0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gece yatırdım kalktı tekrar uyuttum o şekilde 3 4 sefer kalktı bende 2 gibi yanıma aldım sabah 6 bucugs kadar uyudu sonra baktım yatakta oynuyor uykusu da var ama tekrar sallayim uyutuyum dedim 8.40 a kadar salladım artık kriz geçirdim durunca ağlıyor sallayınca da uyumuyor 3 4 kez bağırdım evet yapmamam gerekir di ama yaptım bu iyice ağlamaya başladı kaldırdım babası baktı ama nasıl ağlıyor ve bu saatte kadar ağladı ne kahvaltı ne su biseyler yedirdim agitla yedi için kustu aç aç uyduu şimdi acaba ben bağırınca korktu mu naptı ne yapabilirim ne okuyum ne geçirir birde boğazı balgam toplamış rahatsız mı bilemedim 4 gündür böyleydi ama şimdi bide pedifen verdim ama napiyim sizce ne okuyum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hasta belli ki canım bir derdi var kızmasaydın korkmuş demek ki doktora götür bence 
tarafından
Ama keyfi çok yerindeydi ne zaman ayağıma aldım salladım sallamayi kestim başladı agida
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Rahatsız demekki kuzum bugün biraz daha fazla ilgilen bari

Annelik çooook zor

Ay duygulandim ayol eski gunler aklıma geldi

Şimdi kazik kadar oldular benimkiler
tarafından
Ay darısı bana Rabbimin izniyle bı buyuseydi
(14,413 puan) tarafından
Buyur büyur de buyüdukçe dertleride büyüyo kuzum
0 oy
(612 puan) tarafından

image

İnsan bazen kendini kontrol edemiyor hele de yorgunken. Ama hadi anlık bağırdın da canım sonrasında aglatmasaydin. Napsin çocuk uyuyamiyorsa. Kendini onun yerine koy, biri uyumak istemiyorsn uyutmaya çalışıyor, yemek yemek istemiyorsun zorla yediriyor hatta kusuyorsun sonrasında. Yani oku tabi ki ama sadece ona değil kendine de oku. Rabbiyesir vela tuaasir rabbi temmim bil hayr. Allahım zorlastirma kolaylaştır demek. Ben bunu okuyorum içimden sinirlendikçe, kızım da dibime gelip ağzını hareket ettiriyor beni taklit ediyor, sonra sinir falan kalmiyo

tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Diş problemi olabilir. Tetagil kullanabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
+1 oy
5 cevap 148 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,620 soru

24,186,380 cevap

336,654 kullanıcı

...