0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızçeler iyi akşamlar herkese..:kissing:

Havalar soğumaya başladı Ankara'da oturuyorum akşamları çok esiyor. Merkezi sistem olduğu için daha petekleri açmadılar. Battaniyenin üstüne nevresim geçirdim yıkanması kolay olsun diye. O şekilde yere serip kızımı üstüne yatırıyorum yerde oynadin diye. Ama elleri ve yüzü buz gibi oluyor.

Bunun için ne yapmam lazım ? Battaniye çok eski ( ölmüş babamın battaniyesi ) üstünde tivtiklenme oluyor. Kızım ağzına alir diye nevresimi bilerek geçirdim. Yukarda da yazdığım gibi yıkaması kolay olur diye düşündüm. Ama sıcak tutmuyor.

Yere serilen birşey vardı adını unuttum oyun halısı değilde neydi hatırlayamadım. Kare şeklinde tekli satılıyor üstünde hayvanlar yada meyve birşeyler oluyor. Minicity alışveriş yaparken göstermişlerdi ama ben gereksiz bulmuştum. Sizce ondan almalimiyim ? Faydası olur mu ? 

Onuda nasıl kullancam halıyı kaldırıp sadece onumu sericem yoksa halının üstüne mi sericem ? Aranızda kullanan varmı usumesini engelliyor mu ? 

Resmi buldum. Bundan bahsediyorum kızlar

image

2 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından
Adını hatırlayamadım da halının üstüne sersen daha etkili olur bizde ankaradayiz donuyoruz yorgan herşeyi çıkarttık :D
tarafından
Resim attım canım yukariya. Sıcak tutar mi kesin ? İncecik birseye benziyor çalışan gösterince bu ne diye içten kucumsedim hahahha :D karton gibi birşey nasıl sıcak tutacaksa
(15,063 puan) tarafından
Kız bunun kendisi halı gibi zaten şoka felanda gelmişti ama almadım yani oyun halısının kendisi daha iyi gibi geldi hiç değilse oyuncak felan var çocuk sıkılmaz bununla oyun köşesi olur. Odasına koyup onun üstünde oynar oyuncakla sırtı felan usuyebilir
tarafından
Şoka geldiğini hiç görmedim valla canım nasıl birseydi ki acaba oyuncaklı. Üstünde oyuncak olanlardan diyorsun sanırım. Kızım 7 aylık ve çok yuvarlanıyor büyük birşeye ihtiyacim var canım
(15,063 puan) tarafından
Şoka gelen bundandı canım. Evet ben üstünde oyuncak olanlardan bahsediyorum ama senin dediğin gibi büyük görmedim bu zamana kadar. Kışın yürüteç veya mama sandalyesi öyle geçirdim yazın yürümeye başladı Allah'tan. Yere koymak da sıkıntı kışın :(
tarafından
Evet canım malesef hasta olacak diye korkuyorum :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çarşamba günü sok markete rakamlı olanı  gelecek cnm bende almayı düşünüyorum. Soğuğu biraz keser herhalde
tarafından
Bi bakayım kataloga. İnşallah keser canım . Halinin üstüne mi seriyorsun? Salonda oynatiyorum salon halısını kaldırıp onumu sermem lazım ? Yada halı üstüne mi ?
tarafından
Hali ustune ser yer çekmesin
tarafından
Tamam canım . İnşallah kızdan fırsat bulup çıkabilirsem gidip bakarım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
19 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde veraaa (1,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
15 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianne_tugce (1,759 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 16Nur16 (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,215 soru

24,426,896 cevap

352,099 kullanıcı

...