0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
Bu saat oldu uyumadı uyusada iki dk sonra uyaniyo ağlıyo bende en son uyumaktan vazgeçtim yarın zombi gibi gezerim artık. Ne yalan söyleyeyim uyku ve yorgunlukla sinirleniyorum kendi kolumu sıkıyorum öfkemi atabilmek için. Bı ben mi böyleyim etrafımdaki herkesi bebeği uyuyor eşim de gece çalışıyor tek başıma bakıyorum çok yoruldum çok yıprandım bir saatcik bile olsa deliksiz uyumak istiyorum sadece :(

20 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından

Yanliz degilsin cok canim oylesi bende ayagimda salliyom suan 6.bucuk aydan beri bi gun deliksiz uyumamisimdir :D

-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Canım nazar vardır nazara oku yada İnternet ten aç sakinleşir kesin 
0 oy
(3,985 puan) tarafından
Bnde sabqhliyom 6 da uyucak onla beraber yatiyom gündüz kalkınca kafam kalkmiyoo o saatden sonra hiçbisey yapamıyorum bı akşama yemek   gunduzdemi uyumuyo seninki
0 oy
tarafından
Yok canım tek sen böyle değilsin . Bizde her gece bu saatlerde kalkar sabahların. İnan son bir haftadır uykusuzluktan basım çatlıyor. Gündüz uykusu da pek yok gece sık sık uyanır. Hele de saat 4.30 05.00 gibi kalkar ondan sonra da uyuyamam..
0 oy
(337 puan) tarafından
Bende ayniyim bu gece toplasan 2 3 saat uyumamisimdir su an ayagimda salliyorum anne olunca uykuyu unutuyo insan evet sinir olayi bende de oluyo karnını doyuruyorum hicbir sebep yok uyumamasi icin ama uyaniyo agliyo bagiriryo napicaz katlaniyoz evlat :))
(3,985 puan) tarafından
Bnmkide bagiriyo hem uykum var salla diyo de bagiriyo arada sinirleniyorum tabi ki bnde ama Allah sağlığı daim eylesin
(337 puan) tarafından
Aminn aminn tabiki öyle bi gülücük atiyolar dunyalar bizim :))
(3,985 puan) tarafından
Aynen öyle ::):):):
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bol bol okuyun bebeğe canım sakinleşiyorlar okuyunca 
0 oy
(162 puan) tarafından
Bende senin gibiyim eşim yok geceleri bebegim huysuz ve ben bir daha hamileyim napacagim bilemiyorum
0 oy
tarafından
Bı tek sen öyle değilsin canım hemen hemen herkesin illaki bebeğinin uyutmadigi günler vardır. sen sakin olucaksin annesin sabırlı olucaksin Allah o gücü verir sana canım benim bı kaç saat bebeğini biyere bırakıp uzaklaşman dinlenme fırsatın varsa yap 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bende tek baktım canım kızım uyurdu uyulmadığı günlerde var hele bu ara am3liyatliyim hasta oldu sırası ile 3 dış çıktı halsiz huysuzz kendi hastalığımı unuttum ağlaya aglaya bakıyorum kızıma gercktn zor bebek bakmak anne olmak 
0 oy
(2,264 puan) tarafından
15 aylik oldu canim hala uyku yok malesef evet bazı bebekler guzel uyuyor yaramaz da olmuyir ama bize dusen bu sabretmeliyiz :)
0 oy
(6,324 puan) tarafından
Kızım 1 yaşında ben halen yatamıyorum 10 daka bi kalkıyorum hiç deliksiz uyku yatamıyorum hasret kaldım vala 
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Canım 2bucuk aylık oğlum var ve 2 buçuk aydır uyku nedir unuttum kimseye de güvenemiyorsun çok yorucu zor evet ama gündüz oğlum bir 3 saat deliksiz uyur hemen bnde uyuyorum onu yanıma alıp gecede uyumuyoruz Sabah a kdr geziyoruz evde :)))
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ah canm kızm 9 aylık Allh bliyo ya 9 aydr doğru düzgün uyku uyumdm ya gerçkten annelktn çok uykusuzluk yordu bni 1 saat 3 kre uyanıyo Bn zaten uykuyu toplayamıyorum o sre zarf da uyandı mı ha uyandı ha uyanck derken zaten ağlama sesi ile irkiliyorum :(
0 oy
tarafından
Yalniz değilsin kızım küçükken bende öyleydim kolumu ısırır sessiz sessiz ağlardım yorgunluktan 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Uyumasın annesi ne olcak o uyuyunca uyursun gündüz yatın babanızın yanına 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ah ah dün gece kafayı yicektik eşimle baktık ama o cabuk sinirleniyor zavallı kuzum sabaha karşı amca yattı arabayla falan gezirdik ettik gerçekten zor iş walla
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canm kac aylik
0 oy
tarafından
16 aylık sabah 6 dan beri ağlıyor demin kriz geçirdim gerçekten çok bağırdım kızdım ve şuan ayağımda uyuyor vicdan azabından ölecem
0 oy
tarafından
Bende aynıyım uyumuyo sürekli ağlıyo.uykusuzluktan başım ağrıyo artık. Bakalım bu günd3 aşısı var bu gecede uyku yok
0 oy
tarafından
Ah ayıptır söylemesi eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. Benim oğlan da gece 1-1.30 gibi uyanıyor sabah 8e kadar beraber oturuyoruz. Bi film falan acıyorum bende ona ayak uyduruyorm napayım. 8de de yatıyor 2 saat sonra kalkıyor. Yapacak bişey yok kuzum. Yavas yavas onlar dünyaya uyum sağladıkça biz de rahatlayacaz. Elbet bugünler de gececk. Hep böyle sürmeyecek. Annene sor biz de öyleymişizdir. Bebek olmak da zor. Ne istediğini söyleyebiliyor anne karnından bilmediği Bi dünyaya gelmiş neyin ne olduğunu bilmiyor. Sen hep yanında ol sakin ol annesi ona yardımcı ol. Korkuyla öfkeyle büyümesin. Öp kokla sev sabret canım. Gececek

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,076 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 888 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,072 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,609 soru

24,061,144 cevap

330,154 kullanıcı

...