0 oy
869 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından
25 gunluguz ceyran fila olmamasi icin hep dikkat ettim bu sıcakta evimde sadece 1 cam acik olurdu ama yerli yersiz bebekle ugrasmaktan su gibi terleyip gunde 5 6 tisort degistirmeme ragmen yine de hastalandim gece atesim cikti soguk terliyorum usuyorum titriyorum en cok basim olmak uzere bacaklarima kadar agridan bebege zor yettim.Sanki bebegimde ust uste hapsiriyo ben napicam ona gecmemesi icin hapsirmam oksurmem yok korkuyorum daha bebegimin kirki cikmadi bile kucucuk

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göğüslerinde sertlik yanma sırtında ağrı var mı?
(417 puan) tarafından
Ne yaparlar peki
tarafından
Muayene ederler canım mastotse antibiyotik yazar bide rahatlamak için serum takarlar
(417 puan) tarafından
Canm ben saglik ocagina gittim muayne etti sag goguste yeni baslamis ama emzirmeye engel degil dedi cok fazla degil dedi orayi hem sag hem emzir dedi en cok orayi emzir dedi sicak dus alirken ovala dedi antibiyotik veriyorum simdiden al baktin olmuyor sisiyor ve dahada sertlesirse ben antibiyotigi kullanmaya baslarsin dedi senin onerilerin neler aciyor ve kirmizi olmus yaa
tarafından
Tarakla tara canım ve bebeğini aksi yönde tutarak emzir ve eğer bulabilirsen beyaz lahana yaprağı haşla ve koy göğsüne başlangıç olduğu için demekki emzir dedi benim baya ilerlemişti artık kan geliyordu gogsumden doktor emzirme demişti inşalalh çabuk atlatırsın bide bana doktor antibiyotik krem vermişti onu sürmüştüm bir hafta
(417 puan) tarafından
Hepsini yapacagim insallah
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Kuzum mastit olmussun sen

Hangi gogsun sert iste bebegi terstten emzir en olmadi bi acile gidin antibiyotik verilir buyuk ihtimalle ama bol bol emzir 

Eger gogsun sicak ise soguga yakın dus al goguslerine masaj yap yok soguk ise gogsun aicak suya yakin bi suyla duş alıp masaj yap
(417 puan) tarafından
Trsten emzirme nasil goguslerimi yumusattim suan emzirdim sagdim yikadim ama brbegim cok hizursuz anlamadim gercekyen uzuttukmu acaba ya gogsum sicak canim
(2,483 puan) tarafından
Youtubede videosu var kuzum bakabilirsin
Yinede isterseniz bi hastaneye gidin doktor bi baksin sanada bebegede
(417 puan) tarafından
Tamam cnm...
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Mastit olmustum ben ve yataktan cikamamistim üsümekten. Emiyormu canim sağım yapiyosan sürekli yap malesef yorucu ama mastit olma insallah 
(417 puan) tarafından
Emiyor ama bosaltacak kadar degil sagim yapiyorum ama arada yapiyordum  suan cok terliyorum yaa
0 oy
tarafından
Canım sanki sen mastit olmuşsun bir doktora git istersen 
(417 puan) tarafından
Yaa eşime diyorum nerden cikardin diyor yaa Allahim yarabbim miğdem bulaniyor bi de
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Sakinilan goze cop batar derler cokmu evham yaptin acaba. Bende yeni dogum yaptim 38 gunluk olduk. Ilk gunden beri evimin tum camlari gece gunduz acıktır hic kapanmiyor zahen sineklik oldugu icin. Ustune evde don sudyen gezerim afedersin corapsiz filan.bebegimde sadece kolsuz zibinla duruyodu bikac gundur giydirmeye basladim sadece. Ne o nede ben hasta olmadik. Cok gecmis olsun ins iyilesirsin bol bol sicak seyler ic limonlu cay ihlamur nane limon falan. Yardimci olck kimse varsa bikac gun gelsin yanina bence.

Yorumlarda gordum mastit olabilir demisler ben olmadim bilmiyom ama oda olabilir bi dr gorun istersen allah yardimcin olsun.
(417 puan) tarafından
Valla bilmiyorum çop mu batti ne batti iyi.batti bana valla hic iyi degilim
(3,146 puan) tarafından
Yaa cok cok gecmis olsun tekrar hele teksen daha zor olur bi yandan bebek bi yandan hastalik. Gitmediysen mutlaka bi dr git bence.
(417 puan) tarafından
Gittim canim mastit baslangici
(3,146 puan) tarafından
Yaa en korktugum gecmis olsun canim.
(417 puan) tarafından
Malesef cok kotu durum
0 oy
(48 puan) tarafından
Lohusalıkta normal oluyr sular içinde kalıyrsun titreme üşüme bu sirada bebegi emziremıyrsan göğüste süt birikyr sütü sagdım acile gdp agrı kesici taktrdm baska bir şey yapmıyrlar vucud cok hassas oluyr zamanla geciyr gripte oldum
(417 puan) tarafından
Ne oldugumu bende anlamiyorum ki goguslerim cok hassas bi de miğdem de bulaniyor anlam veremedim

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 639 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,229 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 807 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,860 soru

24,078,251 cevap