0 oy
463 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ameliyattan cikali bir buçuk saat oldu. Efide Zümramın solunumunda sıkıntı varmış ciğerleri gelişmemiş küveze alındı. Rahim ağzı yumuşaklığı ve açıklığım varmış 4 cm ağrım olunca geldik sata göre 36 usgye göre 38 haftalikti kilosu iyi olunca doktor acil ameliyata aldı. 50 cm 3556 gr doğdu. Ambulansla başka hastaneye kuveze sevk edildi nolur dua edin kızlar. Başkalarının bebekleri ağlarken ben kokusunu çekemedim içime:(((

8 Cevaplar

+4 oy
tarafından
düzenlendi

Yoo yooo hiç üzülme adaşım benimkilerde öyle oldu 2 side hatta ciğerlerine hava kaçmış tüp takdılardı birisi 1 yaşına girecek diğeri 2 yaşında şimdi biraz kendini toparla elini yüzünü yıka sakin ol derin nefes al  biyerden eşin sana tavuk çorbası alsın ye güzelce karnını doyur sonra süt sağma pompası bul biyerden birde süt torbası al sana diyecekler süt getir hastaneye bak şimdi o sütü sağıyosun ilk sütaağız sütü altın süt yani sarı süt sakın dökme onu ilk sağdığın sütü götür hastaneye hemen üzerine kırtasiyeden onların kalemi var üzerine tarih saat ve bebek adı yazıyorsun buzluğa atıyosun 2 saatte1 sağ sütünü üzülme yavrum geçecek takıldığın bişey olursa bana özelden yaz 

tarafından
Sağol gülüm ❤️Ben çok seviyorum insanlara yardım etmeyi umarım görmüştür yorumu onun çok işine yarayacak
tarafından
Rahime ablam gördüm ama ağrıdan diziden yazamadım kendimi anca toparlıyorum ama yorumunu okuyunca öyle motivasyon oldum öyle içim rahatladı öyle aklım başıma geldi ki Allah razı olsun senden
tarafından
Ne demek kuzum inan bana j bişey olmuycak Allah ın izniyle çünkü kilosu da çok güzel maşallah benimki 1.700 küsür falandı kilosu takıldığın bişey olursa yaz
tarafından
Rahime abla sütüm gelmiyor burdan bir eve gördü göğüslerin çok kuru dedi onunla alakalı olabilir mi
tarafından
Daha yeni doğum yaptın sütün hemen gelmez öyle biraz biraz gelecek bişeyler ye iç sıvı tüket sağdıkça gelir sütün
-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım  gözün aydın Rabbım bebeğine şifa versin kuzum 
tarafından
Çok sagolun
0 oy
(32 puan) tarafından
Moralini yüksek tut bebeğin hisseder. Olsun kokusunu çekeme nasil olsa çıkınca bol bol çekersin. Sutunu getirmeye calis hemen durumun varsa bi sut sagma makinesi al. Yoksa durumun hastaneden iste bol bol sıvı tuket. Uyuyabilirsen biraz uyu toparlan ve yürümeye calis. Biraz zor olur galiba bilmiyorum. Ben normal doğum yaptım. Solunum sıkıntısı varsa en az 1 hafta yatiriyorlar. Benim oğlum da yattı o yüzden. Süte ihtiyacı olacak ilk sutun cok öneml.
tarafından
Ne kadar yatacağı belli değilmiş ama baya baya nefes alamiyormus kızım ciğerleri gelişmemiş demiş pediatri. Süt sanıyorum bol su kayısı şeftali suyu içiyorum ama yok bana mısın demiyor gelmiyor sut
(32 puan) tarafından
Gelecek annesi merak etme benim oğlumda solunumunda sikinti vardi ağızdan beslenemiyirdu.3 gün serum yedi 3150gr digan bebeğim 2500gr oldu . Ama onlar sandığımızdan daha güçlüler. Sivi tüketmenin eksik etme ve bol bol dinlen uyku en iyi sut getirici şey bence. Bide memeni sıcak suyla hafif hafif masaj yap yumuşayıp gelir belki
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm benm enaznda kokusunu c3kebilcegin yavrun var orda her zaman iyi tarafini dusn.allah saglikla size bagislasin insallah.sutunu sagmaya basla biran once ki gelsin hemen.
tarafından
Çok şükür öyle tabi. Sagiyorum ama gelmiyor
(3,101 puan) tarafından
Sagdikca gelir.hic merak etme bol su ic
0 oy
tarafından
Allah kavuştursun canım..
tarafından
Allah razı olsun❤
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Erken doğumla aynı şeyleri yaşadım. Oğlum 18 gün küvezde kaldı göremedim kucağıma alamadım. 35 haftalık doğdu. 2kilo 325 gram. Solunum ve beslenme sıkıntısı vardı. Çok şükür iyileşti ve benimle. Rabbim Sizede şifalar versin, sağlıkla evine gelsin bebişiniz. Hiç üzülmeyin şu an onun sütünüze ihtiyacı var. Bol bol sağıp gönderin. Siz ne kadar iyi olursanız ona o kadar faydalı olursunuz unutmayın.. ❤️ 
tarafından
Evet canım kendimi toparlamaya çalışıyorum ama vücudum seseryanin stresinde galiba hala ağrılarım var sanırım o yüzden sütüm gelmiyor tek damla bile
0 oy
tarafından
Canım sakın üzülme sütun geç gelir bilirim çok zor benim bebeğiminde sıvısı bitmis suni sancı dan sonra kalbi yavaşlamaya başlayınca acil sezeryana alındım. Genel anestezi ile doğumum oldu . Bebeğim stretsn çişini yapip yemiş . İki gün kuvezde kaldı ciğerleri temizlendi ben de hiç göremedim.  Sütünü sağ makinayla süt saklama poşetleri var onu buzluğa koy ilk sütünü de bebeğine içirsinler Sen iyi ol ağlama güçlü ol ki bebeğinin yanına gidebilesin. Rabbim sabır acil şifalar versin. ,,❤️
tarafından
Allah razı olsun çok sagolun
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim saglikla çıkarırsın inşallah bende bugün 37.0 kontrole geldim bebek doğum lozisyonu almış ilk wbbegim sszeryan diye hemen sezeryene alinmam lazım dedi kızım yukarda kuvezde ben asagdayim ne kadar zor benimskininde solunumunda sorun var rabim tez zamanda kavuştursun bizi inşallah 
tarafından
İnşallah çok sagolun. Sutunuz geldi mi
(1,818 puan) tarafından
Dün doğum yaptım çok az geldi ama 1 günlüğüne anca yeter dediler bugün 2inci günüm yok denecek kadar az ne yapacağını da bilmiyorum yarın sabaha kadar inşallah gelir
tarafından
Bir damla bile gelmedi bende
(1,818 puan) tarafından
Canim sıcak duş al göğsüne masaj uygula humana çayı var süt yapici bitkiler var içinde bol bol su iç ve stres yapmamaya calis gelir insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,901 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 620 göst.
0 oy
8 cevap 212 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yeni (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,031 soru

24,191,976 cevap

336,951 kullanıcı

...