+1 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hiç bisey yemiyor  ateşi 37 küsür gecede beri bi kaç kez kaka yaptı ama ishal bu. 

Ne yapabilrm  ishali ne keser?

15 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Muz iyi olabilir büre olarak yedirebilirsiniz un çorbası kıvamlı oda iyi gelir bence geçmese yarın doktura götürebilirsiniz 
tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ay bacım acile götür salgın var kızımda aynıydı ilk başında götürdüm umursamadilar 5 gün sonra çocuk daha kötü oldu şuan antibiyotik tedavisi başladı sen hemn doktora götür kötü olmadan 
tarafından
Ay tamam:(

ama zaten antibiyotik  kullanıyordu  biri idrar yolu biri üst solunum yolu  içindi .
(4,061 puan) tarafından
Ozamn onlarda yapabilir canim bizde antibiyotik kullanıyoruz kızım çok isal
tarafından
Valal bak öksüürk vardı dr hem şuruplar  hemde iğne yazdı 5 gün vurdu sonra hemen  idrar yolu enfeksiyon olmuş dedi  bi antibiyotik  yazdı  çok kullanmama rağmen bebek isal oldu ya
(4,061 puan) tarafından
Bizimde aynı canım Bi anda öksürük çıktı çok şükür çıktı an götürdüm yazdı 4 gün olmadı herlde öksürük kesildi baya iyi ama antibiyotik yüzünden ısal şuan
0 oy
tarafından
37 ateş değildir ama ishal varsa mutlaka doktora götür bol su ver 
tarafından
Ya sabaha karşı  38,4 ve 38,5
İdi banyo  ettirdim  az düştü ama hala  37 küsürlerde
tarafından
37yse sorun yokta 38 üzeri sorun kan da enfeksiyon veya idrar da olabilir genel de bunlar ishal ve ateş yapar eczane de reflor şase toz var ishal için mutlaka al yarim paket tozu günde. Bir sefer yoğurtla karıştırarak ver
tarafından
Ah ya çok  teşekkür ederim eğer devam etse dr götürecem  ama benimki izin vermyo  dr biseye baksin muhtemelen kan aşır yada ister  inşallah geçer.
Ya bide şey geldi aklıma bi haftadır sütten kestim acaba  o mu onu böyle üzdü bu  hale getirdi
tarafından
Bence direk götür canım ishal tehlikeli çünkü hele enfeksiyon olursa kan da daha sıkıntı hemen baktır için rahatlasin
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,121 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
6 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Skevsers (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 161 göst.
13 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,470,240 soru

24,083,516 cevap

331,329 kullanıcı

...