0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşim çok umursamaz beni anneliğim insurekli eleştirir nereye gittiğini hiç solemez sorsam kavga çıkartır ? Onun üstüne çok düşüyorum haklı da olsam kavga büyümesin diye cixugum için özür dileyen taraf ben oluyorum napim sizce
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(3,979 puan) tarafından
Anneliğin niye laf soyluyoki onu anlamadım Allah sabır versin konuş anlat dinlemiyomu
tarafından
Buraya yazicam canm çünkü sorun kapatılmış .
Öncelikle üstüne çok düşerek simartmissin . Kaçan kosvalanir hesabı . Ve neden kendini ezik duruma düşürüp hep özür diliyorsun.
Hakliysam cizgini bozma . Haklı da olsan değer vermiyor bu yüzden . Hakliysan arkasında dur . Onun peşinden de koşma . Kim ne hak ediyorsa hak ettiği değeri vereceksin .
Zaten belli çok ugrasmissin sürekli aranız düzelsin diye . Ama olmayınca olmuyor . Sen böyle yap aşırı tepki verince yazdıklarını ona da söyle anlasın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dileme cnm .bnde becerenkyorum su Trip kızma isleeini..kendi kendime küsuyom . kendiliğinden barisiyorum .geceden sabaha sinir kalmiyo hiç sakinkesiyorum.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,066 soru

24,053,235 cevap

329,788 kullanıcı

...