+1 oy
457 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bütün kaynanalar görümceler  neden böyle . Neden bu kadar 2 yüzluler . Ve ben neden herseye rağmen yardım ediyorum. Hiç bir kelime yuzlerine vuramiyorum. Neden ölmiyceklermiş gibi yaşıyıp dedikodu yapiyorlar. Bana çok değerlisin sen kizlarımdan değerlisin ama sürekli beni konuşuyor. Ben yemin ederim bunlardan biktım . Görümcelerim Durup dururken numaralarımı siliyorlar ve anne babaları onları savunuyor . Benim onlarla arımızda hiç bisiy geçmemiş neden böyle yapiyorlar. Boşver diyorum ama hep qklima geliyorlar Bana morel verin çok morelsizim . :((:'(

3 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

He he öyle diyenden korkacak zaten değerlisin kızım gibisin.

B.k kızın gibiyim deseydin pat diye suratına varya bazı insanlara cok doluyum bu tür post görünce tepem atıyor
tarafından
Neden
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bu devirde ağza s.. Değerli çünkü 8 yıl yerlere göklere koyamadım ağzıma ettiler. Bir anda elimin tersiyle ittim hayatlarının şokunu yaşadılar
(13,306 puan) tarafından
Kaynanayı evden kovdum direk. Biraz basite aldı çıkmadı eşim de barışma teklifi etti onunla da kavga ede ede başardım gelinlikten reddetti en son :D eşimle şehir değiştirdik evimden bile oldum
tarafından
Kız ne etmişsin:))))((
(13,306 puan) tarafından
Ohh valla o kaynana ile ömür geçmez torunun mamasını zarar düşünen kaynanadan sofraya koyduğu lokmayı sayandan ne iyilik gelir.
tarafından
Evet haklisın vallah .ama ben öyle beceremem
(13,306 puan) tarafından
Dünyanın en sabırlı insanıyım beni çıldırttı lar düşün öyle bir gözün dönüyor ki anlamıyorsun
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Sen esinle nasılsın aran nasil ona bak canm görümce elti kaynana o kadar da onemli degil he de gec yani onlar nasıl davranıyorsa sende oyle davran 
tarafından
Aramız iyi ama surekli benle ugrqşiyorlar
(1,439 puan) tarafından
Kötü bulur belasini sen merak etme sen düz duvar ol yikamazlar seni
tarafından
Allah bildikleri gibi yapsin:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 417 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 646 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 389 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,427 soru

24,058,217 cevap

330,020 kullanıcı

...