+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Merhaba kızlar sizler 1 gününüzü nasıl geçiriyorsunuz ? Ben ev işi yemek cocuk ilgine yorum binde bir dışarı 

9 Cevaplar

+1 oy
(14,413 puan) tarafından
Ay her sabah süt banyosu yaparım,öglen avokado salatası akşamportakallı pekin ördeği

Kuaförum gelir işte masaj falan derken gün biter

Sjsjsjsjssj

Kız aynı valla kuzum Allah başka dert vermesin :-)
(25 puan) tarafından
ohh ohh amin
(4,176 puan) tarafından
Masajcini bana yolla hizmetcin varmı onuda rica edic em :)::) hep böyle zengin arkadaş olsun  istemisimdir:)::))
(14,413 puan) tarafından
Yollarım canım tabii biraz tuzlu ama napiim işte zenginliğin gözü kör olsun
Hizmetçilerimde var
Hayat bana güzel
Sjsjsjsjsjsjsjsjsjdj
(4,176 puan) tarafından
::):):)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kafama nasıl eserse öyle canım gezmek isterse işleri koyar çıkarım ben ama hergün gezmiyorum tabii
(14,413 puan) tarafından
Yavyum uyimadınmı sen daha he
tarafından
Cıks uyumadım :)
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Aynisi kız bizde:)
0 oy
(868 puan) tarafından
evimi geceleri toplarim sabaha sadece süpürmek ve silmek kalır . Çamaşır bulaşık hepsini akşam çocuk uyuyunca hallederim. Sabahda erkenden supurur silerim günün tamamı bana kalır. Oglen de kızım uyuyunca yemek yapıyorum neredeyse her gün dışarı çıkarım
0 oy
(253 puan) tarafından
Mrb ayni benim gibisin
0 oy
tarafından
12 kalkış 2 kahvaltı 5 bebiş uyutma o aralarda da işte TV PC yt :D arada yemek yaparım azcık belki temizlik 7 eşim gelir yemek ye yine TC PC YouTube 11 12 kapanış :D
0 oy
tarafından

Sabah kalkıyorum küçük oğlumu emziriyorum altını temizliyorum sonra büyük oğlum kalkıyor evi topluyorum sonra büyük oğlumla kendime kahvaltı hazırlıyorum sonra mutfağı topluyorum sonra oğlumu okula hazırlıyorum sonra temizlik sonra yemek böyle gün bitiyor 

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Ev iş güç bebek akşam oldu yine yemek bulaşık ve gece boyu bekle çocuk uysun diye oyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,932 soru

24,393,556 cevap

349,479 kullanıcı

...