0 oy
1,184 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

1.sorum: bugun mevlid kiyafeyi icin post açmıştım 2 elbise arasinda kaldim sizce hangisi benim elbisem uygun olurmu yoksa digerini alsammi

image

image

2.sorum: akşam yemeginde üzüm sarmasının yanına gider napabilirim :)

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu satım alayim dediğin elbise çok güzelmiş beğendim 

Ikinci soruya gelimcede yoğurt çorbası yap soğuk olandan ama ayran asi diyorlar ya güzel olur şehriyeli olan üstünede nane sıcakta iyi gider;)
tarafından
Ben senin elbisenin modelini beğenmedim ya açıkçası mevlut için uygun değil gib iner yerin belli oluyor
(3,146 puan) tarafından
Evet benimde icime sinmedi cok dar bide günlük gibi o yuzden fikir almak istedim ama alcam o elbiseyi daha uygun olur hem.
tarafından
Bence de al o elbiseyi sandaletle giy sokakta gez stiletto giy düğüne git bence çok güzel bir modeli var bide vücudunda müsait keşkem bende entari giyebilsem çok hevesleniyorum ama zerre yakışmıyor ya "))
(3,146 puan) tarafından
Aynen her tarza uyum saglar gibi bencede. Bence giy herkes kendi begendigini giysin ya heves ediyomussun niye yakismasin ki kaynanam 100 kilo boyu 155 160 arasi filan o bile entari elbise giyiyor sanami olmiycak
tarafından
Bende 170 boyundayım 88 kg geldim bu gün tok karnına ama gobus var işte senin maşallah karın marin kalmamış ")
-Reklam-
0 oy
tarafından

2.soru ; güveç mercimek salata veya cacık 

1.soru üzerinde ki daha güzel
(3,146 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim digerini de cok begendim ama zaten ikisinin rengide ayni krem ama benimkisi biraz dar diye mevlide uyarmi onda kararsiz kaldim :)
tarafından
Diğeri de sahil plaj elbisesi gibi yani dışarda gezmelik elbise
(3,146 puan) tarafından
Yani oda var baskada bulamadim ya saf beyaz elbisese buldum ama onlar daha pahali beyaz elbiseye o kadar para vermek istemedim her zaman giyenem diye bu hem normalde giyilir hem cok uygun diye alsammi acaba dedim
0 oy
(15,466 puan) tarafından

Bence 2. Daha güzel diğeri biraz günlük gibi :) Bende buntarz dantelli bakıyorum :)

(3,146 puan) tarafından
Inci yok ama gelin kolyem var görgüsüz demezlerse onu takayim :D
(15,466 puan) tarafından
Yok ya demezler neden desinler bizim oralara takılır :))
(3,146 puan) tarafından
Yani bizdede takiliyor ama dugun dernekte filan kaynanamin tarafi cok takar severler ama burda akrabalar olmiycak gurbetteyiz sadece arkadaslar komsular olcak :)
(15,466 puan) tarafından
Hee orada yapacaksın  anladım bende sandım akrabalarınla yapacaksın (:
(3,146 puan) tarafından
Yok benim annemler bursada esiminkiler sakaryada biz izmirdeyiz onlar gelemiyor bizde gidemiyoruz o yuzden kendimiz yapcaz kucuk capli bisey 20 30 kisi en fazla olur coluk cocukla :)
0 oy
tarafından

Git burdannn!!!! Nasıl doğum yaptın sen ya inceciksin :'(

(3,146 puan) tarafından
Ya keske alsam diyom bende bi deri bi kemik :/
0 oy
tarafından

Yemegi kıyafeti bosverdim. Sen yeni dogum yapmadin mi masallah nereye gitti gobek mobek.super olmussn:)

(3,146 puan) tarafından
Yaa sorma 2. Hemde :) tesekkur ederim ameliyattan ciktigim gibi indi valla gobek bende keske alsam diyorum bi deri bi kemik :)
tarafından
Biliyoum ikinci oldugunu benimde ikinci diye arkasina siginiyordum :) taylim bende bir ara cok zayiftim. Boy 170 kilo 50 . Yeme diyeti yaptim. Bir program var onu indirdim kalori hesabi yaptim. Kalori eksik mi geldi hemen tamamladim. Ve56 olmustum :)
(3,146 puan) tarafından
Ay ciddimi banada soyle banada bende isterim valla en az 50 olmam lazim benimde yaa :)
tarafından
YAZIO diye bir program canim ne yediysen miktarini yaziyorsun o kalori oarak hesap ediyor.  mesela Günlük 2500 hedef veriyorsun onaulasmaya calisiyorsun. Nette kalorisi yuksek yiyecekleri arastie ama saglikli olanlar  olsun. Sahlep mesela kalorisi yuksekti :)
(3,146 puan) tarafından
Yaa cok sagol deniycem vitamin ilac diyet  vs ise yaramadi belki bu yolla alirim. :)
0 oy
tarafından
Ikiside degil bence. Bi çorba yap kizartma yogurt guzel olur
(3,146 puan) tarafından
Tesekkur ederimm
0 oy
(3,141 puan) tarafından
2nci elbise çok güzel 

