0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Herşeye ağlıyorlar telefonu elinden alıyorum ağlıyor, uyanıyor ağlıyor, tuvalete gidiyorum ağlıyor ay artık hayat yaşam damarlarım kopacak diye korkuyorum :sleeping: uyutmuyorlar bile, ağız tadıyla uyuyamıyorum, 3 ve 1 yaşlarındalar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsn cnm :-)
tarafından
Eşimde diyor sana tuvalete gitmek haram, scmak haram diyo, yemek yemek haram diyor, oda benimle dalga geçiyor o derece oldu artık :)
tarafından
:-)))))) aslında çok küçük değiller kız niye böyle nazlı büyüttün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide 2 bucuk yasinda hep agliyor
tarafından
Benimkide biri 3 biri 1 yaşında görsen tuvalete gitsem bile ağlıyorlar
0 oy
(783 puan) tarafından
İlgiyi seven çocuk benkm kizim gibi birda fazla vakit geciriyorlar bizle ortadan yok oldugumuzda birakip gittigimizi dusunuyor cunku hergun onlarlayiz gayet dogal bir süreç  canim
tarafından
Bizimkilerde fazlasıyla ilgi istiyor ki artık altıma yapıyorum :D
0 oy
tarafından

Hahaha geçen eşim lavaboya girmiş benim kızda durmuyor bende sıkıştım afedersin gitmem lazım diğer lavaboya da ben gittim kızımı da götürdüm zaten han gibi banyo yere bıraktım oyuncak da koydum baktım eşim kapıyı çalıyor Asel nerde ortada yok diye dedim burada burada benle:D

0 oy
(908 puan) tarafından
Benimkiler de aynı yaştalar ve MAlesef aynı durumdayız kafayı yiyeceğim hele. Büyük kızım aglayacak birşey bulamazsa aglamak istemiyorum diye aglıyo
tarafından
Haahahhahaah benimkiler de öyle, benim küçük çok fena büyük yine söz dinliyor ama küçük hiç durmuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 327 göst.
0 oy
19 cevap 913 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,117 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 802 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,107 soru

24,178,391 cevap

336,226 kullanıcı

...