0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından
Kızlar 2. Sezeryanımı pazar günü oldum ilkinde böyle bir sorun yaşamadım 3 gündür ensem tutulup ağrıyor iki gündür yatarken sorun yok kalktığım zaman beynimin her iki tarafına ve enseme şiddetli bir ağrı giriyor taburcu olurken ağrı kesici vermişlerdi hiç bir işe yaramıyor bu durumu yaşayan var mı ne yaptınız nasıl baş ettiniz dayanamıyorum hiç geçmiyor sadece yatarken iyiyim bebeğime bakamıyorm

8 Cevaplar

0 oy
(1,208 puan) tarafından

Spinal anestezi mi oldun ? Ben de spinal anestezi sezaryen oldum doğumum  çok rahattı agri sizi  bisey olmadı cabuk toparladım ama benim başıma vurdu inim inim inledim  diyebilirim migren olduğu için başıma vuruyordu o belden yaptığı iğnenin sona kalan etkisi. Demen gibi uzandığım zaman ağrım geçiyordu ama hafif doğrul gene felaket bi ağrı başlıyordu doktor bol bol kahve iç demişti dünyanın kahvesini içtim o ara :)

(1,208 puan) tarafından
Tamam işte aynıyız.  Valla benim 1 hafta sürdü ama anlatilicak  gibi değil kontrole gittiğimde ağladım dayanamıyorum artık ağrıya diye doktor hatta dedi ben aslında onermiyorum  spinali  anneler bebeklerini doğduğu gibi görmek için istiyorlar a onermiyorum  çünkü migrenin  varsa başa fıtığın falan varsa bele boyna vuruyo ağrı dedi . Herkeste bir değil tabi  halamın kızıda  oldu onda bi sıkıntı olmadı sadece dikis yeri çok aciyodu  mesela . Neyse bana iki koldan serum verdiler ağrı kesiciler vs bol kahve iç dedi  şu iç dedi bol bol sıvı tüket ben hep öyle yaptım ne kadar tüketir tuvalete çıkarsan o kadar çabuk toparliyosun
(7,827 puan) tarafından
Belden zorunlu olmadıkça yapmıyorlarmış bende zaten istemiyordum ama böyle olacağını bilseydm isterdm :( inşallah hemen geçer dayanamıyorum birde oğlum vr 2,5 yaşında yenidoğanda kız ikisine annelik yapamıyorum
(1,208 puan) tarafından
Allah şifa versin canım zor dikkat et bende mecburi oldum zaten öksürüğüm  vardı genel anestezi yapamayız dediler şükür ben atlattım darısı başına
(7,827 puan) tarafından
Sağolasn kuzum Allah razı olsun Bnmde ilki zorunlu oldu rabbim tüm hastalara şifa versn
(1,208 puan) tarafından
Amin canım inşallah en başta da sana
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bol su kahve iç .

Benim iki yıl oldu hala o buyun ağrısı var ara ara geliyor 
(7,827 puan) tarafından
İlkinde olmamıştı canım şimdi niye oldu anlamadm
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Uykusuzluktan ve yorgunluktan çok dinlenip sadece emzirmek için kalkman lazım bende böyle olmuştum epilepsi gibi nöbetler geçirdim sebebini bulamadılar sonra baş hekim gelip ensemi sıktı taş gibi uykusuzluktan yorgunluktan beyindeki lezyonlar oynamış o yüzden nöbet geçiriyor dedi bol bol uyu iyi beslen 
(7,827 puan) tarafından
Ahh uyumakkk :) bal kızım gündüz uyuyup gece ugumuyor gündü uyandırmak için uğraşıyorum gece uyutmak için
0 oy
(4,571 puan) tarafından
Kendini sıcak tut hemen üşütürsün canım lohusa olduğundan biraz kalın giyin göğsünü boynunu sıcak tut ve büyük ihtimalle usuttun ayrıca anestezinin de etkisiyle ağrı yapıyor sıcak şeyler iç boynuna sıcak havlu sar 
(7,827 puan) tarafından
Aslında aşırı kalın giyiniyorum kuzum ama anlam veremiyorum
(4,571 puan) tarafından
Terli olursun gece fark etmezsin canım sürekli üzerini değiştir kalkar kalkmaz hemen üzerine bir hırka at emzirirken falan
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Oooo ölüyordum bn o baş agrısından gözlerimi bile oynatsam felatketti akşam sabah kahve içiyodum bide bol su iç çok geçmiş olsun
(7,827 puan) tarafından
Sağol kuzum aynen gözlerim bile hareket etse ağrıyor snn kaç gün sürdü
(1,452 puan) tarafından
1 hafta kadar sürdü belki daha fazla 9 10 gün Allah yardımcın olsun vala çok zor bilirim onu
0 oy
tarafından
Ben bi çözüm bulamadım. Başımı çok hafir kaldırdımda bile baş ağrıs oluyodu delirecek gibi oluyodum kafamı duvarlara vurasım geliyodu. 8 gün bebeyim yanımda değildi benim.o geldiğinde biraz biraz taoparladım.kahve. ve su iyi geliyomuş tabi bende işe yaramadı
(7,827 puan) tarafından
Kahve ilk iki gün içmiştim ama başka içmedim inşallah bende işe yarar çok zormuş gerçekten
tarafından
İcmeye devam et bence. Ger ekten cok zoroldu. 2 ay oldu hala hem baş hemde boyun ağrım var. Inş sende olmaz cnm
0 oy
(3 puan) tarafından
Canim o baş. Ağrısıni bndd çektim kahve içiyordum ben sade birazda uzanıyordim yine bir nebze iyi geliyodu
0 oy
tarafından
Cnm ameliyathane çok soğuk olduğu için orda oluyor. Bende öyleydim. Esime masaj yaptirdim ve sıcak su torbası koydum sıcak banyo yaptim gecti. Sende sıcak su torbası koy yoksa pet şişenin içine sıcak su koysanda olur. Öyle geçiyor cnm

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 257 göst.
0 oy
20 cevap 267 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 315 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,471,474 soru

24,099,524 cevap

332,326 kullanıcı

...