0 oy
1,936 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşim eskici diye ev vermiyorlardı evimde çok rutubetliydi bide 3. Kat şebeke yoktu çocuklar düşecek diye korkuyla yaşıyordum 2 bebeğimi bebek arabasına kattım bi ev sordum buldum sonunda şükür kolay kolay ev vermiyorlar ev sahibimiz çok iyi ama kira ödemek çok zor dua edin inşallah ev sahibi oluruz bizde eskicilikle olunmazda umudum yok ama Allah isterse olur öbür kötü evde 500 du bunuda zorla 600 e tuttuk şimdi kira derdi gecim derdi hayat ne zormus be daha 19 yaşında bu kadar yük çok ağır geliyor 2 tane çocuk ama bunada şükür 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin cnm  o senin rızkın  Rabbim nasıl bir kapı açaçağını bilemezsin kuzum  bir  ak bir mucize oldu  bianda Rabbim kolay imtihanlardan gecirsin insallah
tarafından
amin Allah razıinsallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar kolay ya insanları yargılamak herkes kötü yorum yapmış o yaşta birinin önünden elini tutan olmazsa o ne yapsın canım üzülme sende boş durma kendini gelistir el işi filan yap hiçte gücenme yarın evlatların büyüdüğünde görmemise dönersin eşin sana helal yoldan kazanıp getiriyor sahip çıkıyorsa kafan dik gönlün huzurlu olsun
tarafından
aynen abla kafam dik insanların evi varken değerini bilmemesi ve benim kiralik ev bulduma sevinmem Evlatlarim içinherşeye katlanıyorum
0 oy
(531 puan) tarafından
Kız isterse 10 tane bebek yapar durumu da olmayabilir. Yani erken evlenme nedenini bilmiyoruz herkese hayat altın tepside sunulmuyor. Ya da isteyerek evlensin isteyerek 2 çocuk yapsın bizene anlamıyorum. Kız sadece dua istemiş, ekmeğini siz veriyorsunuz sanki. Herkese yargı dağıtmaya çalışanlar umarım yargılandığınız sınavınız olmaz bir gün. Sevgi canım sana da hayatında kolaylıklar dilerim inşallah dualarım sizinle rabbim güzel kapılar açsın
(314 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsınız ağzınıza sağlık
0 oy
tarafından
Hep derim ben bu ülkenin çöpcüye de çiftçiye de, öğretmene de ihtiyacı var hiç bi işi küçümsemem, ne güzel canım eşinin bi işi var olsun yinede evine ekmek getirebiliyor demi aç kalmıyonuz kimseden çalmıyo çırpmıyo rabbim daha güzel işler evler nasip eder inşAllah size.

Kimene kimse eleştiremez ister 5 çocuğun olur ister 2, kaç yaşında evlendiğine millet ne karışır burda boş insan çok kuzum sen bakma onlara :)
tarafından
aynen inşallah rabbim bigun bizimde yüzümüzü güldürür Allah razı olsun abla güzle düşüncen için
0 oy
tarafından
Huzurnz mutlulugnz olsn hiç mühim değil kuzum 

Kocan sizi aç açıkta bırakmsn yeterli 
tarafından
aminAllah razı olsun duaniçin ablacım❤
0 oy
tarafından
Allah yardımcin olsun. 2. Cocugum yolda buyuk oglum 2 yaşında ve 24 yasindayim.Ne kadar zorlanacagim diye stres yapıyordum korkularim vardi.

Emin ol postunu okuyunca kendimden utandım
tarafından
niye utandın ki abla doğru olan senin yaşın ve senin hayatın ama insanin yaşı kaç olursa  olsun evladını atamıyor ve onlara çok güzel annelik yapiyor rabbim kucanaalmayi nasıp etsin
tarafından
Helal olsun sana diyorum
tarafından
teşekkür ederimallah razı olsun
0 oy
tarafından
Cidden postu okurken sadece ev bulduğuna sevindim ve durumuna üzüldüm aklımdan geçmedi neden evlendin 2 çocuk yaptın flan demek biri başlatmış linci diğerleri de peşinden koşmuş yani bi tuhaflar cidden ne güzel ev bulmuşsun çok sevindim canım rabbim işini gücünü rast getirsin size hayırlı kapılar açsın bol kazançlar versin ❤️ takma kimseyi bazılarının içinin kiri pası dışına burda vuruyo işte..
tarafından
ayy ağzınasağlık abla aynen belki dua ederler dedim ama bazı kişiler yuzumugirmeden hayayimibilmeden hemen lincliyorlarhayat bu insanın başına herşey gelebilirallah razı olsun senden düşündün için rabbim hepimize ferahlık versin
tarafından
Amin canım benim ❤️
0 oy
(432 puan) tarafından
Kıyamam sana kuzum hayat bazen çok acımasız oluyor. Kader işte insan bazen seçtiğini değil ömrüne yazılanı yaşıyor. Benim de kızım var bize bişey olursa diye eşimle deli gibi çalışıyoruz kızımız okusun meslek edinsin kimseye muhtaç olmadan yaşasın diye. Çok duygulandım içim acıdı minicik sin Allah gönlüne düşeni ömrüne versin canım herşey olur yeter ki sağlık olsun insanlar sadece konuşur boşver 
tarafından
aynen öyle ablacım Allah razı olsun en iyisiniyaliyorsunuz kimseden faydayok
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Rabbim yardımcı olsun inşallah    
tarafından
amin Allah razıolsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 387 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,435 puan) tarafından soruldu
0 oy