0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Bebekte bi sorun olur mu karnima surekli darbe aliyorum (2 yasindaki kizim uyuturken tekme atiyor) bebegimin hareketleri var ama sagligiyla ilgili bir sey olur mu 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Nasıl bir darbe alıyorsunuz :ermm:

(48 puan) tarafından
2 yasindaki kizimi ayakta sallarken karnima tekme atiyor surekli
tarafından
Ama bence dikkat edin bunu sormanız bile hata sonucta bir bebek var karnınıza çocukta olsa bilemeyiz belki kötü birşey olur benim tanıdığım karnını carpmisti TV ünitesine Allah korusun çocuğun dudagi yarim doğdu l
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Nasıl bir darbe ?
(48 puan) tarafından
2 yasindaki kizimi ayakta sallarken karnima tekme atiyor surekli
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bisey olmaz büyüyünce boks karate taekwando vs sporlara hazirlamis oluyorsun
0 oy
(602 puan) tarafından
Biri ters ceap verdi diye diyerleride peşinden gidiyorlarr . .benim kızımda çok karnıma falan vururdu kızım acıyor.bebek var burda diye diye biraz alıştı tabi yine yapıyordu .canm sen diikat et ne olur ne olmaz anlat çocuğuna anlar o .bebeğin iki aylık  bazen eli ayağı faln karnıma değiyor anne bebii .diyor. benim kızım 25 aylık
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Istem dışı  herşey olabilir diye ben ayakta sallarken  karnıma küçük bi battaniyesi sariyom zarar vermiyo, küçük çocuklar anlamaz çünkü sende öyle yap canım kendi karnına  bişey  koy  küçük minder gibi tedbir al
0 oy
(545 puan) tarafından
Mümkün oldukça vurdurmamaya çalış canım sallarken ayaklarını falan tut ya da orda kardeşinin olduğunu söyle bak kardeş uff olur canı yanar falan de. Benim oğlum da 6 yaşında 31 haftalık hamileyim uyurken tekme atacakken bacağını yakalıyorum tutuyorum hemen
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Canim artik 2yasi var sallamayi biraksan kendi uyusa ikiniz içinde iyi olmazmi?Allah korusun bisey falan olur 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 417 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Budak0101 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 661 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seacolour (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,297 soru

24,399,266 cevap

349,983 kullanıcı

...