0 oy
604 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Kizlar oglum 2 yas 2 aylik namaz kilacagm zamn etigime yapisiyo onume duruyo kilma diyo ilk zamnlar o yanimda duruyodu ama son zamnlarda boyle yapiyo bnde evde esim olmayinca perisan oluyom nasl yapsam bi akil verin

11 Cevaplar

+1 oy
(13,312 puan) tarafından
Ona da mı seccade sersen acaba ağaç yaşken eğilir 
(1,312 puan) tarafından
Serdm ama cabk sıkıliyo geliyo onume yatiyo bacaklarima sariliyo itiyom bu seferde o agliyo
-Reklam-
+1 oy
(13,672 puan) tarafından
Kuzey de başımı kapattığım an ağlamaya başlardı kapatma diye bağırırdı seccadeyi toplardı bı çözüm bulamadım ben canım sonra da bıraktım maalesef :(
(1,312 puan) tarafından
Bnde bikacgundur kilamiyom
+1 oy
tarafından
Benim kız 21 aylık oğlum dört yaşında ben namaz kılarken onund edurur bende Allahu Ekber dediğim zaman sesli söylerim ki anlasın secdeye gideceğim zaman sesli söylerim bı iki namazlikla oynar yazma.i çeker ama daha sonra o da tekrar eder allaaaekker der kurban olduğum ..;) 

Sende sesli şöyle bilsin
(1,312 puan) tarafından
Biliyo rukuya secdeye gidecegimi o zmn hemn onume geciyo
tarafından
Benim kız da öyle yapıyordu secdede yazmamı cekistiriyordu bı kaç defa allahuekber diyince sesli bıraktı o d ayanima geldi kafasını secdeye indirdi .
0 oy
tarafından
Kötü bı tavsiye ama telefon aç. Benimki daha 6 aylık ağlıyo ben mecbur telefon aciyom. Namaz kılarken lavaboya giderken falan. Yoksa katıla katıla ağlamaya başlıyor
(1,312 puan) tarafından
Onu dusundmde bu sefer namz bittiginde susana kadar diger vakit gelir zatn bide dr ozellikle ekrandan uzak duracak dedi
tarafından
Öyle ekrandan uzak tutmak gerekiyor ama mecbur açıyorum ya vakit geçecek yada video açacam. Benimki diş çıkartıyo yere koydurmuyo kendini
0 oy
(8,502 puan) tarafından
Önüne durunca sende az yanına secde et. Namaz kıl bacım bunlar tatlı atışmalar sen kıl ki evladinda seni örnek alsın kılsın . 
(1,312 puan) tarafından
Yapiyom onceden oyleydi bn namaza durdugumda seccadeye yatardi sirtima binerdi ama suan abdest alalim dedigimde yok demeye basliyo agliyo
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Ben benimle uğraşmaya başlayınca tepki vermeyip sesli sesli ona tepki veriyor gibi dışımdan okuyorum kaçıyor.
(1,312 puan) tarafından
Ne yaltiysam basaramadm ilk zamnlar yanimda bnmle ugrasiyodu ama smdi ayaklarima yapisip agliyo
0 oy
tarafından
Benimkiler de yanıma duruyor seccadenin üstüne yatıyor sırtıma çıkıyorlar hatta geçen ben secdeye gidince kafamın üstünden takla attı düştü ama kılıyorum Allahım kabul etsin durmuyorsa senin ki namaz kılana kadar telefon falan ver eline 
(1,312 puan) tarafından
Dr uzak durqcak dedi bide verip aldigimda cook agliyo
0 oy
tarafından

Ben yanıma bı tane dah seccade seriyorum eline de kullanılmayan okuduğum esk bı kitap veriyorum ona bakıyor hadi amin diyelim diyorum o sıkılan a kadar da kılmış oluyorum zaten yoksa dediğin gibi ya popoma vuruyor ya önüme geçip öyle bakiyor gülesm geliyor :D

(1,312 puan) tarafından
Ins banada nasip eder oyle kilmayi
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Benim de gelip selam vereceğim zaman üzerime oturuyir yüzüme dikmdik bakıyor gülmemek için kendimi zor tutuyorum ama yapacak bişey yok çocuk yapma diyorum da anlamıyor rabbim kabul etsinn
(1,312 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(725 puan) tarafından
Namazımı eda etmem lazım oğlum gel beraber eda edelim de.Ayağına yapışsa da sen başla namazına, ağlamasına bakar onla ilgilenirsen hep yapar.Eda ederken önünde durursa köşeye çekip devam et bitince de sarıl öp ben burdayım oğlum şimdi namazım bitti hadi senle oynsyabiliriz şimdi vs ilgilenin zamanla geçeçektir Benim kız da bir ara öle yaptı ben ilgilendikçe daha çok arttırdı tutuyordu beni çok fena ağlıyordu sonra sana dediğim gibi yaptım bir iki ağladı ama alıştı şükür artık sorun etmiyor.
(1,312 puan) tarafından
Ins bnmkide oyle olur zamnla
0 oy
tarafından
Aynılarını benim oğlum da yapıyo önüme yatıyo kucağına oturuyo hiç bişey bilemexse eteğine yapışıp ağlıyo hiç oralı olmuyorum namazımı kılmaya devam ediyorum
(1,312 puan) tarafından
Darisi bana ins allah nasip etsin

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 654 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 629 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
1 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nazileee (38 puan) tarafından soruldu