0 oy
2,852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Amcamla yengem on senedir evliler iki bebeleri var. Yengem evlendikten 8 ay sonra Amcamı aldattı ama inkar etti aldatmak bedenen olmuyor amcam yurt dışına gitti evlendikten 8 ay sonra . Yengem de köye babaannemin yanına geldi kendi ailesi demiş kaynananla kal diye. Köy de bı tane oğlanla Facebook üzerinden arkadaş olup konuşmaya hatta buluşmaya başlamışlar oğlanın annesi bunları görünce babaanneme söylemiş gelininizin yolu yol değil oğlumun başını yakacak diye . Yengem ağladı bana iftira atıyorlar vs dedi hatta bileklerini kesmeye bile çalıştı. Babam da gelinin günahına giriyorlardir diyerek bu konuyu amcamdan gizlediler. Bizde başta iftira sanmıştık lakin konuşma geçmişini oğlan herkese göstermiş asıl o böyle yaparak bana ve anneme iftira atıyor diye. Yengem o ben değilim benim adıma açılmış hesap desede bilirsiniz sinek küçüktur ama mide bulandırir. Herkes yengeme artık güvenmiyordu amcalarim çekti konuştu halam konuştu. En sonunda ailesine dediler. Yengem hala inkar etti. Amcam zavallı hiç birseyden haberi yok deseler bizimkiler yuvami yıktiniz der diye korkuyorlar. Aradan bayağı zaman geçti 4 yil önce hastanede bir adamla tanışıp yemek yemişler adamda bunu yemekten sonra arabasına davet edince bu gelmemiş . Adamda zorla götürünce bu bağırıp kaçmaya çalışmış. Bunu komşuya anlatmış. Tabi biz bu olayı yeni öğrendik taa ki karşı komşu birşeylerden şüphelenerek anneme anlatmış annemler  ve iki amcamlar aynı sitede oturuyorlar. Babamlar 8 kardeş 5 erkek 3 kızlar . En büyük halamın oğlu 34 yaşında bekar yengemde 36 yaşında . Neyse  kuzenim yengeme çikolatalar aliyor dondurmalar çocuklara çikolata vs yani anlamadığım bir nokta niye yengem kuzenimin aldığı çikolataları alıyor ki . Kendisine çiçek sepetinden çikolatalı gül yollamış . Halamla da amcamlara gidince  kargocu gelmiş halam zaten bunlardan şüpheleniyordu bu kuzenim halamın oğlu bize para vermez ama nurcanin çocuklara nurcanw sürekli bişey alıyor oğlum niye alıyon desem de almıyorum ben kim diyor bunları diyormuş . Sürekli yengem halamlara geliyormuş. Halam geçen eve gitmiş yengemi görmüş yeni geldim bende demiş ya sen bekar erkek varken nasıl giriyon o eve halam yok geri donsene. Halam da ben yokken gelme eve çocuklar işten geliyor banyo falan yaparlar ara beni demiş. Kuzenim yengemle beraber çocukları okuldan almaya gidiyormuş çocuklara günlük para verip birşeyler alıyormuş. Halamda uyanık benim bir gün bu yengemin kızına sormuş anneniz evde hasan abinle napıyor size çok çikolata dondurma vs alıyor demiş . Çocukta biz çikolatalari alıyoruz annem kapıyı üzerimize kitliyor sonra demiş. Halam kaç gündür ağlıyor. El aleme rezil edecekler kardeşim duysa çeker vurur ikisini napacagim ben bu oğlanla gitme dedikçe dinlemiyor beni diyor o kadar şaşırdım ve uzuldum ki yani dayisinin karısına o gözle bakıp yengemde buna müsade etmesi. Aralarında bişey var diyor halam yakinda kacar bunlar dedi. Git yengemle konuş utanmiyon mu da kocan evde yokken oğlumu eve alıyon ben yokken eve geliyon desene dedim. Kardeşimle kötü edecekler beni diyor. Bende git amcama söyle bunlar böyle yapıyorsa susma zaten önceki olayları da var yazık değil mi amcama dedim. Halam kimse duymasın deyip duruyor

41 Cevaplar

0 oy
(15,967 puan) tarafından

Kadın kudurmuş galiba :sick:

tarafından
Galiba mi ?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım Allah ıslah etsin ama amcandan sajladikca amcani s.alak yerine koyarsınız. Ona durumu anlatın sen degio tabiki büyükler konuşacak. Defoosun gitsin bisandiktam sonra kimle yatıp kalkarsa kalksin...

