0 oy
1,267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Kizlar şimdi şöyle baştan anlatayim benim bi oğlum var şükür şuan yine hamileyim ve ikiz olduğunu öğrendik 6. Haftada suan sadece annem ablamlar kaynanam görümcem eşim biliyor bunu ikiz olduklarini şimdi belki diyeceksiniz ki de ne var bunda durumu size şöyle anlatayim. Beim benden büyük bi eltim var ona ne alacagimi soylemissem hep bi aksaklik oluyor yada ne bileyim örnek vereyim eşim iş yerinden zam vereceklerini söyledi ona söyledim vazgectiler vermediler yada ne bileyim en ufak birsey olsun bu elbise bi halı bi perde olsun ona desem ki Alacam illaki birşey oluyor o iş gerceklesmiyor bizde korktugumuz için ikiz olduğunu daha soylemedik şuan 16 haftalık oldum kaynanam beş altı aylık olunca soyleriz diyor ama benim soylemeye hiç niyetim yok ikizler zor oluyor tehlikeli oluyor o öğrenirse böyle sanki herşey ters gidecekmis gibi hissediyorum ama bı yere kadar saklayacagimi da biliyorum böyle arada kaldım sizce ne yapmaliyim 

35 Cevaplar

0 oy
(192 puan) tarafından
Kaynanan bile söyleme diyorsa söyleme. Bazı insanlar çok kötü kalpli. Bende ilk gebeliğimi ***** gibi söylemiştim eltim her yerde düşecek ölecek bebek konuşmuş durmuş. İkinciyi karnım büyüyene kadar söylemedik. Eşim bile söylemek istemedi annesine yengesine düşünün.
(48 puan) tarafından
Rabbim hidayet versin herkese inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazi insanlarin enerjisi negatif olur oda öyle biri galiba. Sen söyleme son raddeye kadar sakla
(48 puan) tarafından
Son ayda falan söylerim
0 oy
tarafından
Herkes nasibini yer ben düşündüğün şeyin eltinle alakalı olduğunu düşünmüyorum demek nasipte yokmuş 
(48 puan) tarafından
Tabiki nasip kismet ama şöyle birşey de var nazar insani mezara goturu demiş peygamberimiz (s.a.s) tedbir bizden takdir Allah'tan
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Bilemedin canım ya bence şimdi söyleme zaten daha çok erken. Ama ilerleyen aylarda söyleyebilirsin. Mesela benim eltim sadece benden birşey gizlese üzülürüm açıkçası.
(48 puan) tarafından
Sadece ondan değil ki büyük eltimde bilmiyor yani ailemden de abimin eşi falan kimse bilmiyor onlara da biraz daha geçse soyleyecem maksat tehlikeli aylar geçsin yoksa doğunca herkes öğrenecek zaten
0 oy
tarafından
Görümcem bana geç söylemişti çok zoruma gitti. Ben ikinciye hamile kalınca kalp atışını duymadan herkesin haberi oluyor. Ben asla fesat biri değilim hatta duyunca ağlamıştım ilk çocuğu daha çok küçüktü, onu sütten kesmek zorunda kaldı depresyona girdiler diye saatlerce ağladım. Benim de hep düşük riskim oluyor ama bol bol okuyorum şükürler olsun ilk bebek dışında düşüğüm olmadı. 
(48 puan) tarafından
Rabbim size bağışlasın ne bileyim öyle korkuyorum eltimin kendi çocuğu var bir yaşında gecen foto paylasmis oglu hasta olmuş diye göz var daha paylasmiyorum diyor ee kendisi de bunlari düşünüyor yani herkes kendi cocugunu düşünüyor
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Doğunca öğrenir boşverin 
(48 puan) tarafından
Dogunca ağır olur son aylarda soylerim :)
(3,561 puan) tarafından
Yoo bence olmaz. Herkesin kendi tercihi. İnsanlar nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın. Bana da söylemeseler hiç bozulmam. O onun tercihi saygı duyarım.
İnsanlara ayıp olmasın diye yaşamaktan bıktık.
Tabi sizin tercihiniz.
(48 puan) tarafından
İşte herkes öyle düşünmüyor yinede son ayda soylemeyi düşünüyorum en azından dogmadan söylemiş oluyorum :)
(3,561 puan) tarafından
:)........... Şimdiden hayırlı olsun. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah
(48 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Bence şimdilik sadece bilen kişiler bilsin, 20 haftadan sonra söylersin istiyorsan 
(48 puan) tarafından
Riskli ayları atlatmak istiyorum öyle soylemeyi düşünüyorum
(5,123 puan) tarafından
