0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (2,621 puan) tarafından
Kizlar kizim haftaya 5 aylik olucak ablam diyoki 8.9 aylikken biner ya ne kadar erkn o kadar iyi bence hem ben oglumuda 4 aylikti yavastan bindirdim ve erkenden yurudu ablam diyo yurutec yurumesi icin sadece ya sonucta oturcak oraya dik durmayida ogrencek iste oyle degiillmi

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben yürüteç pek önermiyorum ikizlierimi de yürüteçe koymadım sağlıklı doğru beslenme ile de zamanında yürümeye başlarlar zaten kalsiyum bol alınca yani erken yürümesi için değil de sağlığı için bindirmeyin derim 
-Reklam-
+1 oy
(566 puan) tarafından

Maalesef çok yanlış bilgiler yürüteç çok zararlı yürümesini değil yürümenin gecikmesini sağlıyor 

https://www.instagram.com/p/CJRJDJuJUk-/?utm_medium=copy_link

+1 oy
tarafından

image

qqqqqqqqqqqqqqqqqq
(11,324 puan) tarafından
Bu yazılanların hiç birisi iki çocuğum da da  yok cnm
(1,500 puan) tarafından
Kadın bilimsel yazı paylaşmış yoksa oturtun yani biz ne yapalım
tarafından
Senin çocuklarında olmamış olabilir ama başkalarına yanlış olan bı şeyi sırf bizde olmadı diye öremeyiz canm benim fikrim değil doktorlar bahsediyor zararlarindan
0 oy
tarafından
5 aylık çok erken bence 7. Ayında koydum oda günde yarım saat falan 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Bes aylik erken gibi Ben 6 ayinda koydum
0 oy
(629 puan) tarafından
Ben 6.aya girerken koyuyordum suan 7 aya gircek bir akntimiz yok sukur
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Yürütec kemik yapısını bozuyor diye duymuştum 
0 oy
(15,222 puan) tarafından
Öyle değil hiçbir gelişim uzmanı yürüteci önermez hele ki 4 aylık bebeğe asla önermez. İskelet sistemine zarar verebilir bu. Biz yaptık bi şey olmadı kafasını da anlamıyorum ben onunkine olmaz sana olur riske değmez
0 oy
(391 puan) tarafından

İnternetin var bi araştır istersen yürüteç çok zararlı. Zaten çoğu kişi yazmış zararlarını.

Ben yürüme arkadaşı kullandım. Ayaklarını düz bastı parmak uçlarında yürümedi, yetişkin insan gibi yaşına girince yürümeye başladı. 
Ayrıca yürüteç kazaları dönülmez hatalara yol açabiliyor 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Çok  erken  canım  yurutece  binmesi  için  yere  basması  lazım erken  bindirirsen  belini  incitir  ben 8 aylıkken  bindirdim  sadece  2 ay bindi  
0 oy
tarafından
Kendi fikrimi soyleyim canim 4. Bebegim 5 aylik oldu diğer üçünü koymuştum yurutece simdi kızımı da yavas yavas uzun süreli olmamak kaydıyla koyuyorum buyugum 18 yasinda hic bi problem yasmadim 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben 5 ayda başladım canım benim kızım 4 aylık oturuyordu ama 5 dk ile başladım koymaya gut gide süreyi uzattım kızım şuan 10 buçuk aylık ve artık dikilip yürümek istiyor koltuk kenarlarında geziyor orumcege tutunup yürüyor bazen kendi ellerini bırakıyor baya dikiliyor falan ben fayda gördüm erken kalkmak koymakla doktr şok oldu biz 7 aylik bebeğin anca oturmasını beklerken senin kızın koşuyor demişti video göstermiştim de çok şaşırmıştı 
0 oy
(486 puan) tarafından
Oğlum 6 aylıkken koydum ve emeklemesini engelledi o kolay geldiği için hiç cabalamiyodu bıraktırdim 2 hafta içinde emeklemeye başlamıştı
0 oy
tarafından
Bence çok erken ve zararları da olabiliyor ben oğlumu hiç koymadım yaşına 2 hafta varken yürüdü
0 oy
(659 puan) tarafından
6aylıkken koyduk dik durmayı omzunu dik tutmayı ögrendi 9aya kadar kullandı şimdi istemiyor zaten kendi ayaga kalkmayı ögrendi şimdide yürüt beni diye aglıyor 2elinden tutup yürütünce çok mutlu oluyor. Şahsen benim fikrim gerekli yürüteç
0 oy
(462 puan) tarafından
5 aylık yürüteç için çok erken 8 ayda koymaya başladım fazla da kullanmadım önerilmiyor çünkü.yurutecin yürümeye bı faydası olduğunu sanmıyorum bebek ne zaman kendini hazır hissederse o zaman yürüyor.
0 oy
(8,171 puan) tarafından
Ben kızımı yürütece koymadım. Onun yerine kendim yürütüyorum. 10 aylık koltuklarda tutunarak yürüyor
0 oy
tarafından
Yürüteç kullanımı çok zararıymış diye duymuştum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 240 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 242 göst.
28 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 557 göst.
0 oy
13 cevap 377 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (358 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,849 soru

24,160,536 cevap

335,341 kullanıcı

...