0 oy
266 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (19 puan) tarafından
Hanımlar uçak yolcuğumuz var iki gün sonra. Düğüne gidiyoruz. Bir altın bileziğim birde kolyem var. Normal çantama koysam bir sıkıntı olur mu? Valize koymak istemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz canim    
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından
Nerden nereye gidiyorsun canım. Yurtdışından gideceksen dönüşte dikkatli ol
(19 puan) tarafından
Yurt içi canım
0 oy
tarafından
Sıkıntı olmaz kız 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Delici kesici yanıcı eşyalar yasak bide sıvı kısıtlaması var 100 er ml olarak 1 lt sıvı alabiliyosun 125 ml olsa kutu alır atarlar.. Onun dışında canın ne istiyor ise al çantana.. ha bide üzerine sütyeninde dahil metal içeren hiç bişey giyme takı takma ki kapıdan geçerken sinyal vermeyesin saat filan olunca çıkarıp tekrar geçirtiyolar o da vakit kaybı.. şimdiden hayırlı yolculuklar..
(207 puan) tarafından
Südyenin teli ne alaka kız. Öyle olsa o zaman hiç kimse südyen takmasın. O kadar uçağa binmişimdir hiç bir sıkıntı yaşamadım südyenle ilgili. Takıda takılabilir ama sahte takıları bilemicem, sahte hiç takmadığım için. Altın taksan hiçbirşey olmuyor çıkarmak zorunda kalmıyorsun
(1,412 puan) tarafından
Altını kastetmedim zaten altında sinyal verse bile çıkartmanı isteyemezler değerli maden olduğu için yasak bunu talep etmeleri ben rahat geçmesi için sinyal verebilecek bişey bulundurma dedim ve bazı limanlarda sütyen teline de sinyal verebiliyor kapılar o yüzden.. Kendi adıma ben tamemen spor metalden arınmış bi şekilde giyinip hızlıca geçiyorum ne onların vaktini çalıyorum ne de kendimin..
(19 puan) tarafından
Sütyen giymeden olmaz malesef :D daha önceki uçuşlar da sıkıntı yaşamadım. Değerli eşyalar için sormuştum teşekkür ederim
(1,412 puan) tarafından
Ben öneri olarak söylemiştim metal içermeyen sütyenler de var kendi tercihim göğüs bölgesinden sinyal verince el ile arama yapılıyor bende kendime dokundurmamak adına hele pandemi sürecinde ne kadar az temas o kadar iyi düşüncesiyle hareket ediyorum yoksa tabiki takı sütyen filan yasak değil yasaklı olanları ayrı yazdım zaten.. Sütyen sinyal verdi diye tabi ki sorun yaşamazsınız sadece elle arama yaparlar..
Saati sinyal verince el bel hizasında olduğundan saati sinyal verdi sanan arkadaşım oldu sonrasında adamın cebinden kart bıçak çıktı yani onlarda mebur sinyal gelince arama yapmak zorunda o yüzden ben sıfır sinyal olmayı tercih ediyorum ve size de öneride bulundum sadece..  Tekrardan hayırlı yolculuklar..
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Valize koysan sıkıntı olur kesinlikle yanında olsun
(19 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm normal omuz cantama koyucam
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Koyabilirsin canım ben mecbur koyuyorum hatta iki hafta önce geldim koymuştum yine

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 656 göst.
+1 oy
7 cevap 494 göst.
0 oy
13 cevap 419 göst.
0 oy
10 cevap 533 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,012 soru