Çorba olarak yoğurt mercimek şehriye tarhana domates yapabilirsin 
(3,146 puan) tarafından
Cok tesekkurler ♡
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Mevlid derken canım sen doğum mu yapmışsın 
(4,756 puan) tarafından
Maşallah canım benim iyiymiş kilon
(3,146 puan) tarafından
Sagol canim ama boyum zaten 163 kilo 40 kemiklerim sayiliyor 23 yasimi bitirdim en az 50 olmam lazim ama alamiyom bende :/
(4,756 puan) tarafından
Ne güzel canım iyisin öyle veremeyen de çok var tatlım
(3,146 puan) tarafından
Yani oda var tabi her halimize sukur saglik yerinde olsunda :)
(4,756 puan) tarafından
Aynen canım benim
0 oy
tarafından
Sabahkinide cevaplamıştım :) 

1.cevabım elbisen gayet hoş bence 1 seferlik için alma derim ki cidden beğendim beğenmesem al derim. 

2.cevabım sarma yanına ben patates salatası vs tarzı seviyorum. Taze fasülye birde çorbada olabilir mi ne bilemedim bu soruyu çokta :D
(3,146 puan) tarafından
Aynen allah razi olsun :)
Bilmem benim elbise biraz dar gibi uygun olurmu mevlide emin olamadim bide gunluk tarzda. Yemek icin de ayrica sagol:)
tarafından
İçine ten rengi giyersen sıkıntı olmaz diyr düşünüyorum çünkü açıksın sanırım. Benim açık arkadaşlarım mevlütlerinden böyle kapalı bile giymemişlerdi ne bileyim :) dar evet ama sonuçta sen açıksın zaten ama senin içine sinmesi önemli nasıl istersen o şekilde daha güzel olursun.
(3,146 puan) tarafından
Ten rengi belli etmez sanirim evet zaten kadinlar arasinda olcak sonucta aynen zaten kuran okunurken sadece ortu ortcem dua ederken sonra servis vs yaparken takmam gelenlerin de hepsi acik zaten 1 2 tane kapali var :)
tarafından
Ay o zamam daha ne güzelim kesin bu o zaman :D diyorum ya benim arkadaşlarım bu kadar kapalı bile giymedi ki kapalı adı altında bu denli dar giyenler bile var dışarıda üstelik. bence kibar günün anlamına uygun bir elbise. Başka bir şey alırsın elbise parasıyla :) Kuran öncesi oku kendini bebeğini nazarlık takın çünkü maşaallahın var.
(3,146 puan) tarafından
Aynen valla cok haklisin oylelerini bende cok goruyorum ama sonucta dua diye tereddutte kalmistim cok yardimci oldun :) allah razi olsun canim cok sagol tesekkurler ♡♡
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kendi elbisen değil de diğeri daha uygun olur canım güzel de hem. Çorba yap yoğurt koy yeter bence.
(3,146 puan) tarafından
Aynen benimkisi biraz dar ve gunluk gibi bencede. Aynen corba yeter ya yoruldum zaten. Tesekkur ederim :))
0 oy
(119 puan) tarafından
Bacimmmm bu nasil dogum yapmak ayrica uzerindeki degilde digeri daha guzel
(3,146 puan) tarafından
Bizde et tutmuyoz iste benimde derdim bu napak :) Bende digerini daha cok begendim benimkisi pek uygun degil gibi.
(119 puan) tarafından
Bende digerini diyorum zaten canm uzerindeki mevlut icin olmamis
(3,146 puan) tarafından
Aynen siparis verdim onu az once :)
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Uzerndeki cok sık ama butun camasirlarin belli oluyor ince bi kumasa sahip buyuk ihtimalle o yuzden mevlutte nasil olur bilemedm valla.
(3,146 puan) tarafından
Pek uygun gelmedi bana o yuzden kararsiz kaldim kumasi ince rengide krem olunca belli ediyor cok dar bide camasirlar koyu renkti birazda ondan :D ama digeri daha uygun sanki cok guzel modeller var ama suanki butceme uymuyor malesef
(2,348 puan) tarafından
Renginden cok seklinin belli olmasida hos olmaz canm sonucta mevlut kuran feln okunucak uygun biseyler bak yine ;) Allah  kabul etsin
(3,146 puan) tarafından
Aynen oyle ya sagol allah razi olsun :)
0 oy
(163,323 puan) tarafından
O degilde bacım sen kac kilosun cok zayif gorunuyon masaAllah  ikinci elbiseyi cok begendim ben 
(3,146 puan) tarafından
Sagol canim 40 kiloyum valla bende bi 10 kilo alsam guzel olcak da olmuyor napsam :) bende 2.yi begendim onu alcam ya baska zamanda giyilir hem
(163,323 puan) tarafından
Bende 55 kiloyum 16+0 hic kilo almdim 16 haftada ilerde alirsam nasi vercem onu dusunuyom
(3,146 puan) tarafından
Bunye meselesi birazda vucudun musaitse verirsin.
0 oy
tarafından
Üzerinde ki elbise dar bence mevlüde hiç yakışmaz diğeri daha güzel 
(3,146 puan) tarafından
Bende o yüzden tereddüt ettim yapisiyo ustume diye cok sagol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,099 soru

24,053,798 cevap

329,815 kullanıcı

...