0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından

image

merhaba hanımlar 13. Haftalık Ken kıza benzetti Dr. Ama 16+4 te kesin erkek dedi ve pipisini fotosunu bu. Değişir mi artık sizce böyle olan var mıdır

9 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Oğlumun aynı böle fotosu var bende tam 16 da öğrenmiştim 12 dede zaten erkeğe benziyo demisti
-Reklam-
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Valla bizim gelinin doğana kadar erkekti bi çıktı ki kız :)) 
(694 puan) tarafından
Eltime de öyle olur inşallah:))) erkek diye şu an g.t tepelerde
(1,412 puan) tarafından
Ya nedir bu erkek merakı biz kız diye öldük eşimle ama ikisi de erkek çocuklarımızın hiçde g.tümüz kalkmadı aksine üzüldük kızımız olmayacak diye
(694 puan) tarafından
Bende takmam annem ağlamıştı iyiki ilk kız ben sizden hayır gördüm sizde görürsünüz der ama o kaynana yokmu o kaynana erkek diye ölüyor kendinin bile kadın olduğunu unutuyor 3 eltiyiz onun iki kız benim bir kız olucak diğer muşmulanın 2. Erkek yolda su an kraliçe tahtına çıkarmadıklari kaldı
(169 puan) tarafından
Ben şok bı oğlum var bunun da oğlan oldugunu tahmin etti doktorum şahsen burukluk var içimde tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inşallah ama kız çok istiyorum Cook inşallah da kızim olur . Ama Kaynanalar öyle benim hamile kaldığımi öğrenen cadı kaynanam inşallah bı oglun daha olur sana yeter demişti gıcık çok sinir oluyorum yaa
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Yani değişse deseler nolcak değişmez deseler nolcak ki acil bakar mısınız diyorsunuz. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaAllah 
0 oy
(169 puan) tarafından
Kızın var mı ???
(8 puan) tarafından
Evet varlığına Elhamdülillah bir kızım var
(169 puan) tarafından
O yüzden tedirginsin ve tabiki haklı olarak erkek istiyorsun :)) ama maşallah çok belirgin değişmez yani Allah'ın izniyle bı tane de oğlun olacak inşallah . Darısı benim başıma benimde bı oğlum var inşallah bu da kizdir eğer hayırlıysa :))
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Allahin işı bilemeyiz de acil ne icin onu anlamadim 
0 oy
tarafından

Kac postr açıyosnz 

Erkek olduğuna tatmin olamıyo msn

Bunun neresi acil

Erkek Aşkı :blush:

tarafından
Kız canım öyle olmuyor ama bak benim ilk bebeğim olacak ufak tedavi gördüm oldu hep hayırlısı olsun sağlıklı olsun dedim ama doktor 12 de kız dedi 16 da erkek dedi insan şüpheye düşüyor ve kendimizi kıza alıştırdığımız için şık olduk garip Bi duygu yaşadık eşimle kız istemediğimizden değildi bu da ama insan merak ediyor heveslenip bişey alacak olsan ay cinsiyeti değişirse diye şüphe ediyor insan en basiti :)
0 oy
tarafından
Bana 12 haftalıkken kız dedi 16 hsftsda erkek dedi ve aynı böyle pipisi var geçen hafta gittim şehir hadtnseşne doktor cinsiyetini öğrendin mi dedi erkek dediler dedim evet erkek dedi o da fotogtaf çekip verdi :) cinsiyet 14. haftada oluşur canım ve erkeklerin pipisi 14den sonra çıkıyormuş doktorum öyle dedi değişmez daha pipisi var :) 
0 oy
tarafından
degisir canm
0 oy
tarafından
Bacim her postun cinsiyet üzerine neden bu kadar takildin anlamadım valla sağlıklı olsun gerisi bos
(169 puan) tarafından
Ya bı kızı varmış bı de oğlu olmasını istiyor doğal olarak . İlk kız demişler şimdi erkek demişler kadın bize soruyor başına gelen var mı sizce değişir mi diye bunda ne var . Benim de bı oğlum var buna da oğlan dediler gittiğimde kız deseler bende inanmam isterim çok sevinirim ama arafta kalırım elimde resim olsa size sorarım gayet normal değil mi ???

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
1 cevap 153 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,733 soru

24,063,043 cevap

330,248 kullanıcı

...