İşte herkes anne olamıyor herkes kadın olamıyor malesef. Böyle o... Lar yuzunden olan bazen yuvalara oluyor.  Demekki bekar lar tatlı geliyor ona o zaman evlenmicekti fallik
tarafından
Tabiki canm çocuk cogalmadan bence yol yakinkem bitsin.
tarafından
Gözü kapalı ise gider amcam ağzı var dili yok küfür bilmez kalp kırmaz sevmiyorsun maden niye aldatiyon bosansana . Ağlamaktan helak oldum . Duyduğuma duyacağıma pişman oldum kanım dondu ya TVlerde görüyordum ama insanın başına gelmesi daha kötü Rabbim kimseye yasatmasin
tarafından
İşte o TV de görünce insan diyor gerçek mi acaba ... Var iste öyle pislikler..
Benim dayımın karısı da düşün yani coook önce köye bile getirdi adamı bizlere dayımın oğlu dedi , eve alırmış kuzenim diye falan gercidayimd da var kuzeni bile olsa sen niye çekip gidersin evden ... Anaaam sonra kaçtı gitti iki çocuğunu bırakıp egersem oadammis beynimizde vurulduk. Ben küçüktüm aahala hatırlarım şimdi ben o dayımın evinde oturuyorum bazen aklıma geliyor acaba nasıl bukadar pslik olabilirdi bı insan nerde ne bokyaptilar acaba. Rabbim ıslah etsin biizi de evlatlarımızı da doğru yoldan ayırmasın.
tarafından
Geçen sizin anlattığıniz bir olay vardı TV de amin Rabbim ıslah etsin
tarafından
Amin canım benim bu dediğim seneler önceydi. Olan iki kuzenime geleceklerine oldu. Ha onlarda nenem baktı baktı kadın hastanedeyjen birgün nene deyio te yanins gitmediler yazıklar olsun. Olan benim neneme oldu. Allah nur içinde yatırsin
0 oy
tarafından
yengen o.rosbulukda nirvana. Kuzeninde pezev'nklikde k bakma hainler.
tarafından
Ne kusuru az bile denir boylesine . . Ailenin yüz karası utanmazlar
tarafından
biran önce delil toplayıp amcaniza söyleyin
0 oy
(314 puan) tarafından
Hatayı en başta yapmışsıniz 8 aylık evliyken amcanizi adattigi zaman söyleminiz gerekiyordu adam yol yakından dönerdi en azından baya olaylar olmuş zaman geçmiş üstüne iki çocuk var ortada daha yeni söyleyelim diyorsunuz ki hala kabul etmiyor şimdi yazık günah değil mi o iki çocuğa keşke basda soyleseydinizde bunlar yasanmasaydi o çocuklar olmasaydı nasıl bir evde buyuyolar o çocuklar büyüdükçe bu yaşadıklarını dusuncek anliycaklar amcayada üzüldüm ama en çok o çocuklara üzüldüm ki böyle bir iğrenç olaya tanık oluyolar kusura bakmayın canım yargılamak amaçlı söylemiyorum ya yanlışı başta kabul etmişsiniz ve bu şekildedir yolunuza devam etmişsiniz amcanın bunları bilmeye hakkı vardı Amcadan gizleyen herkes suçlu 
tarafından
Ben 15 yaşındaydım evlendiklerinde  inkar etti başta nasıl göz yaşları döktü bileğini kesecekti. Balık zaten baştan kokmuş. Ama bu olay yenir yutulur türden değil biri halamın oğlu diğeri amcam . Çocuklara bende çok üzülüyorum daha çok küçükler . Halama diyorum gidelim konuşalım amcamlara anlat hal çaresi neyse bakılsın diye.
(314 puan) tarafından
Senin için demiyorum canım ailede ki diğer fertler için diyorum ama gerçekten yenilir yutulur değil nasıl böyle birşey yaparlar benim aklım almıyor Allah'ım ikisinide ıslah etsin doğru yolu bulsunlar midesiz iğrenç insanlar inşallah en kısa zamanda konuşur ve olayı çözersiniz amcanın halini düşünemiyorum bile adam ne hala gelicek bu pislik insanlar yüzünden
tarafından
Var ya bir görsen neşe dolu yengem onu hiç haketmiyordu zaten . Amcama çok üzülüyorum . Milletin kocası döver sover para vermez bir yere göndermez . Amcam da çok kibar naif biri kırmaz incitmez işte şanssin olacak. Bir iyiye bir kötü
(314 puan) tarafından
Allah'ım zaten var ya gelir böyle mazlum evine sadık insanları bulur ya gercekden çok üzüldüm Allahim başka yerlerden yüzünü güldürsün ne biçim insanlar derdin ne yani ne güzel iki çocuğun var evine sana bakan çocuklarına bakan bir kocan var birde seni sevip sayiyorsa saygı gösteriyorsa daha ne istiyorsun hadi yiyeceksin bu haltlari git boşan napicaksan yap yani evliyken yapmak niye tövbe yarabbim ya
tarafından
Aynen işte Allah şaşırtmasın şaşırmışlar
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Ayy böyle yengeyi Allah düşmanıma vermesin böyle pis niyetli insanlar oldukça huzur falan kalmıyor amcana yazık saklamayn bence olan amcana oluyor
tarafından
Keşke duymasaydim. Madem amcama diyecek cesaretin yok niye annemle bana anlattın ki kendimi suçlu hissediyorum. Söylemek için can atıyorum ama halam susuyor. Delirtiyor beni sonra da dert yanıyor
(2,831 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama gerçekten saklamayn bence Allah korusun senden böyle birşey saklanılsa öğrensen sonra daha kötü olmaz mı
tarafından
Ya ben söyleyince kötü olursam. İnanmazlarsa susarsa halam
(2,831 puan) tarafından
Az önceki postunu okudum canım fake hesaptan yazabilirsin ama çok dikkatli olmak lazım
0 oy
(30,213 puan) tarafından

