0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Uyumuyor du :D ama oğlumun canı sağolsun. 10 dkk gözleri dinlendiriyor. O kadar. :D.  

Uyumayan varmı. Azıcık dedi kodu yapalım. :D

image

5 Cevaplar

+2 oy
(30,208 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Büyük bir korku içinde uyuyamıyorum :( tek diyeceğim şey evlatlarıniz sizleri ne kadar üzüp yorsada perişan etsede Büşra dediği gibi canı sağolsun yeterki iyi olsun deyin isyan etmeyin anlık birşey evlatinizi sizden alabilir bugün buna birkez daha şahit oldum Şükürler olsun Rabbim o büyük acıyı yaşatmadı ama ramak kalmıştı bı annenin açısına şahit olmama.

Duanızı dilinizden çocukları gözünüzün önünden eksik etmeyin ayırmayin.

(30,208 puan) tarafından
Morarmış haraketsiz kalmış iste elinizi yüzünü yıkarken fark etmişler binada bir adama denk geliyorlar o çıkarıyor burnundan kan geliyor öyle kurtuluyor işte .Şuan hastanede iyimis ama çok korkmuş
Dikkat edin lütfen anlık birşey. Sebebi yok neden olduğunu bilmiyorlar

Derya dili boğazına kaçınca nefessiz kalıyor oksijen gitmiyor beyine bilen birninin çıkarması lazım zor bir durum
(45,024 puan) tarafından
Allah'ım nasıl bı şeydir yaaa bu rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :((
(30,208 puan) tarafından
Bı görsen halimi varya halen kendime gelemedim zeynebi uyutup yanına gidecem
K.valideye sadece ateşlendi dedik yaşlı korkar ehvam yapar diye
Allah'ım kimseyi zor duruma düşürmesin hele böyle duruma hiç düşürmesin anlık birşey
(1,764 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cnm Rabbim ailesine bagislasin kkmseyede boyle birseu birdaha yasatmasin amin ecmain
(30,208 puan) tarafından
Amin kuzum amin
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından

Olmaz mı 

Sezeryan da aldığım hasarın 10 da 1 i.. Allah yardımcım olsunimage

(3,546 puan) tarafından
Karnımın 4 bir tarafı vajen üstüne kadar bu şekilde. Daha kötü olan yerler de var. Narkoz agrısı faln fişman derken şuan da dikişlerim iltihap almış durumda. 6 gecedir Bi dün gece uzanarak 3 saat uyudum. Popom acıyor artık üstüne oturmaktan. Gezemiyorım da fazla. Spinal anestezi yüzünden belim pert. Vücudum da titreme baslıyor. Napıcam bilmiyorum. Saat 7 yi bekliyorum ki hastaneye gidecez.
tarafından
Titreme varsa. Enflasyon değerin aşırı yüksek. Cnm çok ama çok geçmiş olsun. Ben kızımda 3 ay yattım  elektrik çarpmış gibi titreyerek gittim hastaneye
(4,063 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin Rabbim şifa versin
0 oy
tarafından

Uyumuyiiiiir uyutamiyiiiiriiiim

Bunun ık demesine

image Faruk uyaniyo.

Napcam bilmiyorum

tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Bende uyuyordum ruyamda cips gordum bir kalktim agzim suyun icinde kalmis kalktim cips yiyorum com sagliksiz ama napim canm cekti :))
tarafından
Afiyet olsun cnm ☺️
(1,764 puan) tarafından
Tsk ederim gel beraber olsun emziriyor musun o zmn yeme emzirmyorsan gel beraber yiyelim :))
0 oy
(759 puan) tarafından

Yoruldum ben artık:'( gözlerim şiş kan gibi :D uyumak uyumak isitiyorumm ama yok uyumuyor korkuyorum böyle devam etmesinden

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 435 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,254 göst.
4 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 618 göst.
2 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,156 cevap