+1 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
tarafından kapalı

cok sukur kizlar aksam kanamam durdu bildigin baya leke degildi kandi o kadar korktumki sabaha kadar uyumadim gecede bisey akmadi simdide cok az leke gibi hem progestronun ignesini aliyorum hem fitil bide dyufaston iciyorum insallah atlatirim bana dua eden merak eden herkese tesekkurler tek tek cevap yazamıyorum allah razj olsunn❤

imageinsallah buda gecer dun acik kirmizi kandi simdi amma cok az leke gibi

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+4 oy
(7,616 puan) tarafından

Bu kirli pedi göstermek :)insanlar seni merak etmiş kirli pedini değil 

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kuzum resimli diye belirt baslikta .Midesi bulananlar olabilir .

Gecmisler olsun ❤️
(1,861 puan) tarafından
Bende böyle bir yorum arıyordum
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bunla geçer belki kuzum inşallah ilaçlarını aksatma ve bolca dinlen
(163,312 puan) tarafından
aynen nerminim
0 oy
(852 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım  inşallah bı sıkıntn kalmaz 
0 oy
tarafından
Kaç haftalıksın? Kanama bi anda mı boşaldı? Benim de kanamalarım oldu progeston fitil proluton depot kullanıyorum şuan 
(1,754 puan) tarafından
4 haftalik canim 5e yeni girdim  bi kac once leke geldi kahve renginde proluton depot bide disinon yazdi dr sukur leke gecti derken dub wc ye giderken kan damladi bi kac damla cok değildi   proluton depo hafta 1 kez kulanilir dedi dr
tarafından
Tamam o haftalarda benim de leke gibi oldu sanki adetin son günleri gibi lekelenmeydi o aralarda iğne ve progeston kullanıyordum tüp bebek olduğu için sonra ben pek dikkat etmedim çok yordum kendimi ev işi, yürüyüş vs spor bile yaptım 13. Haftamda ağır kanama oldu şimdi 16 haftalık 3 haftadır aralıksız yatıyorum ayağa kalkmam yasak. O yüzden çok dikkat et leke kesildi diye benim gibi herşey yapıp, yorulma, bol istirahat et zaten yeni daha çok uykusuz olursun bu aralar hep yat. Doktor bana %10 ilaçlarsa %90 istirahat hamilelikte dedi. Çok dikkat et kendine ve bebeğine
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah Bi daha yaşatmasın. Bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah. 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
İnşallah atlattın kuzum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 608 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
+6 oy
24 cevap 724 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Karkuresi (2,000 puan) tarafından soruldu
+5 oy
9 cevap 807 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,684 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 1,927 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,929 cevap

329,222 kullanıcı

...