Eşine acıdım.

Öyle bir insanla evli :( bu işi ailesi halletmeye çalışsın böyle gitmez

tarafından
Yani ne olacaksa olsun bu pislik örtülmesin
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Halanin durumu cok zor Allah yardimcisi olsun. Digerlerine de Allah namus seref utanma versin
tarafından
Amin canım
0 oy
(668 puan) tarafından
Bir Esra Erol vakası 
tarafından
Sorma zaten ***** saçma tıktok videolari da var yengemin
0 oy
tarafından
İlk hatasinda kocasından saklayan kim varsa suçlu aynı şey size yapılsa ve yıllarca herkes sizden gizlese hissederdiniz
tarafından
Daha bilmediğimiz belki cok şey vardır belki. Çok ağladı iftira dedi. İntihara bile kalkıştı
tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
Adamı resmen salakk yerine koyuyorlar söyleyin kocasına utanmaz arlanmaz 
tarafından
Siz olsanız nasıl derdiniz. Tek başıma böyle bir yükün altına girmeye cesaret edemiyorum
tarafından
Sen değil zaten canım baban söylesin şenlik birşey değil büyüklerin varken aslında ilkten söylemek lazımdı sustukça kudurmuş
tarafından
Babam çok sert adam gider öldürür halamın oğlunu ben babama derken bile korkuyorum halamın susması ayrı bir saçmalık
0 oy
(1,421 puan) tarafından
İlk defa bu kadar uzun post okudum o lanet kadını ailenizden çıkarın amcaniza anlatın yoksa iş daha kötüye gidecek halanin oğluylada birinin konuşması lazım oda pisliğin önde gideni böyle gidersr sonu ölümle biter diye birinin onu yola getirmesi lazım 
tarafından
Bende en cok ondan korkuyorum
0 oy
(2,303 puan) tarafından
ORROSPUYU ZİNCİRE VURMUŞLAR KİLİDİYLE OYNAŞMIŞ . 

Ne yaparsaniz yapin bu kadin vazgecmez alldatmaktan kuzenin olmasaydi o kasiniyo bastan cikartiyo derdim ama malesef kuzeninde ahlaksiz. Amcana souleyin ama kuzenine falan soyliceginizi bildirin bi korksunlar. 
tarafından
Çok güzel bir sözmus o . Aman kafam ağrıdi ya.
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bir an geçmişe gittim benim bizzat babam bi akrabamızla aynı şeyleri yaşadı oda aynı iftira dedi ama bizzat ben şahit oldum yedikleri halta annem affetti sonuç babam aynı haltı başkasıyla yedi annem boşandı bizde görüşmüyoruz babamla saklamak iyi değil bilmesi lazım o çocuklara yazık şahit oldukları şeyler çok kötü 
tarafından
Size de üzüldüm. Evet saklanmamali. İşte halam susunca ben ne yapabilirim ki
(1,024 puan) tarafından
Üzülecek birşey yok çok şükür babama rağmen yuvamı kurdum mutluyum ve annemde yanımda 3 kardeşiz ve hep destek veririz bir birimize sadece çocuklukta yaşanan şeyler kolay hazmedilmiyor çocuklara üzüldüm
tarafından
Evet zaten olan çocuklara oluyor hep
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Önüne gecilmeli bu olayın. Ama ortada 2 tane masum var. Gerci amcadan da olmaya bilirler ama ne olursa olsun onlar masum birer cocuk. Anne acısı yaşamadan aileden uzaklastırılmalı. Bir hışımla da amcana anlatırsanız katil yaparsınız adamı. Mantıklı bir yol bulunmalı kadın kendi gitmeli. 
tarafından
Gitmez ki o ne fena milleti yuvasından eder sonra izler
0 oy
(469 puan) tarafından
Halan oglunu düşünüyor duyulsa rezil olacaklar ve dayisida vurur fln diye düşünüyor ondan söylememe taraftarı bence sende söyleme ama engel olun bu duruma bir şekilde olamadığıniz zaman soylersiniz artk baş edemediğiniz de bu arada yaşlarını merak ettim kac yasindalar
tarafından
34-36 yaşında posta yazıyor yaşları. Ben artık karışmak istemiyorum. Olan bana olur
(469 puan) tarafından
Okudum ama unutmusum
(469 puan) tarafından
Bence de karisma boşver gunahlari boynuna illaki bigun ortaya çıkar yakalanirlar
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Hay Allah nasıl insanlar
0 oy
tarafından
Rabbim sen bizleri affet 

Allah ım sen evlatlarımızı boyle kötü nefisli  kötü huylu insanlardan uzak tut yarabbim  

Amcana üzüldüm  Allah o kadının canını alsın  o cocuklarda  o adamda kurtulsun 

Ben böyle kadınları duyunca kadınlığımdan utanıyorum artık biz ne olduk yaa noluyor bize  nereye gidiyoruz  çok yazık 

Kıyamet yakındır 
tarafından
Amin böyle kişiyi Rabbim düşmana bile vermesin
0 oy
(349 puan) tarafından
Off çok uzun yazmışsın sadede geleme mişsin bi türlü
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Okudum hepsini biri de gelsin bana karşı çıksın bu karının katli helal 

Sonra amcan kariyu öldürse kadın cinayeti diye girer dosyaya ama hâlbuki karı durmuyor kaşıntısı kesilmemiş bir türlü 

Yazıklar olsun o çocuklar buyudunksrinde neyin ne olduğunu anlayacaklar 
tarafından
Valla inan bazen böylesi hak ediyor ama Allah'ın verdiği canı da yine Allah almalı. Evet çocuklara zor simdi akılları ermiyor
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Basında hâlâ kocası yokmu yengenin
tarafından
Var ilk evledikleri sene sadece 4 aylığına gitmişti. Şimdi evinden işine gidiyor

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,093 göst.
21 Ocak 2024 Moda kategorisinde Oykulku (1,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 807 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 677 göst.
+2 oy
48 cevap 1,613 göst.

Kategoriler