0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Çok zor bir doemdeyim biiyorsunuz kızlar. Birde ustune kızım asla odev yaptıramıyorum basında yım okuldan geliyor surekli yanında oturuyorum. 1 harf cizip 5 dk bahane uydurup yazmıyor hep sinir harbi. Kücük sürekli aglıyor. Okul sürekli para istiyor. Kızım surekli her grsügünü istiyor. Para yok dememi bile anlamıyor. Sürekli evi toplayıp birseyler yapmaya calısıyorum. Cıldırıcam artık. Lütfen beni de ferahlık için dualarınıza katar mısınız. En tez kabul olan dua kulun kula olan duasıymış

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm benim Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah bir an önce Rabbım seni feraha çıkarır 
(12,022 puan) tarafından
Amin canım sagolasın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Seni cok iyi anliyorum canim daha onceki postlerindan da okudum eşinden boşanmişsin galiba. Kızında zamanla alısır canim odev yapmayi eglenceli hale getirebilirsin ablamda ayni durumda şuan 1.sinifa giden kizi var halen okul bahcesinde bekliyor butun gun agliyor cunku goremeyince şebeklik yapa yapa odev yaptiriyor gorsen.Ama sabret canim eminim bu zor zamanlar gececek gonlulu ferah tut kendini yipratma yorma insallah hersey gonlunce olur saglicakla kalin<3

(12,022 puan) tarafından
Dunden beri sadece 2 sayfa 5 satırdan k harfi yaptırabildik.cıldırcam
0 oy
(18,738 puan) tarafından
Rabbim kimseyi darda koymasın feraha çıkarsın inşallah
(12,022 puan) tarafından
Amin bacım bir cıksam feraha
0 oy
tarafından
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inş cnm ❤️ Allah kimseyi zorda darda bırakmasın ❤️
(12,022 puan) tarafından
Amin bacım
tarafından
❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 261 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kafamizgokyuzu (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 459 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,605 soru

24,479,426 cevap

356,347 kullanıcı

...