+1 oy
858 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
kizlar kocam beni eski sevgilisi ile aldatiyor aramalarini yakaldim tabi kanul etmedi bndr fake hesap actim sanki ona santaj yapar gibi yabanci biri gibi senin yedin boklari biliyrm ispatli karina atacam vz vs dedim o da o hesabi bi polis arkadadina verdini kim yaptiysa cikiracagini dedi yapa bilme yetkisi var mi bi polisin yani ugrasirlar mi 

17 Cevaplar

0 oy
(8,177 puan) tarafından
Bunlar nasıl ilişkiler ?
(2 puan) tarafından
nasl yani cnm
(8,177 puan) tarafından
Seni aldatan eşinle beraber hala yaşıyorsun ve onun haricinde bir de oyun yaptım diyorsun ki sen de onu aldatmış sayılırsın bu şekilde. Bir de polise vereceğim demiş yani ne bileyim çok garip ilişki. Devam etme sebebi ne
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Yaptığın oyun biraz saçma olmuş. Eşin senin olduğunu anlamış olabilir
(2 puan) tarafından
anlamis biraz sanrm ama ben degilim fln dedim canm korkutmak amacli yaptim aramalari falan gordum bi yerde is yapiyor kadin o yuzdn patronu benden onu aradi vs dedi kadinin msjini gordum nerde goruscz diye ama kabul etmiyor bende dedim biraz korkuturum baskasi iliskisini biliyor bana soylck gibisi
0 oy
tarafından
Bence eşin anlamış yada şüphelenmiş sen oldugundan seni korkutmak için böyle demiştir 

Hiç üzme kendini böyle bisey kesin varsa boşa gitsin eğer arkada duracak bi ailen varsa 
(2 puan) tarafından
ailem yok annem babam ölmüş benden kucuk kardesim var kendine hayri yok
tarafından
Ayy üzüldüm canım yaa insanin ailesi olmazsa çok zor tek bir kardeş bile olsa dünya ya bedel ama seninkinin kendine hali yokmuş diyosun
Sen kendine bak eğer çocukların varsa onlar için sabret kuytu köşede hep bi para biriktir esininde hep üstünde olsun gözün ve al karşına konuş onunla
(2 puan) tarafından
bana hic para vermz ne lazimsa o alir elime para vermz hic
0 oy
tarafından
Eşim polis sorim bir
tarafından
savcıyı mahkemeyı bekleyen kım yavrucum ya yapıyolar cokta guzel yapıyolar zaman kaybetmeden hemencık :D
(1,581 puan) tarafından
Yapsalar da suç ama kafalarına göre hareket etmeleri.
tarafından
Aynen bir polisin yapamayacağı hiçbirşey yok unutmayın
tarafından
Bilmiyorum valla kızlar ben eşime sordum öyle bir yetkimiz yok dedi, ha o alanın polisi var Ellerinde imkanları da var onlar yapıyorlar ama biz yapamıyoruz, emniyettekiler yapamaz bu heryerde böyledir dedi. Ha yapanda diğer siber suçlardan, yada başka daldaki meslektaşlardan yardım istese bulurlar, ama onlada kim uğraşacak of aman :D yani her Polis yapamıyormuş, 5 yıllık polis eşim o böyle söylüyor bilmiyorum
tarafından
Canım zaten bizde onu diyoruz hepsinin işi farklı hepsi yapamıyo ama şöyle düşğn mesela ben polisim benim yetkim yok ama arkadaşımınki var ona yaptırıyorum iş böyle ilerliyo
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Polise verdiyse ayakkabı numarana kadar bulur eniştemden biliyorum
(2 puan) tarafından
ama hesap adima degil fake canm nasil olack
tarafından
telefon numarana ıp adresıne kadar bulurlar
0 oy
(163,561 puan) tarafından
ne gerek var boyle islere 
0 oy
tarafından
Canım polise vermişse ne yapar eder bulur seceresini önünde serer eşim polis ordan biliyorum
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Cikabilir neden cikmasin su uygulamada bile ip denen bi sey var polise verildiği an adres vs hersey çıkabiliyor ama sen old anlamis gibi sana belli etti mi yada belirttimi
(2 puan) tarafından
sensen soyle vs dedi
(12,763 puan) tarafından
Bilerek korkutmak icin demistir
(2 puan) tarafından
bilmiyrm canm arkadasi sber suclardan
0 oy
tarafından
Hayır ortada açılmış bir mahkeme yok bişey yok mümkün değil bulamaz
(2 puan) tarafından
siber suclardanmis arkdsi
tarafından
Kuzum diyorum ya ortada adli birşey yok birşey yok iken siber suçlardan dahi olsa araştıran polisin mesleğine zarar gelir. Kimse böyle birşey yapamaz izinsiz
tarafından
Ah yagmurcum keske hersey kurallara gore işlese burası turkıye yavrucum :D torpilin en cok ıse yaradıgı ulke bazı kısılerın cevre faydası torpili olsun dıye ıse gırdıgını bıle dusunuyorum bazen
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Bir yaptığın şey çok saçma ikincisi polise verse bile dosya savcıya gidecek ordan siber suçlara ordan araştırılacak edecek öyle iki günlük iş değil madem böyle bir şey var delikanlılık erkeklere özgü değil çık karşısına delikanlı gibi konuş derdin ne de bu kadar zor olmassa gerek
(2 puan) tarafından
siber suclardan mis arkdsi ztn canm
(1,153 puan) tarafından
Ne diyecek ben karımı aldattım biri bana bunu kullanıyor kim o onu bul mu diyecek? Ikinizde sacmaliyorsunuz
0 oy
(802 puan) tarafından
Cnm bu şekilde bir sonuca varamazsın, hakliyken haksız durumuna düşme derim.Suphelerinde haklıysan mutlaka bir açık verecektir.Ama umud ediyorum sadece yanilgidan ibarettr.
0 oy
(585 puan) tarafından
Hesap açıp deneseydnz başka şeyler sorsaydnz şantaj çok garip olmş saçma yani nereye varmayı bekledinz anlamadm sağlıklı düşünemiypsnz bence telefon kayıtlarnı yakaladysan bunu yüzüne vur inkar ediyosa sesszden takip et illa ele verir zaten böyle hesap filan ne gerek var ki sizin de bi kişilğnz duruşunz kendinze saygınz vardr düşmeyin düşürmeyn kendinzi bu durumlara 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bence anlamış sen olduğunu keşke direkt gördüm deseydin suçlu olan o bir de üste mi çıkmaya çalışıyor terbiyesiz
0 oy
tarafından

Allah aşkına çocuk çocuk hareketler etmeyin madem aldatıyor boşa yada bildiğini söyle hayatı burnundan getir kocan anladıysa onun gözünde küçük düşmüş olacaksın...

0 oy
(222 puan) tarafından
Bulamaz, biz savcılığa verdiğimiz hesabı bulamadık daha, blöf yapıyor 
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Çıkarsa ne olur adii pislik ne yapabilir sanki o da o bokları yemeseydi sende yapmamış olucaktın Allah belasını versin onun sen Bi an önce ondan kurtulmaya bak
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz. Sizin olduğunuzu kanıtlarsa eşiniz dahi olsa şantaj ve dolandırıcılıktan davaaçabilir.eşinizün sizi aldattığını eminseniz bundan sonraki adımlarınızı atarken çok dikkatli olmalısınız. Eğer boşanmayacaksanız da bunu bu şekilde değil konuşarak anlaşarak yapmalısınız  

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 727 göst.
0 oy
28 cevap 1,107 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 809 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 921 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,235 soru

24,180,617 cevap

336,315 kullanıcı

...