0 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde (7,141 puan) tarafından

Az çok biliyosunuz açık saçık şeyler izledi demistim hesap sordum sordum amaa sanki ben izlemişim gnu üstüne dayak yedim 2 yaşında bi oğlum var çocuğum perişan oldu ben ağlamaktan helak oldum seni bosucam  deyip duruyor bende boşa dedim yeter artık dedim 

Aslında donuna kadar almak vardı ama ben yıpranırsam oğlum daha çok yıpranır diye anlaşmalı boşanıp burdan bu adamdan kurtulmak istiyorum 
Allah rızası için dua edin
Bu hayattan çok mu şey istedim kendime bağlı yâr olan bi eşim olsun istedim gözümün içine bakan 

11 Cevaplar

+3 oy
(16,039 puan) tarafından
Bir lac ay önce de 20 lira için tartışma yaşamıştınizsanirim o zaman bosayacagim seni diyordu 

Annene gitmiştin geri döndün aslında evlatlarımız için diyoruz ama emin ol bu süreçte o evde çocuklar daha fazla yipraniyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Offf cnm benim yaa Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Üzülme bunda da Bi hayır var rabbim sana hayırlı kapılar açsın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah Allah yardımcınız olsun senin ve bebeginin
0 oy
tarafından
Anlaşmalı bosanirken de herşeyden sakın vazgeçme nafakani al herseyinide iste
(7,141 puan) tarafından
Nasıl oluyor hiç bilmiyorum ki bu evde ölmektense boşanırım daha iyi
0 oy
(30,263 puan) tarafından

Allah ıslah etsin pislik herif

(7,141 puan) tarafından
Off valla biktim artık
Annemin kaderi bana yazılmış resmen
Bu dünyada ikimizinde yüzü gülmedi
Söyle gözümün ağzımın içine bakan bi eşim olsun çok istedim çok
(30,263 puan) tarafından
Allah'ım gönlüne göre verir insAllah ama pis adamdan kurtul
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Canım elbette cok igrenc bir sey yapmis ama dayak yemektense keşke ustune varmasaydin o canavarin
(7,141 puan) tarafından
Napsaydim  sa.lak gbi göz mu yumsaydim
(2,290 puan) tarafından
Ya kendi haline bırak naparsa yapsın eger ayrilacaksan bosa gitsin ne ugrasiyon ama ayrilmayacaksan tabi hesap sormakta haklısın hem suclu hem guclu
0 oy
tarafından
ayy inanmıyorum ya o pisliği seni döverekmi kapatacak susturacak bence susma
0 oy
tarafından
Niye anlaşmalı kabul ediyorsun elinde kanıtın varsa çekişmeli sürdür.zaten cocuk oldugu için mahkeme bunu göz önünde bulundurur bu sürede çocuga para vermek zorunda adam. Tabi herşey çocuklarımız için ama neden hakkımız yensin? Hakkını ara sonuna kadar uğraş. 
(7,141 puan) tarafından
Iyi ama ben hiç güçlü bi karekter değilim çocuğum gözümün onunde iki gündür perişan iki gündür sokaklara cikiyorum  sırf evde kafama takımda çocuğa takılmayım diye
tarafından
Kim demiş güçlü olmadıgını? Neden kendine bböyle diyerek kendini buna inandırıyorsun? Allah kimseye çekmeyeceği derdi vermez. Sen çekişmeli bosanırken niye yıpranacaksın bi süreçte olucaksın ve bunu en iyi haliyle atlaytacaksın sonunda da daha rahat olucaksın cocugun la. Çok basit düşünüyorsun. En azından o cocuk için uğraşıcam demen gerekir. Kadın isterse herşeyin üstüsinden gelir biz erkeklere göre daha güçlüyüz
0 oy
(163,571 puan) tarafından
darp raporunu aldinmi
(7,141 puan) tarafından
Aldım sabah beri ugrasiyom
0 oy
(90 puan) tarafından
Canm hakkında hayrlısi olsun konu tek acık videolar izlemesi degıl sanırım Baska sorunlarda var buda tuzu biberi oldu demek olmayınca olmuyor zorlamamak gerek tabi kadınlar herseyın uste sinden gelirr merak etme 
(7,141 puan) tarafından
Baya uzun süredir yaksın 6 aydır hiç bir problemimiz yoktu canım
(90 puan) tarafından
Sende huyunu biliyorsan keske o kadar ustune gitmeseydin dıcem ama tabı demekle olmuyor bazen insan cok sınırlenıyor
(7,141 puan) tarafından
Ee tabi sinrilenmez olur mu birde sanki ben açık saçık erkeklere bakmışım gnu tepki verdi
(90 puan) tarafından
Bnm esımde sınırlı kavgada ederiz Bn bosancam faln derim ses cıkar mz ertesi gun yuzume gulmeye calısır belki sızınde duzelır

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 567 göst.
13 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 256 göst.