0 oy
231 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bebeğime aldığım kıyafetler hemen küçülüyor 1 ay önce aldım bu ay zor giyiyor. Onu geçtim bedenine göre olanlarin kolları uzun, kolları olanların bedenleri dar geliyo. Pantololae da öyle boyu olan popodan geçmiyor. Popodundan gecenin boyu uzun geliyo. Ne giydirecegimi şaşırdım. Bı ben mi yaşıyorum böyle sorunlar. Sürekli de alinmiyoki kıyafet ya napacam

2 Cevaplar

0 oy
(1,764 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cnm kollarini katla biraz benim oglum 7 aylik ki kucuk dogan 2 kg dogan bir bebek Ben bir yastan asagi almiyorum boyu uzun oglumun bedeni bol geliyor biraz ama olsun ille herseyi tam ustine olacak degil ya biraz buyuk buyuk al
(1,764 puan) tarafından
Ahahha benimde ayni zaten surekli degisiyor ya cnm kisa devrede Ben atiyorum cok kirli olmuyor gunluk 3 4 kea ustunu degistiriyorum onuda gunluk atiyorum bazen 2 fine bi yarim saatlige atiyrum ben
tarafından
Dolmadan çalıştırmıyom ya bebek deterjanları zaten dünya para. Ne bileyim ya keşke zengin olsak da düşünmeden alsak
(1,764 puan) tarafından
Demi aynen oyle kuzum vallaha gecim com zor bezler almis basini gidiyor
tarafından
Onu hiç sorma ilk baslarda iyiydi şimdi 6 numaraya geçtik bundan sonrası da var mı bilmiyom. Rakam büyüdükçe sayı azliyo fiyat artıyo. Eskisi bebekler bereketiyle gelirmiş simdikiker masrafiyla :D canları sağ olsun da
(1,764 puan) tarafından
Kiz 9 kilo bebege 6 numara mi kullanilir hangi marka
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben dogdugundan beri hep buyuk giydiriyorm suan 7 aylik 18-24 ay giydiriyorm
tarafından
Sizin kollar vs uzun olmuyo mu? Bende öyle aldım ama beden güzel kollar baya baya uzun bacak boyları da öyle
tarafından
Olsun canm ne olacak kiviriyorum ben asiri bol ve uzun olmuyo zaten masallah bebegim iri benim kaldiriyo yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,632 soru

24,432,971 cevap

352,626 kullanıcı

...