0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
2 bucuk yaşındayız gündüzleri bez takmıyoruz ama geceleri takıyorduk. Bugün bezimiz bitti bana da cesaret geldi belki ciş yapmayız yada beni kaldırır yapmak için dedim.. çiş bezi taktım gece besikden yanima cis yapti  ustunu degistirdim ve sonuc 2 saattir uyumuyor. Yani benim gece bezi birakmam icin erken sanırım

4 Cevaplar

0 oy
(731 puan) tarafından
Bez bağlama sıvı geçirmez alez ser yatağına ve sen onu uyandır WC ye götürmek için anneannem bizi öyle büyütmüştü :)
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Aslında gece bezi bıraktırmak  daha kolay canm yatağa alez şer  gece yatarirmadan önce gotur tuvalete bide gece bir kez de olsa gotur yapmaz şu an tam soguklara denk geldi bide dikkat et gece üşümesin cnm altına 
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Canım gece bezi bırakması sana bağlı.ben başlarda gece her saat çise kaldırdım.sonra iki saatte bir sonra üç saatte bir asamalai aşamalı uyandırdım.bi süre sonra artık kendisi anne çiş deyip kaldırmaya başladı.kendi kendine bu yaştaki bebeğin uyanmasını bekleme pek.sen uyanıp gotureceksin
0 oy
(18,469 puan) tarafından
Gece daha kolay oluyor aslında. Uyumadan önce tuvalete götür. Gece sen de 1 kere tuvalete gitmek icin uyandır. Biz bile bazen gece tuvalete kalkarız çocukların da illa ki gece de cisi gelir. Belki uyanamiyordur yapıyordur altina sen uyandir yaptır 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
11 cevap 301 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nilay07 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler