0 oy
570 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Birtane görümcem var severim onu ararım oda arar, diğer görümcemi pek aramam çünkü kıskançlığı var bunu hissedebiliyorum, yani wp duruma kahve atsam oda aynısını atar, mercimekli köfte attım kızlarla falan yazdım 3 gün sonra oda atmıştı falan, fazla sevmediğim Görümcenin durumlarına bakmam görmezden gelirim oda anlıyor böyle olduğumu ama haklı çok yönüm var tabi haksız olduğumu düşünmüyorum, diğer 2 siyle çok iyi aram gelir kalırlar çünkü etliye sütlüye karışmazlar kafama Göreler diğeri herşeye çok muhalefet olur, yani bazen vicdan yapıyorum ama napim hak ediyor

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki onun icinde sen haksizssindir  insanlar kafasina uymayan seylere muhalefet olabilirler cok normal kiskancligi katmiyorum o ayri bidurum 
tarafından
Öyle bir post açtım kuzum evet, bugünde birşeyler yaptı daha da sinirlendim dedim yine bir açayım yoksa iyi demicem ona diye buraya içimi döktüm valla :) kız eltim varya ayrıldı bunun yüzünden kıza annemle oturacaksın diyordu kız ayrıldı gitti, eşimle bazen onun yüzünden kavga ediyoruz değişik değişik konuşuyor
tarafından
Yav eltinde kocasini sevmiyomus demek gorumcenin lafina ayrildiysa
tarafından
Hahahaha askm erkek kardeşimin sevgilisi bana bayılıyor vallahi bak :D ben kardeşimi asla savunmam diyorum bir suçu varsa, ben hep kız tarafıyım diyorum benimle kuaföre gelir oturur Enes şöyle enes böyle konuşuruz, al herşeyi diyorum evlilik olursa içinde kalmasın diyorum
tarafından
Bende yengemle oyleyim abimin dedikodusunu yapiyoz gorumcemlede oyle abisinin dedikodusunu yapiyo benle :)
tarafından
Abisini arayıp benim yüzümden ayrılacakmışsınız falan diyormuş halbuki öyle bişey yok ha totosundan çıkarıyor konusu bile geçmedi hiç ben bunu duymadım çok sonra duydum ve gittim konuştum kırdım yani, kaynanaya gidince hiç iş yapmaz oturur herşeyi benden bekler ay sinir, ama ben öyle olmam ben hep gelinimizin yanındayım, biliyorum ki kardeşimin haksız olduğu çok yön var
-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından
Adamina göre muamele boşver iyi yapıyorsun. Benimde bitanesi soğuk nevale muhabbetim hiç uymuyor mecbur kalmadıkça hiç aramam 
tarafından
Kız bide böyle kendisinin yapmadığı birşeyi biz yapalım istiyor
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Belki o da onu görmen için yapıyodur ben yicek resmi paylaşmayı doğru bulmuyorum ben diyelim köfteyi yaptım duruma koydum bi kaç gün snra aynısını görümcem yapsa üzülürdüm demekki canı istedi diye
tarafından
Yav kuzum can istemesi değil, tamam istedi yapsın yesin neden oda birkaç arkadaşını etiketleyip 2,3 gün sonra attı ki, yesin bişey demem ama benimle itiştiği çok belli, anneme gidiyorum biliyor annemdeyim eşimi arayıp çağırıyor gelin bize diye muzurluk olsun sırf, ondan sonra kendi kaynanayla oturmaz diğer eltime diyordu ki annemle oturacaksın falan kız ağzına etti yüzüğü attı oh
(7,827 puan) tarafından
Bence baklı olduğun ve haksız olduğun yerler var bn hiç öyle şeyleri üstüme alınmam ama kaynana muhabbetinde saçmalamış
tarafından
Valla kuzum bir gram haksız yön göremiyorum kendimde çünkü fazlasıyla hak ediyor, abisine arayıp benim yüzümden ayrılacakmışsınız falan diyormuş halbuki öyle bişey yok ha totosundan çıkarıyor konusu bile geçmedi hiç ben bunu duymadım çok sonra duydum ve gittim konuştum kırdım yani, kaynanaya gidince hiç iş yapmaz oturur herşeyi benden bekler ay sinir
(7,827 puan) tarafından
Ayy o kdr olamaz bu kdrını tahmin etmemiştim yaaa sn hiiç muhabbet etme selamı sabahı kes bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde madens (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 537 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 639 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,241 soru