0 oy
201 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (770 puan) tarafından
6,5 aylik oglum hic bu zamana kadar pisik olmadi bu aralar hic duzelmiyo surekli bi kizarik bazen cogaliyo bazen azaliyo ama hep var. Islak.mendildendir diye düşündüm molfix islak m. Kullanıyodum simdi degistirdim soffia aldim yine ayni acaba bezden olabilir mi baby turco kullanıyorum yada ek gidadan dolayi mi nasil gececek anlamadim bepantol ve sudocrem suruyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dündü herhalde bu konu hakkında post açtım ıslak mendil kullanmak istemiyorum diye çoğu kişide pamuk ıslatıp temizlememi söylemiş öyle de yapıcam bence bir süre ıslak mendil değdirmedi alt değiştirme pamuğu ya da kullanılmadan ağız mendilleriyle temizleme yap ve zeytinyağını az ısıyıp sopugunca popoya sürersen pişik olmaz ve kakası nı da rahat yapar
(770 puan) tarafından
Islak mendili yıkayıp kullaniyorum yagi deniyim yada kantaron da iyi gelir mi acaba
tarafından
Kantoran hakkında bilgim yok henüz anne olmadım :) sadece zeytinyağının çok iyi geldiğini biliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sütü sağ biraz dök ben sürümü hep vururum
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Ben kızım bebekken birkeresinde acayip pişik olmuştu ciğer gibi kızarmıştı ne yaptıysam geçmedi  o zmn biz köyde duruyorduk köydeki komşular bana doğal zeyyinyagli sabun verdiler kendi yaotiklari bununla yıka dediler yıkadım gerçekten de iki güne geçmişti 
0 oy
(303 puan) tarafından
Benimde oğlum öyle oldu hametan vesile oldu şuan elhamdüllİllahh iyi olmuyo 

Dene istersen sende canım hametanı
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Islak mendil kullanma bir sure. Ve trosyd diye melhem var o vok iyi gelmisti kizima. 
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm ek gıdaya geçiş döneminde pişik olabiliyor. Islak mendili direk kullanma yada sadece su ile olanlarını kullan. Ek gidada pamuk kullanmak zor. Islak mendil kullcaksan mutlaka yıka. İçindekiler aksın . Sonra kurul aguElce hava alsın. Sudocrem çok ii bize ii gelmişti.in geçer.
(672 puan) tarafından
Cnm istersen bı diktora gitur. Ne zamandır psigi gecmiyor
(770 puan) tarafından
2 hafta falan oldu bianda oluyo mesela bezi kapatiyorum cok az bi kizariklik var diger bezi acmamda kıpkırmızı sonra krem suruyorum sabah da biseyi kalmamis oluyo gun icinde yine bianda oluyo
(672 puan) tarafından
Bezden mi kaynaklanıyor acaba.
(770 puan) tarafından
Bilmiyorum ki onuds değiştircem olmadi
(672 puan) tarafından
Bide öle deneyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 537 göst.

Kategoriler

1,493,071 soru

24,395,820 cevap

349,741 kullanıcı

...