Biraz önce annemle konuştum birkaç gündür markete gidemiyoruz eşimin işi dolayısıyla akşam geç saatlere kadar çalışıyor annem de dedi ki senin kaynananı eşi gezdirmem iş zamanında senin eşin de seni gezdirmezse iyi olmaz dedi hem bana herkes aynı değildir diye hem de eşimin de babası gibi olabileceğini ima etti ben de yok öyle bir şey sadece çok yoğun çalışıyor dedim çünkü çok borcumuz var bu konu kapandı annem ileride Bebek doğunca ailecek gezme mize eşin izin verir mi dedi ben de bilmiyorum dedim sen onun kölesi misin nasıl bilmiyorum biz senin aileniz dedi ona sormadan bir şey diyemem ki dedim sonra ağlamaya başladım sen neden benimle böyle konuşuyorsun köle misin diyorsun zin almadan hey gelirim desem de ileride mahcup olsam daha mı iyi geleceği nereden bilebilirim dedim o da biz senin aileniz onun için de mi izin alacan dedi ben de telefonu kapattım daha önce de canım börek istemişti annem de biz alıp gelelim dedi ben de ne alaka dedim sadece bir börek için buraya gelmelerini istemedim çünkü aramızda 2 saatlik yol var hem gelelim hem gezelim demiştim dedi ben de gezeceksiniz gelin buyurun ama dedim babamın huyunu biliyorum her şeyi başa kakan bir insan sırf annemi üzmesin o kadar benzin parası verdik demesin diye bir börek için gelmeyin dedim oysa gezmek için canlar istiyorsa elbette kapım açık şimdi de bana diyor ki sen Bizim oralara gelmemizi istemiyorsun diyor her şeyi yanlış anlıyorsun şu an ağlıyorum hep kendimi izah etmek zorundayım anneme annemin alınganlığı yüzünden ben de çok alıngan bir insan oldum aşırı alıngan hep bir şeyleri izah etmek açıklamak zorundasın ispatlamak zorundasın bu kadına asla üzmek istemiyorum annemi ama gerçekten ben artık dayanamıyorum zaten hamileyim duygularım karmakarışık ben yanlış bir şey mi söylemişim eşimden izin almadan hadi gelirim sizinle şehir şehir gezelim mi deseydim dertleşmek için buraya yazdım çok daraldım hiç arkadaşım yok evin içindeyim aileme uzaktayım bazen alıp başımı gitmek istiyorum içimi döktüm en azından teşekkür ederim okuduğunuz için
1,495,310 soru
24,428,108 cevap
352,222 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın