0 oy
1,035 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Daha önce alan var mi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabah bisey mi oldu  canım 
(7,140 puan) tarafından
Dünkü posttum okudun  mu demistim açık saçık şeyler izlemiş diye sırf bunun hesabını sordun diye boğazını skti
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyimisin canım
(7,140 puan) tarafından
Sabaha kadar uyudum uyandım boğazım çok ağrıyor annemlere gitcektim ama çok iz var bogazimda  o yüzden gitmedim geçsin gitcem
tarafından
Önce raporu al sonra fondetenle falan kapat istersen
(7,140 puan) tarafından
Kapatcam  canım
tarafından
Dikkat et kendine olurmu
(43 puan) tarafından
Eli kırılsın ya kendi yaptığına bakmaz ********
0 oy
tarafından
Ne oldu canm bişeymi oldu
(7,140 puan) tarafından
Dünkü posttumu  okudun mu açık saçık şeyler izlemiş diye post açtım ya bunun hesabını sordum diye şiddet gordum
(90 puan) tarafından
İlk defa mı sıddet uyguladı canm kendi suclu ya bakar misın kustahlıga Allah öbur dunyada versın cezalarını
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Hastaneye gidiyorsun durumunu anlatıyorsun onlar seni hemen yönlendirirler
(7,140 puan) tarafından
Canım polis falan işin içine giriyor mu
(2,535 puan) tarafından
Evet polis şikayetcimisin diye sorar
(7,140 puan) tarafından
Anladım canım saol
0 oy
(104 puan) tarafından
Karakol,jandarma hangisi varsa gidin yada arayın bulunduğunuz yerden gelip alırlar onlar hastaneye götürüp darp raporu almanız için yardımcı olurlar çok geçmiş olsun 
(7,140 puan) tarafından
Çok saol
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Hastaneye gidiyorsun olayı anlatıyorsun doktorlar ona göre yönlendirip veriyor canım
(7,140 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Hastane gidiyorsun durumu izaa ediyorsun doktor muayne ediyor şiddette karşı iz yada morluk varsa rapora beyan ediyor yoksa da şiddet diye belirtiyor sadece sonra sana 2 tane şiddette dahil evrak veriyolar 1 tanesi sende 1 tanesi de karakola bırakıyorsun karakolda ona göre işlem yapıyor  ama sana tavsiyem eğer kendini güvende hisetmiyorsan kades yükle elin altında olsun anında geliyor polisi işlemi yapıyor 
(7,140 puan) tarafından
Çok saol canım daha önce aldın mı mrk ettim
(7,140 puan) tarafından
Çok saol canım daha önce aldın mı mrk ettimbunu karakola birakmasamda  boşanma davasında kullansam olmaz mi
(1,315 puan) tarafından
Zaten canım 1tane sende kalıyor 1 tanesi karakolda kaliyor
(7,140 puan) tarafından
Saol canim
(1,315 puan) tarafından
Aldım canım eşim alkol almıştı çok dövmüştü vücudum bellirli bölgeleri morarma vardı direk hastane gittim rapor aldım adliyeye gittim orda dosya aldım dilekçe yazdim ama içeri vermedim ailem kabul etmedi gelme dedi benim damatim dört dörtlük sen pissin dedin sinirlisin dedi bende vazgeçtim onlarla eşimi korkutabildim sadece bidaha bana şiddet uygularsan ailene akrabalarını söylerim bu da boşanma evraklarım yarın davayı acarım dedim
(7,140 puan) tarafından
Onun üstüne birdaha yaptı mi canım bu benim 5 ay içersinde 2. Kez oluyor
(1,315 puan) tarafından
Hayır yapmadim.canim bi kizim var simdi  ama kades indirdim bidaha uygularsa bana yada kizima kendimizi koruyabilelim diye
(7,140 puan) tarafından
Çok iyi yapmissin dün benim elimden telefona kadar aldı dün akşam 8 gbi  oldu oğlum çok ağladı bende onu aldım deli gbi tek başına çocukla gezdim durdum sussun  diye nerde yaşıyorsun sen kimsede yok ki burda kapisini  çalıp sıginayim
(1,315 puan) tarafından
Sana bisey diyim mi öz aile bile evlendikten sonra sahip çıkmaz ben burda markette bi kadınla tanışmıştım ilk evlendigim zamanlar eşim 1 kez de hamile iken sokağa atti ailem yine eşimi savundu o kadin beni evine aldı dus aldırttı üstünü başını bana giydirdi inan yabancı insan aileden daha çok sahip çıkıyor ve inan günümüzde çok insan yaşıyor bazıları susuyor sahip çıkmadıkları için bazıları savunabiliyor kendini sırtı sağlam olduğu için ama o düşmanlar hep cinayette kurban gidiyor ben istabul tuzla da oturuyorum
(7,140 puan) tarafından
Peki dayak yerken sende ona vuruyomusun  ben vuruyorum tekme atıyorum yüzüne falan vuruyorum dün yüzüne tükürdum
(7,140 puan) tarafından
Işte bende bundan korkuyorum 1 defa oldu bu 2. Si ve eşinin dayisi  karisini  sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü sonuçta aynı genden geliyolar bu tam dayısına çekmiş cebinde bıçakla geziyo  allah korusun  ya bisey yaparsa diye sabaha kadar düşündüm
(1,315 puan) tarafından
Insan babasına güvenmiyor eşine nasıl güvenecek ki
(90 puan) tarafından
Canm adamın evden gitmesi iyi olmus O zmn oyle bıcakla gezıyorsa gelmemesi eve senn ıcın daha fayırlı gbı duruyor senn gtmendense onun grmesı daha ıyı
0 oy
tarafından
Hastaneye gidip alıyorsun diye biliyorum bunu alicam dersen muayene edip bakıp verir
0 oy
tarafından
Acile gidip muayenede şiddet gördüğünü söylersen polis çağırıyorlar tutanak tutuyorlar doktor muayene edip rapor veriyor =/ kendi pisliğini örtmek için yine yapacağını yapmış ahlaksizin biri =/ allahım sonumuzu hayır etsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 325 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 619 göst.
27 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,306 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 224 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,474,046 soru

24,133,592 cevap

334,190 kullanıcı

...