0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,221 puan) tarafından
Lan sulandırıcı içebilirmişim neler kullandınız yardım edin sadece emziriyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben korona olmadım ama yengem emzirirken korona oldu ilaç verilmiyormuş Hamıle ve emziren insanlara.. 
(2,221 puan) tarafından
Kan sulandırıcı içilir mi acaba
tarafından
Sanmıyorum canım
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Parol içtim sadece 25 günde düzeldim belli Bi sürede öksürük gitmedi iyi olduktan sonra il 5 6 gün öleceğim sandım yok böyle bir ağrı Rabbim şifa versin inşallah canım benim 
(2,221 puan) tarafından
Benim kızım da beş aylık hafif ateş var gibi inşallah ben kuruntu yapıyorumdur yaa
(621 puan) tarafından
Calpol ver ben ara ara verdim ne olur ne olmaz diye sürekli ateşini kontrol ettim sık sık emzirdim bol su içtim çok terledim aşırı çok zordu Rabbim düşmanıma vermesin bu hastalığı
(2,221 puan) tarafından
Inan kötüyüm ama çocuklar için canımın kıymetini bilmiyorum onlara odaklandim
(621 puan) tarafından
Sen iyi ol ki çocuklarına bakasın canım benim kendine iyi bak
(2,221 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum benim inşallah biran önce geçer gider çok sağolun
0 oy
(40 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. tam olarak neyiniz vardı  da test yaptınız nasıl etki etti bende rahatsızlandım bu sabah ya şüpheleniyorum inşallah değildir bende emziriyorum
(2,221 puan) tarafından
Ya ben bildiğiniz grip kulak tıkalı burnum akıyor boğazım 2 gün ağrıdı geçti ateş hafifte olsa var kaç gündür ama ben gribim diye test yapmadım bu sabah 2 çocuğumun da ateş-i vardı acaba mi dedim sonra Görümcem aradı test yaptim pozitifim dedi aynı apartman ve sürekli görüşüyoruz
(40 puan) tarafından
AA ozaman sizede geçti demkki dikkat edin gecms olsun.Bende grip oldum ya halsizlik ve kaburgamda ağrı var
0 oy
tarafından
Ben sadece parol içtim ama çok kötü idim
(2,221 puan) tarafından
Yaa ilk günden mi kötüydün gittikçe mi kötü oldun
tarafından
10 gün .
0 oy
tarafından
Kan sulandırıcı vermediler parol iç dediler. İstersen 112 ara sor. 

Bol bol su iç bebeğini emzirirken eldiven tak iki kat maske tak. Odayı sürekli havalandir. C vitamini kullan. Bol bol yeşillik ye. Yemek yemeği bırakma 
(2,221 puan) tarafından
Ya sordun mu kan sulandırıcı içebilir diye
tarafından
Parol demişlerdi tek. Ben kalp hastasıyım o yüzden senin ilaçların yeterli gerek yok demişti.
0 oy
tarafından
Yani ben dört boes gün emzirdim acile gittim serum verdiler bu gece  emzirme dediler bende komple.sitten kestim 21 aylık zamanı gelmişti zaten .. ama emziriyirsan parol dışında.bisey kullanmazsin
tarafından
Kuzum evde ikiaske tak.emzirmekle.bulasmiyor ilaç olarak ne kullanabilirsin bilemem ama bı acile git en azından nefes açıcı serum falan versinler rahatlarsın emziriyirum de ona göre hap yazarlar sana
(2,221 puan) tarafından
Vitamin ve patrol aldım tylol falan inşallah atlatırız biran önce
tarafından
Yeiklerin eikkat et yoksa zor geçer senin için özellikle turşu suyu ve şalgam suyu bol.boo.tuket ve bı kase yoğurt bı kaşık sirke ve bı kaç diş sarımsak ez karıştır tüket .ve bı bardak ılık süt zerdeçal ve bal karıştırıp iç bunlar çok iyi geliyor
(2,221 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım çok geçmiş artık lsun bı an önce atlatırsın insallah
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Hiç birşey kullanmadım canım bana gelen sağlıkçılar parol bile içme demişti. Geçmiş olsun. 
(2,221 puan) tarafından
Hadi yaa nasıl atlattın peki bebeğe bulasmadimi
(2,781 puan) tarafından
Yok çok şükür bulaşmadı canım. Emzirmek için alıyordum sadece onun harici babası ilgilendi.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 397 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,492 cevap

331,018 kullanıcı

...