+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (15,296 puan) tarafından
Kızlar 4 haftadır aralıklarla bi kızım bi ben hasta oluyoruz. Burnu tam durdu diyorum pat yine başlıyor. Okul açılalı 3. Raporum bakıcının teyzesi ölmüş bugün yarın yok sabah uyandım bizim kızın yine burnu akıyor haldır huldur rapor aldım. Kendim desen faranjit öksürüğe döndü. Asla normale dönemiyoruz ya vallahi yıldım. Sinirden ağlıyorum artık. Evle ya da kendimle ilgilenemiyorum dr a gidiyoruz soğuk algınlığı normal ilaçsız geçsin beslenmeye dikkat edelim diyor. Ben şaşırdım artık valla 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun nagisim. Okullarda büyük bir salgın varmis maalesef. Bizimki bir gitti 2 haftadır göndermiyorum. Burun öksürük geçiyor sonra tekrar geri geliyor. 1 ay sürüyormuş doktorlar öyle söylemiş.
(15,296 puan) tarafından
Kız benim kız bakıcının kızından kaptı bana geçirdi muhtemelen valla 1 ay da oldu yoruldum artık psikolojik olarak çöktüm evi gör perşembe pazarı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kanla bugün de ben gönderdim okula bebeyi öksürüyo du sürekli iyi gibi sanki ve en küçüğü de aynen senin bebe gibi oldu burnu akıyo hasta iyi olamadı bi tuhaf bişey ne bilim yaa bitiyo tekrar başlıyo 

tarafından
Kızz okula gönderdim bilmiyorum inşallah öğretmen göndermez eve
(15,296 puan) tarafından
Valla çok öksürük varsa yollayabilir rahime balım malum virüs buluttan nem kapıoz
tarafından
Kız covid testi verdi bişey yok virüs falan ama balgam öksürük var sadece şimdilik ses seda yok henüz umarım göndermez
(15,296 puan) tarafından
Negatif ise yollamaz aşkım sorun yok o zaman
tarafından
Yani 2 haftadır gitmedi bide derslerden bi haberdi evde yapıyodu ödevleri
0 oy
tarafından
Abloşum züheyr Eymen de öyle :(( hastalığı atlatalı 10 gün bile olmamıştı yine grip oldu iki üç gün önce köm köm öksürüyor anneme kız kardeşime de geçti soyumuz sopumuz hasta bir gtümüz doğru gitmedi bie türlü 
(15,296 puan) tarafından
Ay aynen dün kocam da diyor galiba hasta olucam dedim dur bi de sen olma kurban olayım önce biz toplanalım. Öksürük yeni bitti dedik Biz de güya
0 oy
tarafından
Kuzum hep aynı ya ben ve mehlikos 1 haftadır öyleyiz eşime de bulaştı oda 2 gündür öyle 
(15,296 puan) tarafından
Salgından korkarken soğuk algınlığı dağıttı bizi kuzu ya
0 oy
tarafından

İlaçsız geçmesi çok zor benimde küçük oğlum 1 ay önce üşütmüştü öksürüğü vardı tam düzeldi dedim şimdi tekrar öksürüyor salgın var bu salgın vücut direncini düşürüyor hastalık vücuda sinsi gibi giriyor sizede çok geçmiş olsun bol bol c vitamini tüketin öksürük için organik karadut şurubu tavsiye ederim 

(15,296 puan) tarafından
Şurubu vs si var balım ama dr kullanma çok kötü olmafan diyor sapıttım artık
tarafından
Ama bu bahsettiğim şurubu sende içebilirsin ilaç değilde pekmez diyelim sen bilirsin öksürüğe çok iyi geliyor aklında bulunsun
(15,296 puan) tarafından
Tamam canım eşime söyleyeyim aktara baksın sağolasın
0 oy
tarafından
Aynı bızde perisanız cnm kızım kac gun okula gidemedi. Oksuruyo sureklı bı ıyılesmedık okul acıldıgından berı duzelemdk. Yenı atlatıyorz tkrr bogaz burun agrısyla baslıyor
(15,296 puan) tarafından
Dün iyi dedim bugün en başa sarmış durumda çok yoruldum artık vallahi
tarafından
Aynen cnm, bugun buhar verdı doktor hırıltısı var cok oksuruyo, bı ıyılesemedık

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 688 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Es25 (4,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esvet (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,052 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,502 soru

24,184,417 cevap

336,521 kullanıcı

...