0 oy
1,075 göst.
Diğer kategorisinde (12,271 puan) tarafından

Büyük oğlan 14 yaşında  ortanca kardeşi onun eşyalarını kurcaladi ve dilabinda birşey gördü bana anne abim sana sürpriz yapacak sana söyleyim dedi:angel: 

Allah Allah ben bir heyecan ne oldu lan söyle dedim anne abim bak bunları almış sana dedi :O

Ben görünce dibin düştü bayıldım harikası ötesi :O

Ama bir dk dedim  alda alsa doğum günü diye alır inada iki ay var :angel: var bu işte bir iş dedim 

Akşam sordum bunları kime aldın dedim arkadaşımın doğum günü için Güzel mi ana dedi ;) bana alınmış zattegim şeyi beğenmekten vazgeçtim ve yoooo ben beğenmedim dedim :D

Ama gelin birde içime sorun çok sinir oldum be ilk defa Bizim sipayı kıskandım :D

İnşallah böyle devam etmez 

Aldığı şeyler çok güzel ne yapayım ☺️

_Gıcık oldum sana çocuk 

_ sist kız bana bak sende bunları güzel kullan kıymet bil oğlum ne zorluklarla almış yememmis sana almış ;)

image

30 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından
 Burda hep kaynana postu okuyacak degiliz biraz da gelin postu okuyak gelinini kıskanmayan da ne biliyim yani jsjsj
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Anammmm o günler çabuk gelmesin oğlum 4 yaşına girecek zaman hızlı geçiyor demeyin banaa
0 oy
tarafından

Geliyor geliyor kaynana geliyor :) düşünceli çocuk bak ne güzel 

0 oy
tarafından
Yaaa benim  oğlumda büyüyünce böyle mi hissedicem bende =// 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Hey kaynana aa kaynana aaa kendine sahap çıg =D masallah masallah ya =D cok hos ama
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Keşke karıştırdığınızı belli etmeseydiniz güveni kırılmasın. Pek güzellermiş inşallah kıymetini bilirler birbirlerinin 
(12,271 puan) tarafından
Kız yazdım ya ben oraya ben hayatta ellemem çocuğumun eşyasını ortanca çok elliyor çok meraklı
0 oy
(388 puan) tarafından
Klasik kaynana kiskancligi))) cok guzelmis aldiklari
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Ayy çok tatlı ya ne güzel bu zamanlarını görmek 
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Gelecekteki gelinin gelip seni burda cekistirecek haberin olsun :)
0 oy
tarafından

Aha gelecekteki kaynana adayı :D kız ilerde gelinin buralarda post açmasın kaynanam şöyle diye:D 

Zevkli cocukmus ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 327 göst.
0 oy
21 cevap 764 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
0 oy
20 cevap 1,003 göst.

Kategoriler

1,468,630 soru