Aynen  canım ne olur ne olmaz, ben soylemezdim
(48 puan) tarafından
Haklısın hakkımızda hayırlısı inşallah
0 oy
(799 puan) tarafından
Söyleme cnm bencede 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Valla inanırım böyle şeylere kimse ağzından kaçırmayacaksa bekle doğum da supriz olsun :)
(48 puan) tarafından
Yok şimdilik kimse agizindan birşey kacirmamis ama bazen ben konusurken çocuklar diyecek oluyorum geri susuyorum :)
0 oy
(568 puan) tarafından
Hamile olduğunu biliyorsa sonucta ikizlere hamile olup olmadığını söylemenin ne anlamı var ki? Bence de söyleme Allah korusun bişey olsa kadindan bilirsiniz 
(48 puan) tarafından
O kadar da değil ama tedbir almak istiyorum olsa yine olur olanla ölene cagre yok ki
0 oy
tarafından
Soyleme bosver sonucta hamıle oldugunu bılıyolar . Dogumdada dersjnız artık son noltada ıkızmıs dıye ☺☺ saglıkla kucagına alırsn ınsallah 
(48 puan) tarafından
İnanmaz son aylarda söylerim şok olmasınlar diye
tarafından
Ay sanki kendininkini doğuruyor bide başkasının bebeğini mi alıp gelecek inanmasın. Bisver kendini ispat etmek zorunda değilsin kimseye
(48 puan) tarafından
Yok öyle değil önceden bildigimi soylemedigimi anlar son ayda ogrendigime inanmaz diyorum
tarafından
Valla sen blırsn canm ama ben olsam soylemezdım ya. Acık acık da senn huyunu bıldıgm ıcn soylemek ıstemedım derdm
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Aynı bi arkadaşım var o da böyle ona ne söylediysem işlerim hep sıkıntıli gitti zaten istemezin biri hatta hiç unutmam geçen sene doğumdan önce eşim bilezik aldı doğum hediyesi arkadaşım bu bileziği gördü gördükten bir hafta içerisinde bileziği bozdurmak durumunda kaldım bı yere borç verdim arkadaşım işte nasıl aldın borcumuz vardı o sıralarda ama biriktirdik öyle böyle komşumda gördü bu pahalılkta niye aldın. Dedi durdu bende o gün anladımki o arkadaşımın gerçekten gözü göz değil tavsiyem söyleme
(2,080 puan) tarafından
Amin Yok canım o arkadaşım birtek kendisinde olsun ister herşey onun ister benim bir işim rast gitmesin güldüğünü gördüm o yüzden muhabbetimi azalttım ve de zaten eşimin işinden dolayı başka şehire taşındık artık çok nadir konuşuyoruz
(48 puan) tarafından
Öyle biriyle arkadaş bile olmazdim
(2,080 puan) tarafından
İşte bnde o yüzden muhabbetimi kestim sayılır Rabbim iyilerle karşılaştırsin ben önce Müslüman kardeşim için isterim sonra kendim için
(48 puan) tarafından
Amin inşallah şükür bende öyle biri olmadım ama en yakın arkadasim rahmet etti sonra kimseyle arkadaş olmadım yani o an biri gelirse iyi davranirim gülerim eglwnirim ama arkadaşlık kurmam pek sadece bi tane arkadaşım var o da yakın olmak istemedim ama kapidan kovdum bacadan girdi ne yaptiysam uzak durmadi en son daha kendi haline biraktim şimdi ikizlerimin olduğunu öğrenince nerede ikiz videolari görse atıyor oyle deli dolu biri seviyorum onu iyi kalpli biri yinede arkadaşıma olan sevgim bagliligim kimsede olmuyor
(2,080 puan) tarafından
Öyle tabi hayatımıza giren her insan aynı olmuyor herkesin yeri ayrı oluyor bı arkadaş var birde dost var ölen arkadaşınızla Rabbim öteki tarafta cennetinde kavuştursun inşallah iki âlemde de dostluğunuz baki kalsın:)
0 oy
(776 puan) tarafından
Tabiki de söyleme  bacım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 
(48 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Cnm yiyecek ekmegi icecek suyu varsa Rabbim korur sen oku kendini yeter saklamak ayip olur yani 
(48 puan) tarafından
Soyleyesim yok acikcasi son aylarda diyeyim olacagi varsa olur olmazsada kader kısmet

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 1,604 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tavsan (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,560 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,980 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,174 soru

24,121,152 cevap

333,475 kullanıcı

...