0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kullandığınız memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir marka varmı avantaj ve dezavantajları neler kullanışlı mi 

4 Cevaplar

0 oy
(2,594 puan) tarafından
çok olmadı alalı LG nin aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum avantaj çok büyük bana göre çünkü Karadeniz bölgesinde yaşıyorum ve çok sık yağmur yağıyor küçük bebeğim var çalışıyorum evimde çok büyük değil içeriye çamaşır serince oğlum etkileniyor kokusundan ve tozundan geçen hafta kalabalık yatılı misafir vardı malum çamaşır 2 3 katına çıktı 3 4 takım nevresimi yıkayıp kurutması yerleştirmesi toplamda 3 saat sürdü ve öyle güzel toz topluyor ki annemde Hoover kullanıyor oda çok memnun dezavantajı da elektrik harcaması ama tasarruflu sınıf şuan faturaya ne kadar yansır bilemiyorum en net önümüzdeki ay anlarım bu ay zaten çamaşır makinesi bile fazla mesai yaptı :)
(862 puan) tarafından
Ben istanbulda yaşıyorum ama kışın çamaşır kurutmak çok zorlaşıyor bebek var dediğim gibi içerde olmuyor dışarı assam 3 4 gun kurumuyor almak istiyorum bende toz için dediğini duymuştum demek gerçekmiş sırf onun için bile değer
(2,594 puan) tarafından
kesinlikle öyle ev içinde kuruması çok zor oluyor toz olayını ben annemden biliyordum ama mesela oğlumun kıyafetlerini attım onlardan bile o kadar çok çıktı ki bu zamana kadar toz giyiyormuş çocuk resmen imkanınız varsa çok büyük kolaylık kış aylarında
-Reklam-
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Powertech marka canım harika Trendyoldan okunyorumlarini 
(862 puan) tarafından
Bakayım teşekkür ederim
(1,160 puan) tarafından
Ay canım ben saç kurutma makinesi diye okumuşum çok pardon
0 oy
tarafından
bosch kullaniyorum cok memnunum
(862 puan) tarafından
Hangi serie birde ne fark ediyor aralarında 4 ile 6 mesela
0 oy
(917 puan) tarafından

image

bnimki bu Beko bir yıl olacak aldık hayatimin kurtarıcısı çok işe yariyor ve çok memnunum 16 programlı çoğunlukla 4 programi kullanıyorum zaten kurutma bittimi uzun süre içinde bekletmeyince kırışmıyor çamaşırlar mis kokulu hav yok tüy yok çok seviyorum mükemmel bı üretim
(862 puan) tarafından
Çamaşır makinesi üzerine konuluyor mu makinem bosch koyarlar mi
(917 puan) tarafından
Her markanın aparatı vardır die tahmin ediyorum canım

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 241 göst.
+1 oy
3 cevap 465 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.

Kategoriler