0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (1,953 puan) tarafından
Sizce hangisi daha kullanışlı oluyor kizlar ben koltuk takımı istiyorum ama eşimde L koltuk istiyor taşınma ihtimalimiz olduğu için her eve de uygun olmuyor L koltuk 

19 Cevaplar

0 oy
(163,463 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
sakin kose koltuk alma pisman olursun 
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Takimmmm LKoltuk eski Model oldu
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Koltuk takımı daha rahat kalabalık olunca herkes ip gibi yan yana oluyor sanki L koltukta
0 oy
tarafından
İkiside bnde var koltuk takımı daha kullanışlı canm
(1,953 puan) tarafından
Ayy bide eşime anlatabilsem bunu :(
0 oy
tarafından
L koltuk sevmiyorm ya kullanışlı değil kalabalıkta
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kalabalık aile iseniz tabiki koltuk takımı ama değilseniz büyük L yeterli olur bide K koltuk almak için yani evininde küçük ve onun girebileceği bi yer llmasu lazım ole mu eviniz de esin istio
0 oy
tarafından
L koltuk salona olmaz dikdörtgen olan odalar a güzel olur 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
L koltuk bizimki de uymayan ev olunca ortadan ayrılıyor karsılıklı veya diğer türlü koyabiliyoruz 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
L koltuk hiç kullanışlı değil en iyisi koltuk takımı 
0 oy
tarafından
Bence L koltuk canim benim koltuklarım L ama kapitoneli daha modern :) 
0 oy
tarafından
koltuk takimi guzel L de kullandim misafirde uygun olmuyor pek.. kiraciysan olabilir tabi ama simdiki koltuklar da cok hantal degil..
0 oy
tarafından
Benim oturma odamda L koltuk var ben çok memnunum 7 senedir kullanıyorum özel yaptirmistik evlenirken ilk kiraciydim o evimde de oturma odan küçüktü L koltuk olunca ortada baya açık alan kalmıştı şimdiki evimde de öyle ferah gösteriyor evi
0 oy
(1,037 puan) tarafından
L koltuk alma canım. Ben kullanıyorum. Kalabalık misafir gelince hepsi yan yana diziliyor. İçimden nasıl gülüyorum onlara : D L alma takım al hem daha düzenli hem daha şık
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Misafir odan varsa kendiniz oturmak için koltuk takımı cok güzel oluyo ben cok begeniyorum ama misafir odan yoksa gelen misafir o koltuga gelecekse biraz zor oluyo herkes yan yana dip dibe oluyo 
0 oy
(48 puan) tarafından
L sakın alma bende aldım çok pismanim kultuk takimi istedigin gibi yerini falan degistiriyon degisiklik oluyor l koltuk öyle değil camin önünü kapatiyor oysa ben boyle cami acmak istiyorum benim camlar asagiya kadar olduğu için diyorum tabi yinede tercih senin bende degistirip koltuk takimi Alacam inşallah 
0 oy
(1,584 puan) tarafından
L koltuk aldım pişmanım  oturma grubu daha kullanışlı 
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Salon içinse koltuk takımı, oturma odası içinse L koltuk öneririm. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 692 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,786 göst.
0 oy
5 cevap 231 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu