0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,106 puan) tarafından
Kızlar ben 81 gün önce doğum yaptım 1 aydır bitmek bilmeyen bel ağrım var özellikle geceleri tutulup kalıyorum bazen eşim emzirmem için yanıma getiriyor bebeğimi yatak sanki batıyor gibi geliyo bel ağrısından uyuyamıyorum da doktora da gidemiyorum neden olmuş olabilir ki doğumdan önce böyle birşey yoktu fıtık mı oldu acaba doğumum zor geçti başına gelen var mı 

7 Cevaplar

+1 oy
(12,272 puan) tarafından
Valla bende de var o bel koptu artık iş yapamıyorum o derece 
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Fıtık olabilir bende var bel ağrısından duramıyorum
(1,106 puan) tarafından
Normal doğum yaptım cnm ben bebek 10 dk da doğdu göbek bağı düşmeyince 1.5 saat o çatalda kaldım
(852 puan) tarafından
En iyisi bir doktora gözükmen. Sert zeminde yat bide rahatlatır biraz
(1,106 puan) tarafından
Öyle hiç kalkamıyorum yerden :))
(852 puan) tarafından
Kilo durumun ne ben  kilo alınca bel ağrılarım iyice artıyor
(1,106 puan) tarafından
61 kiloyum cnm
0 oy
tarafından
Belden mu vurdum iğne .. 

Sıcak su torbası al.gumde üç defa 15 dk ağrıyan bölgenin üstüne tut çok iyi geliyor 
tarafından
Yarım insan gibi oluyor insan bende fıtık ,kayma ,skilyoz ,omrugada acilam ve daralma ,kireçlenme yani herşey var anlayacağın .. beline dikkat et şimdiden önlem almazsan ikerde daha kötü oluyor ..
(1,106 puan) tarafından
Off rabbim şifa versin o zaman bi doktora görüneyim hangi doktor bakar ki buna
tarafından
Kuzum doktora gitsen emziriyirsun bişey veremez fazla
(1,106 puan) tarafından
Evet yaa daha 81 günlük bebeğim
tarafından
O yüzden sana bişey vermez daha çok küçük bebeğin .. ben özele gitmiştim bebeğim iki aylıktı hicbirsey yazamadi . Sadece sıcak su torbası al günde üç defa 15 dakika ağrıyan bölgenin üstümde tut demişti iki üç günde etkisini çok fazla.gosyerdi iyi gelfi
0 oy
(164,149 puan) tarafından
bi hacamat yaptirsana iyi gelir
(1,106 puan) tarafından
Bi deniyeyim olmazsa önceleri pek umursamıyordum cocuk sürekli kucagımda evin içinde 4 dönüyoz diye ondandır diye düşünmüştüm annem geldi o baktı ben sadece emzirdim gazını cıkardım kucagıma almadım öyle denedik onunla mı ilgisi var diye ama yine aynı nerde yapılıyor ki bu hacamat
0 oy
tarafından
Bende suni sancıyla doğum yaptım 6 ay çektim o bel ağrısını şimdi üşütsem bacaklarımın üstüne basamiyorum ağrıdan canım mutlaka git doktora 
(1,106 puan) tarafından
Şimdi nasıl belin hangi doktora gideceğim iki büklüm oluyorum belim açılıncaya kadar
tarafından
Ortaoedi ye GT canim şimdi diyorum ya üşütme istemiyor yatarken yanlış pozisyon da yatınca ağrıyor çok oturup çok ayakta kalınca ağrıyor dikkate tmek gerekiyor iste
(1,106 puan) tarafından
Düz yatamıyorum zaten hep yan yatıyorum cnm
0 oy
tarafından
Bende hamileyken fıtık oldum 3 tane var belim de ameliyatlık değil tedavisi de yok apranax plus var ağrı kesici çok ağrım olunca ondan içiyorum geçiyor doktora git sende fıtık mıdır nedir öğren fizik tedavi falan verir belki 
0 oy
tarafından
Benim belimde kayma var kaymaya bağlıda fıtık oldu üç gebelik geçirdim gebe kalirim benim ağrımaya başlar doğurana kadar doğumdan sonra da çocuk emekler yürür olana kadar canım çıkar artık yerlerde sürünürüm yattığım yer çivili yatak sanki batıyor her yerime =/
(1,106 puan) tarafından
Aynı benimde öyle yatağı değiştirelim dedi eşim yatakla alakası yok dedim önceden olmuyordu doğumdan sonra oldu dedim 3 yıllık yatak zaten daha
tarafından
Sen bi doktora git canım en azından rahatlatıcı krem vs verir
(1,106 puan) tarafından
Randevu alıp gideyim dayanılmaz bir hal oldu belim acılıncaya kadar canım cıkıyo valla

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 726 göst.
17 Mart 2025 Kültür-Sanat kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asya15 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,633 soru

24,432,973 cevap