0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (10,885 puan) tarafından
Bu gün sağlıkocağına gittik vebişim geçen ayla aynı kiloda boyuda 1 santim uzamış çok üzüldüm memlekete gittim bebişim çok zayıfladı 5 kilo doğan bebeğim 4.ayını bitirdi şimdi 7 kilo ya moralim  çok bozuldu

9 Cevaplar

0 oy
(794 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım üzülme bizde asi olduk bgn 7kilo dörtyüz gram normal seninkide normal ona takma kafanı lütfen hayatta daha kötü şeyler var
(10,885 puan) tarafından
Kız benim oğlan çok göze geliyo  bu gün sağlıkocağında bi teyze benim 3 oğlumu ve beni resmen gözleriyle yedi oda kafama takıldı kiloda almayınca çok üzüldüm
(794 puan) tarafından
Nazar la yiyecekler sorma bnm kızda saçlı ya göze batiyr oku üstüne
(10,885 puan) tarafından
Okuyorum canım felak nas Ayetey kürsi okutorum 3er kez  ama bazen insanlar kötü niyetli olabiliyo
(794 puan) tarafından
Ewt ewt canım Allahim esirgesin meleklerimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kilolu doğmuş canım aslında 4 aya göre kilosu çok normal fazla kafana takma derim elbet kilo alır sadece anne sütü mu alıyor 
(10,885 puan) tarafından
Mamada veriyorum aslında doğduğu kilosuna bakılırsa 10 kilo olması gerekiyomuş
0 oy
tarafından
Kuzum benim bebegimde 2 ay aşısında 5.500 kiloydu. Bugün 3 ay izlenimine goturdum yine 5.700. Kilo almamış.  Hemsire dediki geçen ay sınırın üstünde kilo aldığı icin bu ay az almış dengelemis sorun yok ddi rahatladim
(10,885 puan) tarafından
Aslında doğum kilosuda öntmli benim bebeğim 3 kilo doğsaydı bu kilosu normaldi ama bu ay hiç almadı
0 oy
tarafından
Kilosu iyi benim bebeğim 4 aylık 6.850 mama takviyesi yap canım benim bebeğim sadece mamayla besleniyor yani
(10,885 puan) tarafından
Zaten mama veriyorum
0 oy
tarafından
tam 4 ayın içindeyiz 5.400 kilosu doktor bisey demedi sadece mama yiyor birde 
(10,885 puan) tarafından
Seninkide çok azmış kaç kilo doğdu
tarafından
3100 gram sonra 2900 falan düştü.  ama benim oğlum çok hareketli sadece mama yiyor yanı. birde kiloyu çok fazla takmayın ya sağlıklı olsun yeter boyu 60 mesela benimkinin boyada gidiyor kemikleri iri mesela daha bir çok şey  var. valla ben çok tombis çok obur olmasını istemiyorum hatta ne eşimin tarafı ne benim ailem okadar yank düşün takma bu kadar düzelir
(10,885 puan) tarafından
Aslında benim yüzümden kilo almadı ben 10 gün kaynanama gittim çok çalıştım vana gittim 20 günde orda çalıştım ilgilenemedim üstüne paşam hastalandı çok zayıfladı 1 hafta oldu geleli biraz toparlanmış gibi geldi gözüme hiç kilo almadığını görünce çok üzüldüm
0 oy
tarafından
Kız maşallah 5 kilo nasıl becerdin kac dikisin  var  
(10,885 puan) tarafından
Sezeryan oldu canım
0 oy
(124 puan) tarafından
Canim bizde bugün 4 ay aşısı olduk bacana dokanınca aglıo senin bebiş de öyle mi benim oglanda 2700 doğdu şimdi 6800 bu ay 600 grm almış ebe iyi dedı ama
(124 puan) tarafından
Benim de oyle ya ateşi 37 dıger ıgnelerde böyle olmadi bunda oldu
(10,885 puan) tarafından
Evet bu sefer çok kötü oldu ben ılık duş aldırdım çok azda A-ferin verdim İNŞAALLAH iyi gelir
(124 puan) tarafından
Bana sadece colpol verdilee duş aldıra bılırız dıyede sormadım
(10,885 puan) tarafından
Ben sordum aldırabilirsin dedi calpol daha iyi bende yoktu olsaydı onu verirdim
(124 puan) tarafından
Tamam canim saol
0 oy
tarafından
bence kilosu gayet guzel canim masaAllah benimki 3 aylık besbucuk kilo :/
(10,885 puan) tarafından
Benim doğum kilosu 5 kiloydu canım 4.ayı bitti şimdi 7 kilo ilk 3 ay kilo alımı iyiydi bu ay aldığını hepsini verdi ama
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Niye moralin bozuluyor ki canım benim oğlumda 4 aylıkken 7120gr di yarında biz 6 aylik aşısına gideceğiz 3 aydan sonra kilo alımı duruyor 
(10,885 puan) tarafından
Sağlıklı olsun diyorum ama kilolu bi bebekti bu ay ilgilenemedim 10 gün kaynanamlarda kaldım 20 gün vana gittim ordada hep hastaydı ondan öyle oldu
(3,141 puan) tarafından
Hastalandığı ve hareket ettiği için düşmüştür kilosu üzülme ek gıdaya geçince toparlarsınız
(10,885 puan) tarafından
Mamada veriyorum meymeli yoğurt veriyorum seviyo ama yediği anda altına yapıyo yapmayaydı iyiydi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 177 göst.
0 oy
4 cevap 418 göst.
21 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 636 göst.
0 oy
6 cevap 416 göst.
19 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,296 soru

24,096,868 cevap

332,136 kullanıcı

...