0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Meryem Ana otu kulanan ve faydasını gören varmi kizlar.  Bide bir tane meryem ana otu kaç kullanımlık   tir bende var ama kulanmistim bir arkadaş için  kendim için kulansam olurmu  nerde satılıyor normalde  doğum yaklaştı ya ahahahahahahaha ondan bu telaş 

He bide Meryem Ana otu çocuğu olmayan arkadaşlar  kulanabilir hem erkek için hem kadin için çok faydalı 

İdrar kaçıranlar içinde çok faydalı 

Baya faydalı bir ot Muş araştırdığım kadarıyla 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ikinci doğumda kullandım. Dogumdayken arkadaş suya koyup okudu. Açılma çok hızlı oldu doğumda 15 dakika sürdü :)
tarafından
Kulanmasammi ne diyonuz
tarafından
Ya ben aslında dinen de faydası bilinen. Bir ot olduğunu düşünmüştüm çünkü içine bir sürü dua okunuyor  hurma gibi mesela napsam kulanmasam
tarafından
Kuzu çok meşguliyetin varsa kendine program yap. Günde 10 sayfa mesela. Çünkü şeytan kalbini daraltır daraltır dağınık okuman konusunda üzerine çökerse kitaptan hiç bir şey anlamazsın. Şunu unutma İslam'da bir kaide vardır. Az olsa bile devamlı olan ameller çok kıymetlidir. Gücünün yettiğince oku şeytana fırsat verme kuzu. Bir örnek vericem sana şeytanın oyunlarından.

İbni teymiyye diye bir âlim var Allah ondan razı olsun.  bir müslüman İbn-i teymiyyenin sabah namazindan sonra öğlen vaktine kadar kuran okumasıni öğrenir. Şeytan ona fısıldar. Sende yap diye. Galyana gettitirir. O müslümanda bir gün yapar iki gün yapar o ameli sonra güç yetiremez çok ağır gelir birden böyle bir amele giriştiği için... ben onun gibi olamıyorum o alım gibi olamıyorum der hevesi kaçar normalde 2 sayfa okuduğu Kur'an-ı da bırakır. İşte şeytanın hilesi. Aleyhillane. Hiç güç yetiremiyorsan 1 sayfa bile oku. Ama oku düzene bindir inşaallah .
tarafından
İnşallah vallahi bitirmeyi çok istiyorum. İnan 2 çocukla tuvalete bile zor gidiliyor. Program yapmam şart. Yoksa hicbise yapamicam bu gidişle. Sağol kuşum destek oldun gaza geldim şuan :)
tarafından
Kolay gelsin. Çokça kolay gelsin:))
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Kuzenim dogum yaparken kullandık açılması cok hızlı oldu ebeler hemen anlayıp yanımıza gelmişti sudan çıkarın bebek doğdu dedi düşün yani ebeler bile söylemeden anladılar 
tarafından
Ya gercektenmi inşallah bende yapabilirim
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Halam bana yapmıştı hiç açılmam yoktu suni sancı ile dogum yapcaktim doktor geceyi bulur açılması demişti 1 saat sonra doğumum olmuştu çok kolay
tarafından
Canim suyundan içinmi yoksa sadece suda durmasi yetimi
(3,675 puan) tarafından
Halam Adapazarı'nda ben İstanbul'daydim sadece suyun içinde tuttu birde bir dualar felan okunması gerekiyor diye biliyorum
tarafından
Aynen canım dua ve süre okunuyor
0 oy
(853 puan) tarafından
Kesinlikle cok işe yariyo yer gok dua ile dönüyo canim elinde varsa olur sudan çıkınca zaten kapaniyo suya koydukça acilman oldukça el aciliyo ve doğum gerçekten kolaylasiyo
tarafından
Canim elimde var ama bir arkadas için de kulanmistim ondan merak ettim yine kulansam yine fayda si olurmu
(853 puan) tarafından
Tabiki canim olur

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
7 cevap 274 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde °°~MERYEMİRAY~°° (2,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Venedik42 (976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,620 cevap

349,493 kullanıcı

...