0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (169 puan) tarafından
Kizlar Esra ezmeciyi takip eden var mı . Kitaplarını okuyan yada tuzlu su çapalama felan yapan . Sizce işe yarar mı bu ara yapmak istiyorum ama emin olamadım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi ben öyle bir şey denemedim ama buraya biri yazmıştı faydasını gördüm eşim değişti falan diye.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenim tuzlu su yapıyo ve faydasını gördü
(1,107 puan) tarafından
O neymiş canım. Bana da deyiverin hele
tarafından
Haftada bir kere banyo yaptıktan sonra bir tane tasın içine iki yemek kaşığı tuz koyuyor onu güzelcene karıştırıyor sağa tarafından başlayarak sol tarafına saçlarına yani kafasına koymadan sadece bedenine döküyor ve daha sonra kullanıp üstünü giyiniyor kadınlarda ki enerjiyi yükseltti söyleniliyor bundan dolayı da eşiyle falan hiçbir şekilde kavga falan etmiyorlar eşi ona karşı ilgi duyuyor
(1,107 puan) tarafından
Dur kız bide ben deneyim
tarafından
Dene kız sonrada yaz bana :)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Benim pek inanasım gelmiyo Tuzun ne faydası olabilir ki o kadar faydalı bişey olsaydı hergün yemeklerin içinde yiyoruz zaten herkes mutlu mesut olurdu eşiyle arası iyi oldurdu herkesin 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kitaplarını aldım okumadım daha başlamadım :)) dışılık enerjiyi yükseltiyormuş canm eşlerin arası sıcaklaşıyormuş felan filan 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 124 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,328 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,149 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,114 soru

24,396,499 cevap

349,762 kullanıcı

...