0 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar selam ben 2 evlilik yaptım 2side kötüydu olmadı ayrıldım biriyle tanıştım hiç evlenmemis beni sevdi saydı benle evlenmek istedi başta benim ailem ve onun ailesi istemedi ama o kadar çabaladi ailemi ikna etti ama kendi ailesi olmaz dedi oda rest çekti ben seviyorum evlencem dedi ailesi mecbur kabul etti şimdi 1 yıldır evliyiz ve şuan 3 aylık oğlumuz var ama bazen annesiyle eşim tartışıyor yada ablaları hepsi seni karın mı dolduruyor gibi şeyler diyorlar acaba hala beni kabullenmiyorlar mı bazen toplanıyorlar ama beni cagirmiyorlar insan düşünüyor ister istemez bı akıl verin bana Ama şuda var eşim daha Allah için tek kötü söz söylemedi bana ne anne lafına bakıyor ne abla lafına onlar sanki beni disliyor gibi

5 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Eşin senle iyi sonuçta gerisini düşünme. İlk evliliği olduğu halde gelinlerini dışlayan kabul etmeyen yüzlerce aile var.İkinci evlilik üçüncü evlilik hikaye, insanlık olmadıktan sonra ilkinde de yapar üçüncüde de. Benim de teyzem 2 hafta önce 3.evliliğini yaptı o adam da bekar. Ve ailesi çok iyi davranıyo ona. İnsanlık yani tamamen. Hiç takma kafana
-Reklam-
0 oy
(1,582 puan) tarafından
Dışlamak isteyen her türlu dislarlar eşim onlarin sermayesiydi ikimizinde ilk evliliydi de ne oldu 5 aylik oglum var bigunde arayp sormadilar 
0 oy
(469 puan) tarafından
Eşinle iyi geçin bak ne güzel sana hiç birşey lanse etmemis boşver ötekileri çokta lazm degiller
0 oy
(104 puan) tarafından
Önemli olan eşinin tutumu benim de ikinci evliliğim eşimin de öyle..Bi kayinvalidem var hani Osmanlı döneminde yaşasaymış imparatorluğu çökertirmiş:) Ama eşim çok iyi annesinin yaptıklarını asla tasvip etmez ama ne yapsın işte annesi çok samimi olmayız pazarları gideriz 1-2 saat oturup geliriz görev gibi..
0 oy
tarafından
Ne güzel canım eşin sahipleniyor gerisini boşver 1 evlilik 2 evlilik değil mesele insanlık eşin sana değer veriyo sahipleniyo diye bunu yapıyolar canım
(7 puan) tarafından
Kesinlikle sana katılıyorum onların eşleri ilgisiz alakasız eşim bana sahip çıkıyor diye yukleniyorler bana
tarafından
Onun için canım takma eşin seviyomuş baksana ne güzel dünyanın en güzel şeyi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 539 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Laremm (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
7 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sevdagogebakan (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,871 soru

24,065,247 cevap

330,330 kullanıcı

...