0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kedim bir buçuk yaşında. 2 aylıktan beri bizle. Başta her şey çok iyiydi sonra teras katta oturduğumuz için çatıya kaçıp başkalarının evine girmeye başladı. Kedim yine kacmaya devam edince söylenmeye başladılar. Ailem bundan rahatsız oldu. Sonra çözüm olarak terası kapattık ama yine camları açtığımızda bir yolunu bulup kaçmaya devam etti. Artık söylenmelerine alışmıştık. Bugün de kapıdan dışarı kacarken erkek kuzenim görmüş,kucağında getirirken yüzünü çizmiş. Zaten kedi sevmiyorlar (Aile apartmanı)bu da tuzu biberi oldu. Kedime de bana da söylenen laflardan bıktım. Annem de istemiyor. Artık kimseyle başa çıkamıyorum. Ne yapabilirim

5 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kısır mı cnm. Degilse kısırlastıe huyları biraz duzelir
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Yani kaçıp evlerine gidiyorsa bu büyük bir sorun çünkü tiksinme var alerjisi olan var sevmeyen var. Ama sessiz sedasız senin evinde duracaksa bu da kimseyi ilgilendirmez. Kaçmaması için elinizden geleni yapın bence.
0 oy
tarafından
Kedilerin huysuz olduğunu ilk defa duydum yani o insanlarda haklı ben olsam bende istemem evime kedi girmesini 
0 oy
tarafından
Kısır değilse ondan kaçıyor 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Tek çözüm kediyi evden göndermek mi? 

Ben anlamıyorum hiçmi üzülmüyosunuz ya bir buçuk yıl diyosun ayrılmayı nasıl göze alıyosun ya sahiplendirdiğin kişi sokağa atarsa gittiği yerde strese girip hastalanırsa ?

Türlü türlü çözümler var evde yeterince alanı olursa hiçbiyere kaçmaz kedi alıştırma tozları vs kedini sahiplendirmek yerine çözüm bul LÜTFEN

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde AzraGonul (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 332 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu