0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

kizlar bu ilaci kullanan var mi memnun kaldiniz mi doktor tavsiyesi uzerine mi kullandiniz yoksa kendi kafaniza gore mi aldiniz

6 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Uyku icinmi bu nedir 
tarafından
Aynen canim uyku ilaci bebişlere göre
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen bende baya araştırdım bunu çok övüyolar cnm ama denemedim 
tarafından
Evet herkes çok övüyor denerseniz yorumunuzu bekliyorum
tarafından
Tmm cnm ❤️
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Denemedim. Ama hep aklımın köşesindeydi bu ilaç. Ta ki bir annenin blogunu okuyana kadar. Her ne kadar bitkisel veya temiz içerikli denilse de bunların bebekler üzerinde çok olumsuz yanları olabiliyormuş. İleride okuma bozukluğu dikkat dağınıklığı zeka geriliği gibi. 

Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama kullanmanızı tavsiye etmiyorum şahsen.. 
0 oy
tarafından
Olduğu gibi dolapta duruyor. Bu uyutmuyor sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Bende kız için aldım. 2-3 kullanımdan sonra bıraktım. Tırt çıktı :D
(13,306 puan) tarafından
Yok la Keremin uykusu düzene girdi resmen bunla iki kullanımdan birşey anlamazsın ki zaten
tarafından
Valla öylece dolu duruyor. Benim kız hiç sevmiyor uykuyu zaten. İse yarayacağını düşünmeden uzatmadim bıraktım :D
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İlaç değil gıda takviyesi ben kullandım faydasını da gördüm gündüz uykusu düzene girsin diye almıştık melisa ıhlamur falan var içinde bitkisel doktor tavsiyesi ile kullandım 
0 oy
(96 puan) tarafından
Bende aldım canım bir hafta olacak nerdeyse kullanıyorum. Yaptıgı sey uykuya gecişini kolaylastırmak yani gece yine 15000 sefer kalkıyo benim ogluşum. Doktora sordum kullanabilirsin dedi bana siz yinede kendi cocuk doktorunuza danısıp alın
tarafından
Kaç aylik acaba bebişiniz
(96 puan) tarafından
15 aylık canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 419 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ✨⭐Mizgin‍‍‍‍⭐✨ (3,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
23 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
29 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,084 soru

24,053,566 cevap

329,803 kullanıcı

...