0 oy
536 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (753 puan) tarafından
Asiri mide yanmam var  uzanamiyorum hemen yine basliyor . Zaten bebek çossmus durumda hic durmuyr. 3 dk bi lavobya cikiyim 35 hftaligim

5 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Migden yaniordur gaviscon icebilrsin migde ilaci doktoruna sole yazar soguk sut ic  yogurtta yiyebilrsn bni oda rahatlariordu birz
(753 puan) tarafından
Surup verdide kullanmiyom  talcid i hapini kullaniyrm oda yarmiyor
(2,348 puan) tarafından
Gaviscon cok iyi geliodu bana canm bn haftada 1 sise gaviscon bitiriordum bnm 23 uncu haftalarda bi basladi dogum yapana kadr migdem yandi o iyi geliordu bana. Belki o yazdgi ise yaramamistr
-Reklam-
0 oy
(346 puan) tarafından
sancin var mi canim
(753 puan) tarafından
Alt bolgemde hafif bi agri var  gecende yine boyle oldum ozman bel agrim coktu
(346 puan) tarafından
canim sancin fazla degilse korkma her bes dakikada bir sancin geliyosa bi acile git
0 oy
tarafından
Benimde dün çok geçi midem yanıyordu sade gazoz içtim  iyi geldi 
(753 puan) tarafından
Uzanamiyom bebek cok herktli oturdum artik ama midem cokkotu
tarafından
Ya benimkide dün durmadı ama bugün ıyim ama senki  büyük 35 haftalık  ondan  bilmiyom dogum belirtisi mi diye çünkü benimki küçük 26 haftalık
(753 puan) tarafından
26 daykende harektliydi ama bu sefer baya guclu vuruyor
tarafından
Hareketlerini yesinler anne cikmak istiyom seni çok özledim diyor çocuk
0 oy
tarafından
Yaaa bendede var bugün aşırı hemde bi acayip şeyler oluyo anlam veremedim ve aşırı hareketli şu anda uyumak ne mümkün 
(753 puan) tarafından
Ay bide  oyle binbaski varki sanki altima kcircam habuki iki dk once geldim lavbdan. Bulantim yoktu  yeniden basladi  hemde gece oluyo
tarafından
Evet aynı durumdayız ben 32 +5im ama nedir anlam veremiyorum altıma işiycekmisin gibi bi garip oyle böyle hareketli değil
tarafından
Kız sen neden uyumuyorsyn
tarafından
Uykum gelmedi dün gece zor uyudum çok kötüydüm aşırı hareketliydi birde
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ah ah 32 haftadan doğum yaptığım güne kadar o mide yanmaları geçmek bilmedi doktor gavisconun bebeğe kesinlikle etki etmediğini söyledi günde 4 kere icebiileceği mi Anca onlarla yani Birkaç saat rahat ediyordum lavaboya cikman gayet normal çünkü artık bebek baskı yapıyor merak etme doğum belirtisi değil bunlar canım
(753 puan) tarafından
Valla mide hapida yaramiyo bnde talcid kullniyorm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 401 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 562 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 703 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,098 soru

24,120,087 cevap