0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kizimin soyunma huyu var üstüne hiç bo sey giymek istemiyor önceden zibin bez dahil her seyi çıkarıp çırılçıplak duruyodu ama şükür yavas yavaş onlar geçti simdi üstüne bi seu giydiremiyorum hava sıcak soğuk fark etmiyo kısa kollu uzun kollu o da fark etmiyo bunun için ne yapabilirim artık kafayi yicem dün pikniğe gittik hava o kadar soğuktu ki biz kat kat giyindik kızım sinirlenip üstünü çıkartıp sadece zibinla durdu çıkartmazsak kendini yere atiyo arabadan inemedim hasta olur diye 2 yasinda suan üstünü çıkartmazsam kendini yere atip kendine zarar vericek şeyler yapıyor artık evden çıkamaz oldum soyunup hasta olucak diye 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alla.alla oylemi alisti acaba yada ilk baslarda kabul ettiginiz icinmi simdi devam.ettiriyor bence bi uzmandan destek alsan iyi olur kendine zarar veriyor cunku hasta felan olursa daha kotu olur :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide taytımı çıkart diyo bezimi çıkart kakam geldi diyo lazımlık aldım belki yapar diye çıkartıyorum evde donsuz geziyo geride zor giydiriyorum her defasında aynısını yapıyo derdi kaka filan değil çıplak gezmek . 23 aylık benimkide 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Yakın tanıdığım bi ailenin kızı böyleydi sürekli çıplak kalırdı ağlardı heryerde çıkarırdı herkesin yanında. Psikoloğa bile götürdüler 4 5  yaşına kadar devam etti şuan nasıl bilmiyorum.  Allah  yardımcın olsun bi destek alsan aslında iyi olur
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Bi pedegogdan yardım alın bence
0 oy
(6,337 puan) tarafından
1 yaşında ki kızımda oyle kazağını çıkarır çorap patik çıkaryor vala 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 326 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 237 göst.