+1 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İki oğlum var çok yaramazlar küçüğü 15 aylık yani normalde çok net konuşuyordum asla bir daha çocuk yapmam falan çünkü hem işlerimiz çok hem benim iki oğlan çok yaramaz. Tiktokta falan bebekler görünce içim eriyor hamilelik falan özlemişim ama cesaret edemiyorum yapmaya. Beni vazgecirin yaa 

17 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Napak uckurunu kör dugummu edek bacim araniza yastikmi koyak :D

(13,309 puan) tarafından
Seho nerdesin Seho duyy beni :) çok severim kuzu sen de sağol ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Sehoyla yazisiyoduk demin buralardadir :)
(130 puan) tarafından
Ya yine farkını ortaya koydun yorumunla güldürdün yine :)))))
(130 puan) tarafından
Allah hakkında hayırlısıyla sağlıkla versin canım benim kucağına bi yavru daha olmazsa da evladindan hep gül inşallah daha güzel günler göstersin ❤
tarafından
Ahahah canim benim agzin bal yesin amin insallah ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu zamanda inan 2 çocuk yeter ben 14 haftalık hamileyim :) bir tane daha dogururum yeter diyorum tabi rabbim verirse başımın üstüne ama isteyerek 3.yu yaparmiyim bilmiyorm :)
tarafından
Ben asla yapmam diyodum ama yenidoğan bebekleei görünce içim gidiyor yaa
0 oy
(603 puan) tarafından
Uykusuz gecelerini sabah 7 demeden kalkmanı tuvalet eğitimini bişey olacak korkusunu doğum sancısını düşün ve usulca vazgeç:)
tarafından
Zaten en çok uykuyu düşünüyorum valla o şekil kendine gel diyorum :)))
0 oy
tarafından
Zaten heves ederek bebek yapma sonra zorluğunu görünce isyan postları açılıyor. Bebek yetiştirme de bir gayen olursa zaten iknaya bile çaba göstermeden sen düşünüyor olursun :)
tarafından
Evet valla heves ediyorum yani o heyecanı tekrar yaşamak istiyorum testte çıkan iki cizgi doktor kontrolleri falan hepsi çok güzeldi onları özlemişim galiba ama :))
tarafından
Bende özledim kız hevese geldim :D
tarafından
Gelme  ya hevese budur ben vazgeçmeye çalışıyorum seninlede uğraşmayalim :;))
tarafından
Yok yok benim farklı planlar olduğu için mantığa dayalı hareket ediyorum :D
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Tamam şuan hemen vazgeciyosun:woot:

tarafından
Evet ya bencede vazgeciyim çocuk çok zor yaa valla :(
0 oy
(181 puan) tarafından
Küçük oğlun daha çok küçük 24 aylığına kadar bebek sayılır. 4 5 yaşına gelsin öyle yap rahat edersin.

Benimde 3 oğlum var 14,10,5 yaşlarındalar şu an 20 haftalık hamileyim buda erkekmiş belki bir  kızım olur umudu ile hamile kalmıştım hayırlısı.  
tarafından
nasıl ayarladın aralarını oyle maşallah ya :) belkı dd kız olur degısır hayırlısı tabı ama :)
tarafından
Bende kiz olur belki diye düşünüyorum ama ya kız olmasa seninki gibi :))
0 oy
tarafından

Dur kız yerinde Ne çocuğu yeter 2 çocuk:D

tarafından
Duriyim ya bencede sabahtan akşama kadar peşlerinden koşuyorum galiba doyamıyorum yorulmalara :))
0 oy
tarafından
Allahın hakkı 3 tür hahah ben ilk bebeğime hamileyim 2 3 sene sonra tekrar Bi daha istiyorum daha, sonra biraz geç istiyorum Allah nasip ederse :) 
tarafından
Ya ikincisi neysede ama üçüncü çok zor bide benimki araları sadece 16 ay ikiz gibiler
tarafından
Yok canım şu an için erken ben senin yerinde olsam 3. Çoçuğu 6 7 sene sonra düşünürdüm çünkü çevremdeki insanlar hep yaşları oturduktan sonra çoçuk istemiyle çoçuk yapıyorlar :))
0 oy
tarafından
Ben daha ikinciye cesaret edemiyorum kız valla kendimi yipratamam birazda kendini dusun
tarafından
Bende bazen diyorum ne çocuğu ne halidir ya zaten eşim yardimci olan biri değil kaynanamlarla yaşıyorum arada bir kayinlarim alıyor falan ama yinede herşey annenin uzerinedir
0 oy
(431 puan) tarafından

:) yani senin için 3.çocuk hayırlı olacaksa olsun inşallah

Ama hayırlı olmayacksa da olmasın 
Maddi ve manevi kendini hazır hissettiğiniz de olması önemli ama. 
Birde 15 aylık bebeğiniz daha size muhtaç yine en azından aralarında 4 yaş olmalı bence tabi size yardım edecek biri varsa bilemem
Kısmet :) 
tarafından
Maddi manevi varda canım insan yıpranıyor ya zaten benim ikisinin arası çok yok 16 ay var aralarında ikiz gibiler bide çok yaramazlar kesinlikle çocuk yapmam diye düşünüyodum sadece küçük bebek görünce dayanamıyorum ;))
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Baci sen goçç cigeri yemissin :D

Diyene bak bide 3.yolda geliyor :D

tarafından
Diğer çocukların kaç yasinda hemen anlat :))
(1,929 puan) tarafından
4 yas 6 aylik biri kiz biri erkek  bu nasi oldu anlamadim korunurken oldu 10 haftalik :D
tarafından
Ayy bebeğin 4 aylıkken mi hamile kaldın
(1,929 puan) tarafından
Oyleymis 9 haftalikken ögrendim korunuyorduk bide
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Büyük oğlan kaç yaşında
tarafından
en fazla 3 bence :D
tarafından
Büyüğü 2 buçuk yaşında söylerken bile utanıyorum çünkü oda küçük :))
tarafından
yok artık cıdden cok az yas aralıgı  nasıl cesaret edeceksın sasırdım
(5,126 puan) tarafından
Anaam 3 bebe ile nasıl yapacan ailen varmı yanında. Ailem yakında olsa ben doğururdum 3.yu şimdi oğlum 4 yaşında kızım 8 aylık bir tane daha olsun istiyoruz ama ailem uzakta ben gurbette kızım büyüyünce anca
tarafından
Kaynanamla yaşıyorum onlarda yardımcı oluyorlar :))
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Yeni 1 yaşına gircek kızım var bende hamileliğimi ve kızımın bebekliğini özledim Allah yardımcımız olsun valla kaşınıyoruz yani :Dd
tarafından
He  valla kasiniyoruz :))
0 oy
(9,673 puan) tarafından
Bu zaman da bi tane bile yeter kuzum ya ama biz ne diyek ne çektiğini sen bilion:)(

Ama hamilelik güzel şey bende arada özlüyorum giz
tarafından
Duygularımıza yenik dusmemeliuiz :))
0 oy
tarafından
Benim de 2 oğlum var bazen o gaz bana da geliyor sonra Allahım aklıma mukayyet ol diyorum vazgeçiyorum :)) 
tarafından
Bende vazgeciyim yaaa yoksa hamile olsam annem beni öldürür :))
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Ne önerirsin şunu de diyin diyelim onun dışında elimizden bir şey gelmiyor pek 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 272 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 225 göst.
+1 oy
11 cevap 575 göst.
18 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lilalozom (81 puan) tarafından soruldu