0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Bebeğim 102 günlük ben ne zaman ek gıdaya başlıyim nelerle başlıyim şimdiden hazırlık neler yapabilirim yapmak için erken mi ilk bebeğim acemiyim yardımci olun canlarim

4 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
6. Ayda başlanıyor genelde
(1,041 puan) tarafından
Evet bende öyle biliyodum ama az önce karşıma çıkınca 4. Ayda ek gıda tadımı diye sormak istedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha küçük canım ben 5 buçuk aylıkken tadımlara başladım bekle biraz daha 
(1,041 puan) tarafından
Daha başlamayı düşünüyorum kuzum bende çok erken evet bazıları 4. Ayda ufaktan tadım yap diyo internettw faln ondan sormak istedim emmiyoda mama yiyo
0 oy
tarafından
Bekle kız daha erken sonra memeyi bırakır.benimki beşinci ayını yeni doldurdu doktora götürdüm daha erken dedi sende daha bekle o günlerde gelecek ah o emzirdigim zamanlae nerde diyceksin ne güzel üstü başı tertemizdi dersin ek gıdaya başlayınca çok pinti oluyor lar kiz
(1,041 puan) tarafından
Ah kuzum emmiyoki keşke emse ya yok canım ben daha baslamicam tabi ama az önce karşıma çıktı 4 aya girişte ek gıda tadımı falan diye ondan sorayım dedim Allah'ım o zamanlarda çok zor olmalı ya Allah kolaylık versin
0 oy
(432 puan) tarafından
Canım 180 günlük olunca sebze ile başla bende başladım 1 ay oldu sormak istediğin ne olursa özelden yazabilirsin doktor ile birlikte ilerledik bir sürü şey öğrendim not aldım falan ama senin daha erken 
(1,041 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim başladığımda mutlaka danisirim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 436 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy