0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bundan 9 ay kadar önce 3 aylık iğne vurudrudm 1 kez sadece sonra bir daha hiç vurulmadim. Çocuk istiyordum ikinciyi sonra tarlusal içtim o ay adet oldum adetten kesmişti bu iğne beni neyse o ay korumadım ama doktor bana iğneden dolayı 2 yıla kadar çocuk sahibi olmayabilirsin demişti. Akraba evliliği diye bi post açmıştım ondan dolayı ikinci çocuğu biraz erteledim bi normal hamilelik teati yaptım bide erken gebelik testi ikiside negatif bugün adetim geceli 6 gün oldu kasikalrimda şancı hissediyorum ama adet sancısı değil eminim yarın kan vericem ama sizce hamilelik olabilir mi  

2 Cevaplar

0 oy
(163,323 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
testlerde negatifse sanmam yaa
tarafından
Inşallah kuzum ya sevda genelde benim postlara ilk yorumu hep sen atiyorsun:))
(163,323 puan) tarafından
aaa hic dikkat etmedim valla ☺
-Reklam-
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bazen gec dollenmede olabiliyor iliskinin uzerinden 15 gun falan saysaydin keske ondanda erken test alsan da cikmaz canm kan ver bakalim yarin a ne cikacak barkod un fotosunu cek saglik ocaginin laboratuvarindan sorgularsin 4-5 saate cikiyor 
tarafından
E nabıza düşer demi canım
(1,439 puan) tarafından
Hemen dusmuyor iste doktor onayi gerekli oluyor ne kadar bakarsan bak ancak doktor görüntülediğinde cikiyor onun icin doktora soyle beta ya baktirmak istedigini sana barkod verecek onun fotosunu cek hangi saglik ocagina gidiyorsan internetten bak her saglik ocaklarinin laboratuvari olur ayri ordan o barkodtaki numarayi girip bakabilirsin ben hep oyle yapiyorum
tarafından
Çok sağol kuzum sanki bunu bana bi kere daha söylemiştin:D
(1,439 puan) tarafından
Doğrudur canm hayirlisi olur insalalh hayırlı haberler alirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
3 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde gamzeliguzl (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,738 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,468,047 soru

24,052,932 cevap

329,776 kullanıcı