0 oy
1,633 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annenize giderken annenizle gezmeye giderken evden çıkarken vs gibi konularda eşinizden izin alır mısınız sürekli? Ben yeni evliyim annem gil gezmeye gidersek torunla seni de alırız diyo eşime sormwm lazım dedim ki benimkinin huyunu biliyorum izin vermez o da niye biz senin aileniz köle misin niye izin alıyorsun dedi anneme darıldım özgüvenin gitmiş dedi bana. Eşime akşam sordum izin vermem dedi dört duvar arasında kimsesiz evin içindeyim mahalleden bir komşum bile yok. Sorum net her konuda izin almanızı isteyen bir eşiniz var mı?

62 Cevaplar

0 oy
(9,880 puan) tarafından
ızın verır ama naptıgımı ne etıgımı hep yazcem cunku cok merakcı hem bu sıralar dahada vena oldu askerde herseyı yazıyom merak etmesın dıye gecen cok az mesaj yazdım cok kızmıstı ben burda merak edıyom yaz bılan dıye gonlunu zor aldım vala cocuk gıbı kusuyor hemen 
-Reklam-
0 oy
(185 puan) tarafından
Sizi en iyi tanıyan anneniz demekki kadın haklıymış..  eşiniz izin vermem demis bir insan neden annesiyle gezmesine izin vermez anlamış değilim.. 

Sorunuza gelince izin almam gideceğim yeri söylerim gidiyorum diye..Ayni şeyi kendiside yapar iş çıkışı bir çay içecek dahi olsa şuraya gidiyorum der karşılıklı..
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Dünden beri aynı konuda kaçıncı postun sayamadım annemlere gidebilir miyim ya da kızlarla kahvaltıya gidebilir miyim diye sormuyorum bı planımız var mı buraya şuraya gidicem diyorum 
tarafından
Aynı konuda ilk postum daha önce annemle ilgili sorunları paylaşmıştım istemeyen okumasın
0 oy
(432 puan) tarafından
İzin almak değil biz karşılıklı haber veririz mesela ben dışardan yemek söylemek istiyorum kendime ararım derim canm dışardan yemek aöylicem haberin olsun   izin almak değil karşılıklı hoşgörü anneme gideceğim zaman anneme girmek istiyorum derim bırakır kardeşimle alışveriş yapmak istiyoruz derim bana da şunu al der tabi asla onu yapma bunu yapma yeme içme gitme yok izin almak değil haber vermek bende eşime karşı aynıyım oda bana sadece haber verir. 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Anneme gideceksem izin almam ben ararım anneme gideceğim oraya gel derim komsuma geçerkende izin almam ama çarşıya uzak bi arkadaşıma gideceksem izin alırım bilgi veririm yolda başıma bişey gelse nerde olduğumu bilir en azından hayat bu insanın başına gelmeyecek şey yok sonuçta
0 oy
(3,560 puan) tarafından
İzin almak başka haber vermek başka bişey. 

Kaynanaya giderken izin alınmıyorba öz annemize giderken de izin alınmamalı.

Ama günlük planlama birlikte yapılır. Bugün şuraya gidelim vs gibi. 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Eşlerimiz aynıymış ,her konuda izin alırım
0 oy
(2,668 puan) tarafından
İzin almam ama haber veririm ulaşamayınca nerde olduğumu bilmeyince içi rahat etmez bende aynıyım nerde olduğumuzu bilelim yeter sevdiğimizden oluyo zaten sevmesek niye umursayalım
0 oy
tarafından
Annen yanlış konuşmuş bence ben heryere giderken haber veririm annemlere gidince annem ara kızım geldim de de merak etmesin der giderken eve gidiyorum diye aradın mı kızım der habersiz biryere gitme der eşimde o yüzden hicbir yere gitmeme karışmaz sadece gittiğim yerden erken dönmemi ister tek başıma heryere giderim oda güvenir çünkü hep arar söylerim bende 1 yıllık evliyim bence sen ara her zaman söyle sonuçta o evde ikinizisiniz sizin huzurunuz önemli sen haber verdikçe onun güveni artar zamanla da alışır yeni evliyseniz belki sakınıyordur seni kıskanıyordur olabilir 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben izin isterim canm Bi yre giderknde mutlaka srekli şurdaym burdayım şu var bu var dye haber edrm çnkü Allh korusun başıma bişey gelse beni nerde arıcanı blmesni isterim biz bu konuyu sevgili olmaya karr verdiğimizde konuştuk böyle şart koştuk haber vercz dye oda aynı şekilde herşyi haber edr bna
0 oy
tarafından
İzin almam ama haber veririm atıyorum markete gidiyorum yada şuraya gezmeye gidiyorum diye
0 oy
tarafından
Tabiki sorarım bişey olsa haberi olmasa daha mı iyi gerek yok böyle şeylere neysek o söylememek sormamak için bir sebep yok 
0 oy
(15,391 puan) tarafından
Her konuda haber veririm eşime apartman da karşı komşuya 5 dk geçsem dahi haber veririm 

Bu kölelik değil haberi olsun 
0 oy
(392 puan) tarafından
Bende de tam tersi annem hep der kızım esine şöyle nereye gidiceksen bişey yapicaksan diye ben eşime söylerim . Bu kölelik değil ama yeri gelir ailemin yanına giderim orada arkadaşıma kuzenlerime giderim flan söylemem o arar öyle derim 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Evet her yere giderken haber veririm rızası yoksa gitmem doğru olanda bu diye düşünüyorum evlendigimizden beri bole bende izni olmadan bı yere çıkmak istemiyorum sonucta alo hayatım ben şuraya gidiyorum demek çokta zor değil hem gönlü oluyo mutlu oluyo haber verdiğim için hem rızasını da almış oluyorum habersiz iş yapmayı sevmem oda aynı şekil bı yere gidicekse ben şuraya gidicem diye haber verir bana 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Eşim evde olmasa da söylerim ben buraya gidiyorum seninde haberin olsun derim 

Çünkü eşim beni evde bilirken benim başıma dışarda basima bisey gelirse eşimde hesap veremez aileme bende haklı iken haksız duruma düşerim buyuzden bilgi veririm 
0 oy
(63 puan) tarafından
Tabiki sormadan hiçbir şey yapmam. Allah'ın dediği gibi yaşarım annemin demesiyle değil. Bı sorayım anne derim eşim yok derse de anne izin vermedi başka zaman gideriz der konuyu kapatırım. 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Tabiki sorarım izin alırım ama ne ben onun izin vermiceği bi yere giderim ne de o izin vermemezlik yapmaz hele aileme hiç karışmaz 
0 oy
(826 puan) tarafından
Marketler hemen bi sokak asagida oyle inereken haber vermem ama anneme giderken yada baska biyere giderken haber veririm oda tamm der buda kölelik degil bence 
0 oy
tarafından
Ben markete bile giderken aşkım ben markete gidiyorum diyorum izin almak için yada köle olduğum için değil haberi olsun diye. Olur ki başıma bir iş gelir nerede olduğumu bilsin. Yani eşim de bana haber verir aynı şekilde.

İlgili sorular

+2 oy
60 cevap 1,437 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 673 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,300 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
83 cevap 2,119 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap

329,190 kullanıcı

...