+1 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar boğazım ağrıyor, damağım kaşınıyor deli gibi kulaklarım felan da kaşınmaya başladı ne yapabilirim

8 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Zencefil çayı boğaz agrisina iyi geliyor
tarafından
O da yok ki =(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu durumda ben az süt ısıtır içine bal ve karabiber ekleyip içerim birde çok soğuk çok sıcak tüketme bol sıvı al ki ilerlemesin pekmez de tüketebilirsim ben doğumdan sonra fena hasta oldum bal tüketemediğim içim pekmez yedim hep ve öyle geçti (keçiboynuzu pekmezi) 
tarafından
Kaçıncı bardak süt içtim ballı felan sabahtan beridir =((( pekmez içmedim ama deneyim onu da
0 oy
tarafından
Canım yarım limon suyuna

1tk bal

1 çk karabiber

Yarım çay kaşığı tarçın ve zencefil 

İyice karıştır 1 tatlı kaşığı ye boğazını yakacak endişelenme hemen su içme etkisini sabaha kadar görürsün
tarafından
Zencefil yok evde o olmasa da olur mu canım
tarafından
Tarçın varsa olur 2 sinse biri muhakak olması lazım canım
tarafından
Tarçın var canım teşekkür ederim deneyeyim
tarafından
Rica?ederim❤
0 oy
(1,895 puan) tarafından

image

kesinlikle dene çok iyi geliyo
tarafından
Teşekkür ederim bunu da deneyeyim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Faranjit vardır büyük ihtimalle.. Doktora gitsen daha iyi ama.. Gitmek istemiyorsan doğal antibiyotik olarak aklına geliyorsa onları tüketebilirsin.. Soğan, sarımsak yiyebilirsin.. Zencefil ya da rezene kaynatıp içebilirsin.. Asitli şeylerden uzak durmalısın.. Tuzlu suyla gargara yapabilirsin bi de.. Aklıma başka bişey gelmedi.. Geçmiş olsun
tarafından
Doktora gitmek istemiyorum direkt korona testi yapıyorlar ben kendimi biliyorum her zaman böyle oluyorum, normalde evet direkt giderdim ama korona zamanı şimdi gitmek istemiyorum, her hasta olmadan önce böyle olurum hava değişikliği çok fena yapıyor beni. Teşekkür ederim
(1,552 puan) tarafından
Rica ederim.. Koronaya benzemiyor, faranjite yani yutak boğaz iltihabına benziyor.. Normalde boğazı ağrıtır, biraz aşırısı kulağa da vuruyor.. Ağzını açıp aynaya bakınca bademciklerden tarafta kırmızılık ya da bembeyaz iltihap gözükür direk faranjitse
0 oy
tarafından
Sirkeli su yapıp içebilirsn 

Balla zencefili karıltırıp yiyebilirsn
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Tereyağ erit tatlı kaşığı kadar içine 1 çay kaşığı dut pekmezi koy sıcakken iç 
tarafından
O öksürük için değil mi kuzum yanlış mı biliyorum
(4,687 puan) tarafından
Canım biz hep boğazımıza kötü olunca yapıyoruz bu sabahta yaptım içtik
tarafından
Yaptım valla yazılanların hepsini, şuan biraz daha iyi hangisi iyi geldi bilmiyorum hahah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde clk38 (1,504 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.

Kategoriler